October 20 2025 20:05:57
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 1
Mikkey

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Recenze 1946
WT_Horrido
http://games.tisc.../index.asp

Psana krouzospeakem, obsahuje nekolik sveraznych technicko/historickych vykladu, nezbytnou vsuvku o MSFS X (dlouhou skoro jako samotna recenze) a zaverem ze "Sturmovik je však i v této nové verzi svým programovým kódem i celkovým zpracováním na hony vzdálen soudobým grafickým i simulačním trendům." Cehoz je samozrejme prikladem, velke prekvapeni, vyse uvedene X.

Stoji za precteni. Šklebící se
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

1stCL_Fucida
na něěěěěj! Piloti, spojme se a na něěěěěj!!!! Úsměv

zjevně mu z prodeje IL-2 nic nejde Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

1stCL_Fucida
Ar-234 Blitz (Blesk) – první stíhací bombardér na světě

pomalu ztrácím sílu číst dál..

1stCL_Fucida
Bože......já umřuuuuuuuuuuuuuu.....možnost pilotovat prototyp Arado.

Drevokocur
z čeho to oni vlatsně recenzují, když se to u nás stále ještě neprodává ? Z pirátských kopií ? Nevěřím že nějací recenzentští "hustodémoni" z Třískali.cz si to nechali dovézt Reichu či Albionu

http://traumazero.euweb.cz/fotogalerie/
Ucho
Drevokocur napsal:
z čeho to oni vlatsně recenzují, když se to u nás stále ještě neprodává ? Z pirátských kopií ? Nevěřím že nějací recenzentští "hustodémoni" z Třískali.cz si to nechali dovézt Reichu či Albionu

Krouza už to docela dlouho prodává a dokonce i dodává...
Žije, žije ve stepi jeden v suché otepi.
Druhý v láptích pod pařezem, třetí v díře mezi bezem.
Ať si jsou, tam kde jsou. Ať sem na nás nelezou.

1stCL_Fucida
Ne, já ho fakt uškrtim..a pak hned sebe

Ucho
Vám ta recenze něčím (až na drobnosti) vadí? Podle mě je docela příznivá. Chtěl bych vidět recenzi psanou superrealistama, antikvakerama, Turbama a tak Šklebící se Jo a ještě na užnámtopětkrátprodalisty jsem zapoměl... hehehe Mrknutí
Žije, žije ve stepi jeden v suché otepi.
Druhý v láptích pod pařezem, třetí v díře mezi bezem.
Ať si jsou, tam kde jsou. Ať sem na nás nelezou.

57MH_Zvire
Krouza je kokot. Já ho s tím jeho posraným MSFS nesnáším.

airspace.cz
LesniHU
Nedelejte z toho tragedii. Proste pohled amatera (coz nemyslim nijak hanlive), ktery neodolal a prihodil si svoje polinko reklamy.

Martin Krouza - to john 19.1.2007 13:40:11
O.K. souhlas, slibuji, že už nebudu psát recenze na bojový letecký simulátor :-) Šéfík to ale povolil a konzultoval s hardcore piloty IL2.
Priznejte se, s kym z vas to konzultoval ?!? Úsměv

57MH_Zvire
LesniHU napsal:
Nedelejte z toho tragedii. Proste pohled amatera (coz nemyslim nijak hanlive), ktery neodolal a prihodil si svoje polinko reklamy.
Priznejte se, s kym z vas to konzultoval ?!? Úsměv

Hele Krouza je vůl všude tlačí ten svůj MSFS, protože v jiném simu neumí ani odstartovat a dává všem sežrat, jakej je děsnej bos. Ten viděl HC pilota IL2 naposledy, když jsme mu dělali předváděčku na Lock-On. Stejně to byl určitě někdo jako her Dosoudil.

airspace.cz
312_Mates
Ach boze. To ani neni recenze. To je slovni prujem riznuty reklamou na MSFS.

