Šturmovik do lišty shozený
|
paorel |
Přidané 06-01-2007 16:21
|
Nováček
Příspěvek: 85
Založený: 30.09.05
|
Občas mi znepříjemní virtuální letecký život následující problém. Klávesou, co je mezi Ctrl a Alt, shodím Šturmovika do lišty a ono se mu pak nechce zpátky. Zarputile v té liště setrvává, dokud ho přes Zprávce nevypnu. Nestává se to pokaždé, ale když si třeba po čtvrthodině letu v nějakém bombardéru vzpomenu, že jsem si nespustil Bombsight Table, a chci to napravit, tak je pravděpodobnost nuceného přerušení letu z tohoto důvodu 97,3% . Neporadil by mi někdo, co se s tím dá dělat? |
|
|
|
AH_James_Gastowski |
Přidané 06-01-2007 17:17
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 386
Založený: 29.09.05
|
Tak šturmovik mi toto nedělá. Ale asi nemáš ForceFeedback co. To my, co ho máme, tak po shození šturma na lištu ho musíme stejně spustit znova, protože vypadnou síly. A s tím se pak lítat nedá.
Jenom mě napadá, jestli běžíš se šturmem na stejným rozlišení a frekvenci, co máš na ploše? Jestli ne, tak to by podle mně mohl být jeden důvod... |
|
|
|
312_Jura |
Přidané 06-01-2007 17:42
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 225
Založený: 16.10.05
|
taky me to jednu dobu delalo, ale momentalne si nemuzu vzpomenout cim sem to vyresil.. hned jak si vzpomenu tak dam vedet..
(byly to naky ovladace nebo preinstalovani DirectX) |
|
|
|
Letka_13_Feroz |
Přidané 06-01-2007 17:53
|
Nováček
Příspěvek: 12
|
AH_James_Gastowski napsal:
Tak šturmovik mi toto nedělá. Ale asi nemáš ForceFeedback co. To my, co ho máme, tak po shození šturma na lištu ho musíme stejně spustit znova, protože vypadnou síly. A s tím se pak lítat nedá.
Jenom mě napadá, jestli běžíš se šturmem na stejným rozlišení a frekvenci, co máš na ploše? Jestli ne, tak to by podle mně mohl být jeden důvod...
Pry výpadku síl na MS SW FF stačí pristáť a dať 1 alebo 2x refly.
Rozlíšenie je u mňa rozdielne a prepína sa viac menej v pohode.
Vyskúšaj či ti to blbne aj keď sa hodíš na plochu cez Alt + Tab, Ctrl + Alt + Del alebo Ctrl +E. |
|
|
|
AH_James_Gastowski |
Přidané 06-01-2007 18:33
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 386
|
Letka_13_Feroz napsal:
AH_James_Gastowski napsal:
Jenom mě napadá, jestli běžíš se šturmem na stejným rozlišení a frekvenci, co máš na ploše? Jestli ne, tak to by podle mně mohl být jeden důvod...
Pry výpadku síl na MS SW FF stačí pristáť a dať 1 alebo 2x refly.
Rozlíšenie je u mňa rozdielne a prepína sa viac menej v pohode.
Vyskúšaj či ti to blbne aj keď sa hodíš na plochu cez Alt + Tab, Ctrl + Alt + Del alebo Ctrl +E.
Mám Saitek Cyborg Evo Force a přistát nestačí, pomůže až naskočení další mapy
V offlinu stačí nový start (takže vlastně taky načtení mapy znova
Jo a tobě to vyskakuje na plochu, když dáš Ctrl+E, mně jenom panáček z letadla
(asi tam mělo být Ctrl+Esc, ale musel jsem si rýpnout)
Upravil/a AH_James_Gastowski dne 06-01-2007 18:37
|
|
|
|
Hiltos |
Přidané 06-01-2007 19:31
|
Uživatel
Příspěvek: 863
Založený: 28.04.06
|
paorel napsal:
Občas mi znepříjemní virtuální letecký život následující problém. Klávesou, co je mezi Ctrl a Alt, shodím Šturmovika do lišty a ono se mu pak nechce zpátky. Zarputile v té liště setrvává, dokud ho přes Zprávce nevypnu. Nestává se to pokaždé, ale když si třeba po čtvrthodině letu v nějakém bombardéru vzpomenu, že jsem si nespustil Bombsight Table, a chci to napravit, tak je pravděpodobnost nuceného přerušení letu z tohoto důvodu 97,3% . Neporadil by mi někdo, co se s tím dá dělat?
