November 22 2024 19:50:32
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 7

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
TIR3,4 aLCD
Rufu
Po shlédnutí Cibulova pěkného vlákna- Až takhle,mě napadlo:
Má někdo z vllastníků tohoto zařízení kloudně vyřešeno uchycení na LCD?
Já sám ho mám přilepený izolačkou na zadní straně LCD protože přibalený bazmek s oboustrannou lepící páskou nějak nefungoval.

AH_Cutora
Suchy zip od 3M s oboustranou lepici paskou.

http://solutions.3m.com/wps/portal/3M/cs_CZ/EU-ManufacturingIndustry/Home/ProdInfo/TapesAdhesives/

Pouzivam to na prichyceni kde ceho. Slovo suchy zip pekne klame. On to sice principem plastovej suchac je, ale s klasickym odevnim suchacem se to neda srovnavat - je to uplne jina aplikace. Drzi to jak zidovska vira a ma to z kazde strany velice kvalitni nespinici samolepici pasku. Pouzivam to i na prichytavani malych elektromotrku a baterek u modelu. Vubec 3M ma vselijake sikovne produkty. Akorat ze jsou drazi jak cert. Holt cena umerna kvalite.

Rufu
Hm ,za pokus to stojí,a kde to kupuješ?I když 4cm2 mi asi neprodaj co?

AH_Cutora
Odkud jsi Rufu? V Praze na Vinohradske maji kramek. Nebo to mivaji i v modelarskych prodejnach (funkcni modelarina, ne kity) a prodaj ti obvykle 10cm nebo vic. Za tech 10cm das kolem 50,-, modelari to pouzivaji docela casto.

BP_Tyrl
Nalep to tam vteřinovým lepidlem. Do roka to upadne, tak to tam buď přilepíš znova a nebo ne.

WT_Horrido
TIR pro dlouhotrvajici stabilitu prilepen prumyslovym sekundakem, web kamera (stejne jako joy a strategic commander) zajistena nemastnou plastelinou UHU tack-it.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Bretis
A nebo tohle?
[img]http://www.kondor.cz/sortiment/images/foto/kat17_foto1.jpg[/img] is not a valid Image.

312_Karl
[img]http://storage.suchdol.net/yarrdesh/izolepa.jpg[/img] is not a valid Image.

a staci to Mrknutí

www.312raf.com
Rufu
Tak díky za rady.Mám to zatím jako Karl ,ale zkusím to co psal Čutora.Nechci aby mělo sekundové lepidlo nějaké destruktivní účinky na cokoliv.Břetisi jen počkej až ho budeš mít -určitě pošli foto tvého monitoru s hřebíky.Šklebící se

Bretis
jj, ja tu recenzi tady postnu Šklebící seŠklebící seŠklebící se

WT_Pedropan
Rufu, uz druhy rok mne to na LCD monitoru drzi prilepene oboustrannou lepici paskou 3M.

Naprosto bez problemu a rizika poskozeni akrylatem... Klidne ti kousek ustrihnu do obalky, staci postnout adresu...

http://www.wtigers.org/
Jp-
Suchač 3M drží jak beton mám tim uchycený i pedály

Bretis
Jp- napsal:
Suchač 3M drží jak beton mám tim uchycený i pedály

Jo, zasnul sem jak to drzi na napastovanejch parketach. Ani se nehnou!

Rufu
WT_Pedropan napsal:
Naprosto bez problemu a rizika poskozeni akrylatem... Klidne ti kousek ustrihnu do obalky, staci postnout adresu...

Díky mám takovou modelářskou prodejnu jako o ní psal Čutora asi 50m od bytu tak tam zajdu.

Lekk
No mám pro tebe lepší variantu..je to tyrkysová plastelína na lepení..a drží jako sviňa..navíc levná...nazývá se to snad lepící hmota.

57MH_Zvire
No já teda nechápu dotaz. Když tak koukám na to TIR 4 PRO, tak nechápu problém uchycení na LCD. Prostě se to otočí na bok, nožky se roztáhnou ohnou kolem horního kraje a drží to jak přibité....... Šklebící se

airspace.cz
Rufu
57MH_Zvire napsal:
No já teda nechápu dotaz. Když tak koukám na to TIR 4 PRO, tak nechápu problém uchycení na LCD. Prostě se to otočí na bok, nožky se roztáhnou ohnou kolem horního kraje a drží to jak přibité....... Šklebící se

No Zvíře já mám TIR3Pro-něco co je elegantní a ten ohebné nožičky nemá.Ale už to mám vyřešený.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,018,142 návštěv