Mapa afrického bojiště a pouštní skiny
|
310_cibule |
Přidané 25-02-2007 12:44
|

Fusioner

Příspěvek: 15148
Založený: 29.09.05
|
[img]http://web.iol.cz/cibule/afrika.jpg[/img] is not a valid Image.
[img]http://web.iol.cz/cibule/boj.jpg[/img] is not a valid Image.
Tak tohle je myslím super. Zasloužilo by si to nějakou speciálku nebo aspoň COOP.
http://www.simhq....w=1#UNREAD
Tvůrci, nechcete se toho někdo ujmout?
Nebo to mám udělat já?
A proč já? Já jsem nejlínější. Navíc (nebo možná právě proto) jsem nic podobného nikdy nedělal.
Upravil/a 310_cibule dne 25-02-2007 12:49
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
Vitman |
Přidané 25-02-2007 14:26
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 131
Založený: 03.10.05
|
Jestli je za lenost považováno popsání 75 stránek fóra diskuzí na jedno téma, která stejně nic neřeší a jen zbytečně zdržuje lidi od důležitějších věcí, tak by mě potom zajímalo co je podle tebe činorodost.....
Ale zpět k tématu:
Když si připravíš co nejkompletnější dokumentaci tak ti udělám mapu na jakoukoli speciálku, pokud to bude v Ilovi možné. Mapa je na tom to nejlehčí. Shánění podkladů všude možně a hledání pravdy v protichůdných článcích a dokumentech je to nejzdlouhavější a pro mě nejnudnější.
Něco si vyber, sežeň si články, fotky, mapku, sestav planeset a mapu ti už sfouknu. A máš vlastní speciálku  |
|
|
|
WT_Schmouddle |
Přidané 25-02-2007 20:01
|

Uživatel

Příspěvek: 1984
Založený: 02.10.05
|
VGR_Vitman napsal:
Jestli je za lenost považováno popsání 75 stránek fóra diskuzí na jedno téma, která stejně nic neřeší a jen zbytečně zdržuje lidi od důležitějších věcí, tak by mě potom zajímalo co je podle tebe činorodost.....
Pokud takhle reaguješ na info o nějaké zajímavé věci, tak seš dělitelnej 3,14.
Cibule dělá pro komunitu moderaci fór a dělá to dobře, tak netušim proč se do něj navážíš jen proto že podle tvého názoru vede debaty které smysl nemají.
Apropos koho že zdržují? Kdo je čte tak je čte proto že ho zajímají a kdo je nečte toho nezdržují ne?
Upravil/a WT_Schmouddle dne 25-02-2007 20:01
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.
|
|
|
|
310_cibule |
Přidané 25-02-2007 21:14
|

Fusioner

|
To je v poho. Ale dík Schmouddle.
Vitmane, ty kluku ušatá, jsi to ty? Já už si říkal, kde se tak dlouho touláš.
Navrhuji tuto naprosto konkrétní speciálku. Je únor 1943 a generál Anderson dostává na frak u Kesserinského průsmyku. Němci nastupují k útoku a začíná se to fest mazat. Všechno, co má křídla, do vzduchu.
Akorát myslím, že nám budou chybět bějaké dewoittiny, ale to se poddá.
Jdeš do toho, Vitmane? 
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
Vitman |
Přidané 26-02-2007 17:40
|

Rozkoukaný

|
Koukal jsem na ten template a je docela p?knej. 3 letiąt?, 2 p?ístavy a n?kolik dep a pevn?stek + postavení d?lost?electva. Jestli bude pouľitelnej nebo vyjde leh?í za?ít znova se uvidí.
Ta tvoje speciálka má jednu dost podstanou vadu - nemáme zimní pouąní mapu 
P?iprav si podklady a já to zpracuju. Planeset, nasazená obrn?ná technika, d?lost?electvo, lod? atd. Po?así. N?jakou mapku situace na front?, fotky. Cokoliv máą.
Nebo ti típnu mapu v editoru a namaluj si tam co kde chceą - tanky,d?la linii fronty atd.........záleľí na tob?.
|
|
|
|
Lekk |
Přidané 27-02-2007 00:48
|