Pamatuju si, ze presne tohle mi delal Battlefield 1942. Pak jsem zjistil, ze kdyz mam spustenyho a minimalizovanyho na liste jeste neco jinyho (treba Win Commander), tak to lze prepnout zpet bez problemu. |
|
|
|
310_cibule |
Přidané 06-01-2007 19:31
|
Fusioner
Příspěvek: 15069
|
Tu windousovskou klávesu mezi CTRL a ALT deaktivuj, je jen pro zlost. Zpaměti nevím jak, ale určitě ti tu nějakej koumák poradí.
Do lišty ztahuj povelem CTRL+ESC. Snad ti to dělat nebude.
A pokud ano, tak neztahuj.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
paorel |
Přidané 06-01-2007 20:03
|
Nováček
|
Letka_13_Feroz napsal:
Vyskúšaj či ti to blbne aj keď sa hodíš na plochu cez Alt + Tab, Ctrl + Alt + Del alebo Ctrl +E.
310_cibule napsal:
Do lišty stahuj povelem CTRL+ESC. Snad ti to pak dělat nebude.
Vyzkouším to. Dík. |
|
|
|
Rufu |
Přidané 06-01-2007 20:07
|
Uživatel
Příspěvek: 1348
|
Udělej to jak říká Cibule a kdyby ti to nešlo tak to vyřeš hardwarowě.Vem nůž a vyloupni dotyčnou klávesu. |
|
|
|
paorel |
Přidané 06-01-2007 22:13
|
Nováček
|
Rufu napsal:
Udělej to jak říká Cibule a kdyby ti to nešlo tak to vyřeš hardwarowě.Vem nůž a vyloupni dotyčnou klávesu.
To by nebylo humánní . Ta klávesa mi nevadí, já ji jinak nepoužívám. Zkusil jsem kombinace Alt-Tab a Ctrl-Esc a fungovaly dobře. Ovšem bylo to na letišti před startem . |
|
|
|
clone9cz |
Přidané 07-01-2007 04:17
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 5062
Založený: 09.10.05
|
How To Disable the Keyboard Windows Key
http://support.mi...6893/en-us
samozrejme je dobre mit na pozadi spustenoou jeste nejakou aplikaci, jak pise hiltos, do windows se totiz lze dostat vicero zpusoby
napr. Ctrl+F5 nebo F6 vyvola cosi na konfiguraci ... admin tools nebo tak neco
Upravil/a clone9cz dne 07-01-2007 04:26
|
|
|
|
paorel |
Přidané 07-01-2007 08:30
|
Nováček
|
Při lítání mám v liště vždycky tlačítko od TrackIR a většinou ještě HL, ale to bohužel v mém případě chování Šturmovika nijak neovlivňuje. |
|
|
|
Mungo |
Přidané 07-01-2007 10:37
|
Uživatel
Příspěvek: 718
Založený: 03.10.05
|
Co sa mna tyka, Sturm odmietol naskocit a padal, pokial som pocas online hry mal vo Win ine rozlisenie, nez v hre. Offline tento problem myslim nie je. Takze pred hranim online zmenim rozlisenie plochy.
Force Fedback: MS SW FF2 a po skoceni do Win tento vypadne. Riesi to cez "Refly - Arming - Apply - Fly" a myslim, ze to staci raz, FF potom nabehne. Cisty Refly bez vyzbrojovacieho menu mi myslim nepomoze, mozno tak po dalsom zopakovani. |
|
|