May 02 2024 01:33:59
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 7

· Piloti on-line: 1
Hans-Assi

· Registrovaní piloti: 2,745
· Nejnovější pilot: Kokes
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » Speciální mise
 Vytisknout diskuzi
SPECIÁLKA - OVER THE COAST
1stCL_Fucida
Kojak, nebo to chce dopředu přesnější pozici cíle - aby i z velké výšky bylo naprosto jasné, kde přesně se ten cíl objeví.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
 
Rigor Mortis
Ale já jsem přesně věděl, kde ten cíl leží. On se mi prostě nezobrazil v rozumném předstihu. Hypnotizoval jsem to místo jako fakír a hovno. Když se najednou na zelené louce ta fabrika objevila, bylo na odhoz pozdě. A házet to někam do prostoru po paměti podle fotek, je mi proti srsti.
 
Der Adler
Aus meiner Sicht...

1.MISIA: JaBo na radarovu stanicu. Spolocny start sprevadzany trhanim obrazovky ale nakoniec uspesne zvladnuty. Uspesne sme sa sformovali az za polovicou kanala, kedze tam to uz tolko nelagovalo (skinpack stiahnut a nahrat do adresarov je naozaj potrebne), Fuci lokalizoval ciel a zautocil ako prvy, ja som sa okamzite zavesil za neho, pretoze som nedokazal vypatrat ciel. Fuci znicil dve prilahle stavby (pravdepodobne trafo a zachod), ja v odstupe asi 500m za nim som znicil dalsiu budovu (pravdepodobne sklad naradia zahradnika), Esquilax minul ciel ale zabil vsetky sliepky v dosahu kurnika, ktory rozbil Sipi. Tym boli vybavene vsetky dolezite objekty radaru a radar bol vyradeny z cinnosti. Spaitocnu cestu sme stupali a dohadovali si rande so Stahovakmi (Ju88), uspesne sme ich nasli ako si teplo pri sebe leteli a hladali ciel. Tesne pred utokom junkersov zacali padat z velkej vysky (cca 7,5-8km) Mustafovia a kropit junkersi. My sme sa rozdelili a zacali stupat na bombardakmi co to dalo. Konecne zautocil jeden mustang ktoreho som si vyhliadol a tak som sa vrhol na neho, avsak pravdepodobne bol riadne naslapany lebo som sa nedostal blizsie ako asi na 1km za neho, utok som radsej prerusil, lebo som sa velmi vzdialil on Ju88 a od svojhu schwarmu. Pri spatnom formovani som bol este raz napadnuty jednym Mustangom, ktory presvistal okolo tak rychlo, ze neviem ci vobec strielal. Fuci rozhodol ustup do 2000m smerom k AF - sformovanie uspesne. V momente ked sme sa sformovali v oblasti nasho AF, sme lokalizovali ustupujuce bombre (neznami typ) s coverom. Napadli sme cover avsak nie velmi uspesne. Sipi sa zabil pri utoku na ustupujuci dymiaci spitfire, letiaci nizko pri vode (killersucht je sfina), esquilax mal poskodeny stroj a radsej vyskocil nad AF, no a trosku smutnymi xichtami som pristal aj ja a Fuci.

PAUSA: rearming, refueling, 10 min (cajicek a keksiky na pocest Sipiho a padlych anglickych hrdinov)

