o dlhšom čase...
Nebolo by od veci ak by sa zo stredného Blue letiska , ktoré je velmi blízsko fronty odstránila Bf109F4. A nechala sa tam len Bf109E4/B, max pridať BF109F2????. Pre Reds stranu je to tak trochu potom masaker.
Jo jo, včera jsem si na téhle mapě udělal osobák ve vlastních smrtích bez úspěchu. A ještě jsem k tomu přidal jednoho vlastňáka při čelní srážce.
Ale neměl jsem problémy odletět z našeho letiště, nastoupat a zapojit se v rozumné výšce 2000 až 3000m. Stačilo jen se nehrnout přímým směrem do nejostřejšího boje, ale nastoupat si bokem.
Včera se nejvíce za červené dařilo Ronsočovi,který "udělal" za jeden let tuším až 5 Befek.Tímto mu skláním hlubokou poklonu,protože to není vůbec jednoduché s těmi kostitřasy Jaky bojovat.Sice jsem něco sem tam také sestřelil,ale jinak jsem se většinou válel na zemi,stejně jako Čutora Ale jinak to bylo fajn,když nás bylo víc na TS
Mno u mě si za to můžu spíš já sám, jsem byl včera totálně neschopnej. Vrcholem bylo když jsem zaútočil v čelňáku na Befko a vůbec jsem si nevšiml že v závěsu za ním a pod ním je Kraken. Tak i Kraken něco inkasoval a pak jsem mu ještě jako závdavek vrtulí odsekl směrovku a já přišel o vrtuli. Befko pokračovalo dál bez významnějšího zásahu/poškození....
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.