Máte někdo please zkušenosti se softwarem TOTAL GAME CONTROL nebo nějakým obdobným softíkem na mapování tlačtek a os Joysticku jako MJoy nebo Hotkey? Díky
Zda se, ze jsem netrefil hrebicek na hlavicku. Co takhle Pinacle game profiler? Jde mi o to, ze potrebuju namapovat klavesnici na joystick, kterej nema od vyrobce valnou softwarovou podporu. (CH gamestick 3D USB ). Zkousel jsem kde co, ale bud to neumi kloboucek (MJoy), nebo to umi zmacknout cudlik jen jednou, coz Ilovi nestaci (Hotkey), nebo to umi vsecko, ale nedovoli mi to ulozit nastaveny profil (Total game control) a nebo to umi ulozit profil, spustit hru i s profilem najednou, ale kdyz se to spousti, tak to klekne (Pinnacle game profiler). Uz jsem prolezl celej internet. Kdyby nekdo z vas mel nejaky software, ktery je schopen na jakykoli joystick namapovat klavesnici, tak prosim prispejte svym nazorem.
Jinak uz nebudu otravovat. Dekuji
Upravil/a 310_Obluda dne 21-02-2007 11:12
Bohuzel, Gamestick je joy, kterej ma hodne kvalit CH, ale ten software ho nepodporuje. Dokonce sem jim kvuli tomu kdysi psal a odpalkovali me, ze mi nemuzou pomoct. Sice mam na stole plne funkcniho Cyborga, ale ten CH se proti nemu tak krasne volne hejbe....
Ten Wholy's Joy Makro Maker jsem teda vubec nenasel...
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.