V eventlogu (tady u me na lokale) mam obcas po skonceni coop mise takovouhle statistiku:
Name: Hoper
Score: 0
State: In Flight
Enemy Aircraft Kill: 0
Enemy Static Aircraft Kill: 0
Enemy Tank Kill: 0
Enemy Car Kill: 0
Enemy Artillery Kill: 0
Enemy AAA Kill: 0
Enemy Wagon Kill: 0
Enemy Ship Kill: 0
Friend Aircraft Kill: 0
Friend Static Aircraft Kill: 0
Friend Tank Kill: 0
Friend Car Kill: 0
Friend Artillery Kill: 0
Friend AAA Kill: 0
Friend Wagon Kill: 0
Friend Ship Kill: 0
Fire Bullets: 0
Hit Bullets: 0
Hit Air Bullets: 0
Fire Roskets: 0
Hit Roskets: 0
Fire Bombs: 0
Hit Bombs: 0
Samozrejme tam nemam porad Hopera :-).
Jenze tohle se tam nevypise vzdycky. Predpokladam, ze se to objevi jen po oficialnim skonceni mise tim, kdo to hostuje.
Takze moje otazky zni:
1) lze nejak ziskat takovyhle vypis i pro lidi, co se odpoji v prubehu mise? Mozna nekde u hostitele?
2) je nejaka jina metoda, jak vytahnout po skonceni nebo jeste v prubehu coopu podobne a podrobne informace?
3) da se nejak (jakymkoliv zpusobem) ziskat udaj, co vlastne kdo bombou, raketou apod. trefil, kdyz to neznicil (napriklad poskozeni velke lodi)?
předpokládám, že všechyn tyhle údaje by měly být v tom souboru eventlog.lst, ne? Z něčeho musí věci jako AFW tahat data a importuje se tam při hostování právě tenhle soubor..
se přeci jeden čas řešila "aféra" s tím, že když se někdo někde na mapě přepnul v bomberu na jinou pozici, jiný člověk, co si hlídal log (eventlog ?), to zjistil a věděl, kde má toho bombera hledat -> ten eventlog se musí vypisovat již za běhu mise (nechápu, proč Oleg už dávno nemá triggery...)
zásah lodi (asi nejen lodi) musí být "detekovatelnmý", protože na její potopení je vždy třeba několika zásahů
ovšem kam si to Oleg ukládá... (to bys musel nejspíš hlídat ty obsahy pamětí za běhu Šturma ;) )
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Diky. Abych si byl jisty, ze jsem to spravne pochopil:
u hostitele mise v logu je souhrnna statistika pro vsechny lidi, nehlede na to, jestli vydrzeli do konce, nebo se odpojili driv. Spravne?
LesniHU napsal:
Diky. Abych si byl jisty, ze jsem to spravne pochopil:
u hostitele mise v logu je souhrnna statistika pro vsechny lidi, nehlede na to, jestli vydrzeli do konce, nebo se odpojili driv. Spravne?
Podla mna sa neda povedat, ze to vypisuje server pre VSETKYCH
Z empirickych pozorovani (napr. Bellum systemov) sa mi zda, ze obcas sa na niekoho zabudne, ale cim to je sposobene, alebo za akych okolnosti sa dane statistiky pre niekoho nevypisu, to uz neviem.
Inak ako vravi Vogon - prikazom "user STAT <nick>" sa tieto udaje daju vyvolat pocas letu. Mozno by stalo za to skusit, ako sa dany prikaz zachova, ked sa ako nick zada pilot, ktory sa uz z coop-u odpojil, ci su stale dostupne (tipol by som, ze by to mohlo ist).
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.