October 20 2025 20:05:59
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 4

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Wings Over Europe - DF online war - aktuality
312_Pinky
Dnesnim dnem jsme na cetne zadosti uspesne preklopili WOE na 4.071. Rolling planeset zustava nezmen - cely k videni na http://83.69.49.67

Nejdulezitejsi zmenou je dneskem spusteny squadron management. S trucne popis nize. V tuto chvili je tedy zakladani letek zcela na vas, z puvodniho - jen provizorne udrzovaneho nezustal na kameni kamen.
k funkci:
- pilot musel alespon jednou (kdykoliv, nejen v ramci aktivniho TODu) letet na WOE. Nasledne se muze registrovat. Zada svuj nick (po overeni ze tento skutecne existuje) pak jeste heslo a email.
- nasleduje lognuti
- bud si zalozi vlastni perut ( u niz je zakladajici clen automaticky CO, pozdeji lze funkci predat nekomu jinemu popr. k sobe nanominovat XO). Pro zalozeni krom nazvu peruti je dobre mit na netu umistene logo (link umozni jeho zobrazovani na statistikach) a pripadne odkaz na stranky letky.
- nebo si vystavi zadanku o prijeti do nektere z existujicich peruti.
- CO peruti vidi vsechny zadanky cekajici na schvaleni. Jejich schvalenim je pilot prijat do perute. CO/XO pak mohou kohokoliv z regulernich pilotu povysit na CO/XO (to pro zmeny ve veleni)
- regulerni pilot vidi jen svou zadanku a status zparacovani.
- Ukoncit clenstvi v peruti muze sam pilot (vystoupeni :-*) nebo vedeni (vyhazov :Úsměv)

Mame TOD20, aktualne Listopad 1942 a cerveni uz vedou 12:8 Mrknutí

Jinak krome posileni konektivity ktere probehlo pred par dny a kterou jeste ladime, chystame presun na zcela nove nabusene zelezo, ktere bude umistene na 100Mbitu hned za optikou.

A samozrejme uvitame autorske prispevky ve forme map, ktere zaradime do rotace v TODu. Pravidla a doporuceni na WOE strankach.

Salute!
312_Pinky

312_strycekFido
jen doplnim ze uspokojive zobrazovani pod ie bude co nejdrive, pokud mate na vyber tak zatim pouzijte firefox
www.312raf.com

312_strycekFido
ted uz to uspokojive funguje i pod IE, inu neni nad spravnou interpretaci css
www.312raf.com

312_strycekFido
bezime na 4.08m
www.312raf.com

312_Pinky
WOE server byl vcerejskem presunut na novy stroj vykonove lepe uzpusobeny pozadavkum herniho serveru a nadstavbove aplikace. V minulem tydnu take byla vyrazne vylepsena kvalita konektivity coz doufam prispeje k jeste adrenalinovejsim bojovym zazitkum.

Aktualne se litaji m.j. i roury z konce valky, TOD 20 konci dnes navecer a pak zpet do ledna 1940 a nova kariera!

Do sekce rules&system pribyl popis toho, jak zalozit perut. Vice na http://83.69.49.67

Tally Ho!
312_Pinky

mha
Zdravím 312!
Potřebovali bychom vyřešiti menší problém s registrací naší letky (VGR) trošku jsme zazmatkovali a náš CO (já...Zamračený) omylem odešel ze zaregistrované letky bez toho aby potvrdil někomu jinému práva, tím pádem nemůžeme potvrzovati nově se přihlásivší piloty... Smutný Mohl by někdo od Vás, kdo se stará o statistiky odmazat naši registraci? Vytvoříme se znovu, slibujeme... Šklebící se

Jinak fajn server, jen škoda že nechodí víc lidí... Mrknutí
Tělo mrtvého nepřítele páchne vždy dobře.
Aulus Vitellius

mha
Díky Pinky za PMko a řešení! Mrknutí
Aulus Vitellius

MK_KaiN
Kde se prosím dají sehnat data o Hawk 81 A-2, Curtiss? V il2 compare není nic. Jediný údaje který jsem našel jsou v Hardballu. Páč to nějak potřebuju porovnat s Emilem. Dík.

AMP
Server mě po připojení cca do 1min vykopne. Smutný Nevíte někdo co stím?? Předem díky.

http://311raf.com/cs_wing_hangar.php
313_Santy
MK_KaiN napsal:
Kde se prosím dají sehnat data o Hawk 81 A-2, Curtiss? V il2 compare není nic. Jediný údaje který jsem našel jsou v Hardballu. Páč to nějak potřebuju porovnat s Emilem. Dík.

Můžeš použít P-40B. Ty éra se prakticky shodovala, tak by i v IL2 měly mít stejné výkony.

312_Jura
313_Santy napsal:
MK_KaiN napsal:

Můžeš použít P-40B. Ty éra se prakticky shodovala, tak by i v IL2 měly mít stejné výkony.

ne P-40B ale P-40C

http://spitfire.ic.cz/
313_Santy
Ono to asi bude jedno jestli B nebo C. Úsměv
Nejsem velký odborník, takže nevím čím se lišily, ale v compare jsou na tom vlastně stejně.

MK_KaiN
Ok díkes, páč sem se s tímhle érem online ještě nepotkal (aspoň si teda nepamatuju), tak sem nevěděl co je to vlastně za potvoru. Šklebící se

mha
Pinky máš PMko... Úsměv
Aulus Vitellius

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,318,611 návštěv