Zdravím, jelikož jsou zde na foru počítačoví experti, věřím že někdo poradí jak odstranit tento Boot vir.Pokud možno ne reinstal, jelikož byl dělán před deseti dny.
Existuje nějáká možnost jak ho odstranit ?
Zkoušel jsem : NOD 32, Avast, Protector Plus 2000 (udajně má odstranit Parity_Boot.A. . chytl jsem Parity_Boot.B.a ten ho vůbec nenašel.
A co tento vir vlastně dělá ? Prý se jedná o starý a velice malo se vyskytujíci vir.?
A co ti, co Sophos Antivirus nemají ? Nehledě na to, že to psal nějakej troubela, co ten jinak podprůměrný antivirák chce prodat za každou cenu. No nic, proti gustu žádnej dišputát.
A co ti, co Sophos Antivirus nemají ? Nehledě na to, že to psal nějakej troubela, co ten jinak podprůměrný antivirák chce prodat za každou cenu. No nic, proti gustu žádnej dišputát.
No nenašel sem narychlo lepší řešení. Psal jsem ten příspěvek před tvým ale něž sem to postnul už tam bylo tvoje lepší řešení. Sophos taky nemám ale tuším, že ta utilitka se dá sosnout i bez instalace. Aspoň tam něco takovýho psali. Každopádně, když vidím co je to za prudidlo (ten vir), tak bych to taky neřešil antivirem.
Můj předchozí příspěvek pls. ignorujte. :-)
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.