2.MISIA: Mala vraj pohodicka povedal Kommandant: "Len sa preletite trosku nad plazami a potom odprevadite Ju88 nad ich ciel." haha. Vystarovali sme (uz len 3ks), zoradili sme sa do bojovej formacie a leteli nad francuzske plaze. Pri oblete a kontrole nasho konvoja sme narazili na dvoch nepriatelov asi v rovnakej vyske (cca 4km), jeden zvlastne klesol a rozdelil dvojicu, no tak sme ich napadli. Fuci s Esquilaxom toho horneho a ja som kontroloval toho dolneho (par krat som si aj vystrelil ale rychlost, uhol a vzdialenost boli prilis nepriaznive, tak aspon psychologicky aspekt hadam zaposobil na anglickeho gentlemana. Odrazu Fuci hlasi dalsie dva kontakty prilietajuce nad nami (kua dalsie spity). Tak sa odputavam a zacinam naberat vysku kym Fuci viaze horne stihacky a kutikom oka sledujem tych nizsich. Fuci vola na pomoc schwarm MK a ostatnych dostupnych stihacov v oblasti, no to chvilku potrva. Medzicasom som sa dostal nad bojujuce spity aj Fucidov roj a zacinam utocit a tlacit nepriatela nizsie a nizsie. Konecne posila! Prevaha sa zmenila zo 4vs3(my) na 4vs7(my) a zacali gentlemani padat za krala ci -ovnu. Fuci hlasi, ze ustupuje nizko pozdlz plaze a ze ma za sebou spita. Ihned som opustil svoj ciel ktory som pomalicky dostaval do zameriavaca (prevzal ho iny Fw) a otocil to k plazi obrovskou rychlostov, ked som sa priblizil k velitelovy asi na 1,5km z pravej strany spitfire prerusil prenasledovanie a zacal sa vraciat k cirkusu aby asi pomohol svojim druhom v zbrani, avsak tym sa dostal pred moj zameriavac a sudiac podla rovneho letu som usudil, ze asi o mne nevie a sustredi sa na iny ciel. Priblizil som sa na vzdialenost asi 300m skontroloval svoju sestku a spustil som kratku asi 2 sekundovu davku a zasah, zo spita odleteli nejake nahradne diely a zacal pustat palivo a mierne sa naklonil, no stale sa priblizoval k mojim kolegom, tak som vystrelil druhu davku uz zo vzdialenosti asi 100m a to bol jeho koniec. Anglickeho gentlemana to otocilo pomalicky do praveho zvratu a nezadrzatelne sa blizil k zemi, pilot nevyskocil, zahynul zo svojim spolocnikom. Boj sa medzitym ukludnil a vsade uz boli len fockewulfy. Vypytal som si koordinaty stretnutia svojho neuplneho schwarmu a pripojil sa k nemu. Bomberi medzitym ohlasili, ze uz su nad cielom a ze nepotrebuju cover, tak Fuci zavelil utok na vylodovacie plavidla. Po prevedeni par utokov velitelstvo prikazalo stiahnut vsetky sily na AF k reorganizacii.

KURZ DOMOV: Na ceste domov som zahliadol nizko pri vode odlietajuci kontakt od nasho konvoju a tak si pytam povolenie na preverenie ciela. Povolenie som dostal a tak som na plny plyn zamieril za predpokladanym nepriatelom. Po asi 5 minutach som ho dostihol a asi vo vzdialenosti 500m som spomalil za nim, lebo som videl, ze je to Hurribomber a oznamil som to velitelovy a opytal som sa ci mam zostrelit ciel. Velitel to nechal na mna, nech sa rozhodnem. Hurri letel rovno, tak som zase pridal plyn a zacal sa priblizovat 400, 300, 200 - Hurri leti stale rovno a nereaguje, 150, 100, 50m, vychylil som lietadlo, skontroloval okolie a letel som na jeho lavu stranu a v miernej stupavej zatacke som ho predletel, zakyval mu kridlami a otocil som kurz domov. Na dnes uz stacilo zabijania, pomyslel som si a ponahlal som domov za kamaradmi.

P.S.: Vdaka vsetkym za polet, bolo to fajn, len ten planeset zase bol trosku uber-modry (este ze lietam za modrych kua) Mrknutí
Upravil/a Der Adler dne 26-01-2007 16:42
 
1stCL_VLK
Konečně speciálka,při které jsem nezemřelÚsměvÚsměv
Dík za pěkný polet a za organizaciMrknutíMrknutí
 
313_Nevo
Na uvod diki vsetkym za fajn polet. Rozhodne sa mi to pacilo. Šklebící se

A ako to bolo s A20 a Ponikmi?