Uživatel

Příspěvek: 1785
Založený: 20.10.05
|
Na pouštní specce se už maká...jenom jsem zatím nechtěl bourat Fučiho Kjušů...ale pokud chcete něco dřív než na konec března..stačí říci. jinak pokud mi to pošleš jako mis soubor..dodělám konkrétně tvoje dětátko Cibul. |
|
|
|
310_cibule |
Přidané 27-02-2007 16:20
|

Fusioner

|
VGR_Vitman napsal:
Ta tvoje speciálka má jednu dost podstanou vadu - nemáme zimní pouąní mapu
Nebuď detailista, v Africe je furt vedro 
VGR_Vitman napsal:
P?iprav si podklady a já to zpracuju. Planeset, nasazená obrn?ná technika, d?lost?electvo, lod? atd. Po?así. N?jakou mapku situace na front?, fotky. Cokoliv máą.
Nebo ti típnu mapu v editoru a namaluj si tam co kde chceą - tanky,d?la linii fronty atd.........záleľí na tob?.
My si furt nějak nerozumíme. Mně se to právě nechce hledat Já do toho chci jen kafrat a dávat ostatním dobrý tipy, co by mohli udělat.
Upravil/a 310_cibule dne 27-02-2007 16:22
|
|
|
|
310_cibule |
Přidané 27-02-2007 16:24
|

Fusioner

|
VGR_Lekk napsal:
Na pouštní specce se už maká...jenom jsem zatím nechtěl bourat Fučiho Kjušů...ale pokud chcete něco dřív než na konec března..stačí říci. jinak pokud mi to pošleš jako mis soubor..dodělám konkrétně tvoje dětátko Cibul. 
Nechtě mě bejt, co po mně pořád chcete?
Já jsem sem jen postnul odkaz na SimHQ. Nic jinýho ostatně neumím.
Nic nepošlu, ještě byste to použili proti mně.
|
|
|
|
Vitman |
Přidané 27-02-2007 17:30
|

Rozkoukaný

|
Mě se to taky všechno nechce hledat, já si rád hraju s objektama.
Takže máš 2 možnosti:
1. Lekk dodělá svou specku (nebudu mu lízt do zelí, připravuju něco jinýho) a ty do toho NEBUDEŠ KAFRAT.
2. Jeden den necháš napokoji radar a připravíš si podklady. Já ti udělám mapu a pak mi do toho SMÍŠ KAFRAT.
Kafrat do toho ostatním totiž umí každej.... ale přiložit ruku k dílu, to chce koule. 
EDIT: Ale rozhodni se rychle, během března začínám stavět novej akvarijní stojan (podle počasí), takže tak 2 měsíce pak nebudu mít na nic jinýho čas.
Upravil/a Vitman dne 27-02-2007 17:35
|
|
|
|
310_cibule |
Přidané 27-02-2007 18:17
|

Fusioner

|
VGR_Vitman napsal:
Mě se to taky všechno nechce hledat, já si rád hraju s objektama.
Takže máš 2 možnosti:
1. Lekk dodělá svou specku (nebudu mu lízt do zelí, připravuju něco jinýho) a ty do toho NEBUDEŠ KAFRAT.
2. Jeden den necháš napokoji radar a připravíš si podklady. Já ti udělám mapu a pak mi do toho SMÍŠ KAFRAT.
Kafrat do toho ostatním totiž umí každej.... ale přiložit ruku k dílu, to chce koule. 
EDIT: Ale rozhodni se rychle, během března začínám stavět novej akvarijní stojan (podle počasí), takže tak 2 měsíce pak nebudu mít na nic jinýho čas.
A ty už nehraješ ty trpaslíky nebo cos to mastil, když jsi nelítal?
Lekka necháme na pokoji, von je větší než já, dal by mi do drž....
S těma podkladama bych se možná přemohl, ale nebylo by to dřve jak druhý týden v březnu. A to už je pozdě, viď? Škoda, tak se na to asi vybodnem....
|
|
|
|
Vitman |
Přidané 27-02-2007 19:20
|

