November 21 2024 20:32:01
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 19

· Piloti on-line: 1
Timofejic

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Strahovská vožíračka
3BAP_Rohlos
Dne 16.3.2007 (pátek) se bude konat v Praze na strahovskejch kolejích sraz všech co virtuálně lítají, anebo aspoň těch co si o tom dokážou hódně dlouho povídat. Žádná živá hudba, žádnej striptýz, pouze pivo, spousta chlastu a sem tam něco ke zdlábnutí. Takže všichni kdo náhodou půjdete okolo, anebo jste přímo z Práglu tak doražte.

Zastávka: koleje strahov (bus 143,149,217), nebo stadion strahov (bus 176), je to na kolejním bloku číslo 10 ve sklepě. Otevírají tu hospodu v sedm, takže dřív nemá cenu chodit. Já a pár strahováků tam budem od těch sedmi večer a jak se budete trousit je vcelku jedno. Nepotrpíme si na hromadný přípitky. Šklebící se

Do tý hospody se vejde velká kupa lidí a já tam mám známý, takže můžu domluvit stoly pro shruba libovolnej počet lidí. Ale prosím, kdo byste měl zájem, tak se sem do tohohle vlákna nahlašte, ať mám alespoň přibližnej přehled kolik lidí by šlo.

Takže nakrmte děti, pošlete přítelkyně na nákupy, vemte s sebou dobrou náladu, přídavný nádrže a dondite.

Pro nějaký bližší info se ptejte buď tady ve vlákně anebo na moje ICQ:Rohlos 232-005-928

Pro orientační běžce jsem ještě dodal mapku:
[img]http://img68.imageshack.us/img68/1300/mapabe9.th.jpg[/img] is not a valid Image.
Upravil/a 3BAP_Rohlos dne 18-02-2007 15:15

1stCL_pbarry
jj tam budu Úsměv
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já!

barryk.webz.cz
3IAP_David
Předbězně ,bych mohl .Vyděšený

1stCL_Fajlow
já krom dobrý nálady beru slzákVyděšený

1stCL_Fucida
budu Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

CW-N_Vokoun
Přijdu taky.Mrknutí

1stCL_Bumik
Takova dalka??? Zamračený

310_cibule
Nezávazně.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

3IAP_David
3BAP_UO_Rohlos napsal:
pro shruba libovolnej počet lidí

Krásné udání počtu ..... Cool

1stCL_Bumik
Ja jen varovani pro "starsi rocniky" Mrknutí

Jedna se o studentsky klub, ktery by nekdo mohl nazvat pajzlem a kde vladne chlast a drogy (od te doby co tam nedelam) nejruznejsiho kalibru. Takze at se pak nekdo nedivi ze nedostane Bojolais nebo pres hubu proto ze mu je pres 30! Šklebící se

1stCL_SaBot
budu

312_Lazy
pocitejte se mnou Úsměv

CW_boZZda
Tak právě jsem se z SH odstěhoval Cool ale moc rád se stavím!

http://www.czechwings.com/
310_cibule
1stCL_Bumik napsal:

Jedna se o studentsky klub, ktery by nekdo mohl nazvat pajzlem a kde vladne chlast a drogy (od te doby co tam nedelam) nejruznejsiho kalibru. Takze at se pak nekdo nedivi ze nedostane Bojolais nebo pres hubu proto ze mu je pres 30! Šklebící se

Tak tohle si ještě vyřídíme, mladej.

Já sjížděl lajnu a chrápal ve squatech, když ty ses s mámou chodil koukat na kačenky na Vltavě. A v noci ses pak z toho zážitku budil hrůzou ze spaní.
Upravil/a 310_cibule dne 19-02-2007 10:19
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

CW_boZZda
310_cibule napsal:
1stCL_Bumik napsal:

Tak tohle si ještě vyřídíme, mladej.

Já sjížděl lajnu a chrápal ve squatech, když ty ses s mámou chodil koukat na kačenky na Vltavě. A v noci jses pak z toho zážitku budil hrůzou ze spaní.

CoolCoolCoolCoolCoolCool

http://www.czechwings.com/
Permon
Jestli dožiju jsem tam.Cool
Jsem starý,blbý ale snaživý.

3BAP_Rohlos
Tak mě napadá, nemohl by třeba někdo vzít foťák? Ať se na ty naše vožralý xichty můžem podívat i za střízliva a aby měla NOVA co vysílat.

1stCL_Jiricek
Jiříček

Hanss
Jiříček

...ehm teda Hanss Úsměv

3BAP_Rohlos
Hanss napsal:
Jiříček

...ehm teda Hanss Úsměv

Tak jak? Dondete voba? Šklebící se

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,008,631 návštěv