BTW: BoBka je psana na OpenGL a ne DX10 Zamračený pokud se nepletu...

Drevokocur
MSFS a realismus. Internetový degenerát by řek ROFL !

na MSFS není realistického snad vůbec nic, letový model zamrznul někde kolem verze 98, po nastavení maximálního realismu se člověku zdá že letí IL2 na Easy Difficulty. Gyroefekt je k smíchu, turbulence takřka žádné, fyzika letadla je mizerná. Přistávání s Turboletem nebo s A320 je takřka to stejné.

Přistávání v MSFS je vůbec fraška, běžně vám hra dovolí překročit maximální sestupné hodnoty na variu pro jednotlivé letadlo. A to mluvím i o placených letadlech od profesionálních firem, které jsou na daleko vyšší úrovni než původní verze obsažené ve hře, které mají 2D kokpity zcela mimo mísu a 3D kokpity velmi omezené s polovinou klikatelných knoflíků.

Systém předpovědi počasí, a náročnější komunikace s ATC měl daleko lepší a promakanější Flight Unlimited 3 už dávno v dřevních dobách počítačového létání (1999)

To že asi málokdo má astronomický hardware na spuštění FSX je už stará věc. Jak psal jeden známý co má P4 3.2ghz a ATI 1900XT:"už mi to občas jede i těch 22 fps" Cool

Na MSFS oceňuji možnost portování různých objektů a všobecnou různorodost žánrů. Ale realismus ?

http://traumazero.euweb.cz/fotogalerie/
57MH_Zvire
JD na Tiscali začal promazávat "nepohodlné" reakce!

airspace.cz
Mungo
Myslim, ze zatial odmazal len jeden prispevok, zato vsak "quadruploidny". Ktosi dal refresh a ono to repostlo, ale nase komenty tam stale su. Uvidime, co zajtra Vyděšený

WT_Flan
Sotva jsem tam napsal, kterak je to super v recenzi puvodne na "A" schovat nehorazny chvalozpev "na B" byl jsem tim typkem z Tiscali odprasknut z fora Šklebící seŠklebící seŠklebící se
Upravil/a WT_Flan dne 19-01-2007 23:44

57MH_Zvire
To není týpek z Tiscali. To je JD. Totalitní despota a šéfredaktor. Všechny příspěvky upozorňující na chyby v jejich recenzích a napadající rozhodnutí a nechopnost recenzenta oakžitě maže s blábolem o nějakých podivných pravidlech fóra. Ty pravidla jsuo napsaná tak, že můžou mazat i pozdrav.

airspace.cz
1stCL_Fucida
tak jsem se po pěti hodinách přemítání a bojů na východní frontě taky přemohl a odepsal Úsměv

57MH_Zvire
Smazali tě.

airspace.cz
1stCL_Fucida
tak to napíšu sem:

Fucida - to JD 20.1.2007 0:33:20
přidávám se ke kritikům - tato recenze je opravdu přeplněná chybami jak faktickými, co se týče historie, tak i tohoto simulátoru celkově. Kolegové piloti tady podemnou sepsali ohromné množství chyb, které recenzent vyrobil - ano, několik málo si jich dovolit jistě může, stejně jako nemůžeme chtít po recenzentovi, aby testoval produkt půl roku a udělal jeho kompletní betatest. Dovolím si ale odvážně tvrdit, že autor napsal (byť pravděpodobně neúmyslně) v této konkrétní recenzi více nepravd a polopravd, než skutečných faktů. Tím nechci samotného autora nijak napadat, byť vím, že to tímto artiklem právě dělám. Myslím, že každý recenzent musí být schopen a ochoten hájit to, co napsal (a nejen recenzent..), v rozumně vedené diskusi, což tato - až na několik naprosto vyjímečných příspěvků - je.

Divné, nepoužil jsme jedinou opravdu přímou invektivu Úsměv

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,318,611 návštěv