docela zajimalo jake mate zkusenosti s provozovanim ILa v rozliseni 1280x1024. Me v posledni verzi zacal nahore a dole delat pruhy a nekdy mi i v casti spodniho "pruhu" vykresluje cast skutecneho obrazu.
Tusite nekdo jak ho v .ini nebo jinak donutit aby bezel pres celej screen?
Diky za Vase reakce
Upravil/a clone9cz dne 15-06-2009 15:40
Jde toto vyřešit i jinak? Aby hra jela doplněná nahoře a dole s pruhama, ale ten výřez zpětnýho pohledu z mirroru tam vlevo dole nebyl? Vyřeší to nějaká .dll, nebo nastavení configu, nebo nějaké jiné ovladače grafiky? Resp. potřebuji ten "širší" viditelný obraz 4:3 (oproti 4:5) z důvodu lítání ve formaci.
Tak po takto položený otázce mě to nedalo, a hle, screeny to dokazují. Šířka stejná, jen zobrazovaná výška narostla a pruhy jsou ty tam. A já myslel, že ono se to při tom "opravdufullscreen" zobrazení zvětší a boky oříznou. Tohle vědět o tejden dřív, tak neexperimentuju s blbostma. Díky
PS: A co takhle starej šturm? Tam ten přepínač není, a ani se mě ho nechce přestat hrát.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.