Rozkoukaný

|
Už bys to zase vzdával, ty tu specku zas tak moc nechceš co? 
Tam nejsou žádný trpajzlíci, to je sci-fi mmorpg a už to tak rok a půl nehraju, protože mě to nebaví a nemám na to čas.
A Lekka se neboj, když nebudeš moc vopálenej tak ti neublíží 
A už zas kafráme OT.
A nerej nebo začnu taky 
Kdy začnu stavět nemůžu říct. Až bude dobrý počasí abych mohl svařovat. To může bejt taky až začátkem dubna - nejzazší termín. Ale jestli si dobrý svářeč/sklenář/instalatér/elektromechanik/truhlář tak můžeš přijet vypomoct a já zatím budu dělat tu specku 
Nebo to necháme na léto/podzim, dvě Afriky za sebou nebudou nic moc. Ale já mám k Africe blízko, kousek ji je metr vlevo ode mne.
Taky tě můžu naučit s editorem a sfoukneš si to sám. Původně jsem totiž myslel že máš nápad na super speciálku kterou strašně chceš a chceš s ní oblažit i svoje přátele piloty, ovšem překážkou je neznalost editoru.
A von je panáček lenoška
Upravil/a Vitman dne 27-02-2007 19:22
|
|
|
|
310_cibule |
Přidané 27-02-2007 19:29
|

Fusioner

|
VGR_Vitman napsal:
No, jestli s tím akvárkem potřebuješ poradit, tak to já ti klidně poradím. V razení jsem fakt dobrej 
Hele, necháme to na léto/podzim. Třeba se na to do tý doby zapomene. 
Já ty svoje kamarády tak moc voblažovat nemusím
|
|
|
|
Hoper |
Přidané 27-02-2007 22:36
|

Fusioner

Příspěvek: 12131
|
hele, Cibule, mohl bys mi poradit ?
Když jsi v tom tak dobrej 
Byl potřeboval poradit, jaký postoj mám zaujmout k Tajwanu. Pan Werich mi neporadil, tak třebas ty...
Ale prosil bych nějaký dlouhodobý - kvůli Číně, víš ...
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.
[samurajský pohled na zajetí]

|
|
|
|
310_cibule |
Přidané 27-02-2007 22:54
|

Fusioner

|
Hoper napsal:
hele, Cibule, mohl bys mi poradit ?
Když jsi v tom tak dobrej
Byl potřeboval poradit, jaký postoj mám zaujmout k Tajwanu. Pan Werich mi neporadil, tak třebas ty...
Ale prosil bych nějaký dlouhodobý - kvůli Číně, víš ...
Já na manželce nechal už i ten Tchajwan. Stejně jsme nakonec oficiálně zaujali postoj, jaký chtěla ona. Musíš se oženit, víš? Pak tyhle starosti mít nebudeš. On ti je vždycky pak někdo vyřeší.
|
|
|
|
Vitman |
Přidané 28-02-2007 17:33
|

Rozkoukaný

|
310_cibule napsal:
VGR_Vitman napsal:
No, jestli s tím akvárkem potřebuješ poradit, tak to já ti klidně poradím. V razení jsem fakt dobrej
Hele, necháme to na léto/podzim. Třeba se na to do tý doby zapomene.
Já ty svoje kamarády tak moc voblažovat nemusím 
kk |
|
|
|
310_cibule |
Přidané 28-02-2007 22:12
|

Fusioner

|
Co je to kk? To je nějaká sprosťárna?
|
|
|
|
Vitman |
Přidané 28-02-2007 22:33
|

Rozkoukaný

|
^_^
Upravil/a Vitman dne 28-02-2007 22:35
|
|
|
|
310_cibule |
Přidané 28-02-2007 23:00
|

Fusioner

|
jo, teď už to chápu. Moc si mi pomoh
|
|
|