Letel som ako cislo Mekovi. Po dlhom doprovode, ked nuda prerastla do nervozity, napadla skupina fokacov nas zvaz. Okamzite som stratil kontak s Mekom a pripojil som sa k Pegasovi a 123 Numerovi. Kratky suboj nas zamestnal natolko, ze A20 ostali same bez koveru. Dostali to riadne, prezil myslim len Mazy. Tam sme niekde stratili aj Meka.
Zaznamenali sme len nejake poskodenia supera. Myslim, ze som videl ako jeden fok pustal olej.

Po suboji sme sa v trojici vydali na juh. Nad pobrezim sme sa priplietli do suboja, ktory sa odohraval vo vacsej vyske nad nami. Nemali sme moc sancu. Roztiahli sme sa a po jednom sme zacali umierat. Po tom co padol Pegas nizko nad hladinou, ktoremu som uz nestihal pomoct, som zacal volat ustup, lebo za a nadomnou bolo asi 5 skopcakov (109) a Numero bol na tom podobne. Numero ale volal po hrdinnej smrti a za kratko sa mu jej dostalo.

Takze potomto som len stocil smerom na juh, zavrel som vsetko co sa dalo, plynova paka na doraz a adie. Podarilo sa mi vyklznut.
Nad nasim uzemim som este narazil na obtazkaneho huribombra a na radiovych vlnach na prezivsieho Mazyho. Potom som to uz len tvrdo piklincoval o zem.
Pocas boja som sa osobne dostal asi tri-styri razy k strelbe. Urcite to boli vsetko zasahy, ale nepzoroval som vaznejsie poskodenie supera. Šklebící se

Super akcia. Tesim sa na nejaku dalsiu!
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7
 
AH_Watson
Der Adler napsal:
Aus meiner Sicht...

1.MISIA: JaBo na radarovu stanicu. ... Fuci znicil dve prilahle stavby (pravdepodobne trafo a zachod), ja v odstupe asi 500m za nim som znicil dalsiu budovu (pravdepodobne sklad naradia zahradnika), Esquilax minul ciel ale zabil vsetky sliepky v dosahu kurnika, ktory rozbil Sipi. Tym boli vybavene vsetky dolezite objekty radaru a radar bol vyradeny z cinnosti.


Tam asi taky nebylo zaflakováno, co?
 
1stCL_Fucida
AH_Watson napsal:
Der Adler napsal:
Aus meiner Sicht...

1.MISIA: JaBo na radarovu stanicu. ... Fuci znicil dve prilahle stavby (pravdepodobne trafo a zachod), ja v odstupe asi 500m za nim som znicil dalsiu budovu (pravdepodobne sklad naradia zahradnika), Esquilax minul ciel ale zabil vsetky sliepky v dosahu kurnika, ktory rozbil Sipi. Tym boli vybavene vsetky dolezite objekty radaru a radar bol vyradeny z cinnosti.


Tam asi taky nebylo zaflakováno, co?


Bylo - a poměrně hustě, ale jen lehkým flakem. Radar jsme ale pozorovali téměř z pěti kilometrů, kam tyhle flaky nestřílely. Pozemní cíle jsme zničili po střemhlavém letu během jediného průletu našich mašin pomocí 250kg bomb. Pak u země plnou rychlostí pryč z dosahu flaků a hotovo. Klasika Vyděšený
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
 
Hoper
falkon napsal:
...Boli sme tam dvaja, ja a Novotnas, obaja sme spravili najskor identifikacne prielety, pretoze si nemal ziadne znaky...

vy ste neměli povolené skiny ? znaky sem tam měl...
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif
 
LesniHU
Fuci, mozna se budes divit, ale celkem jsem si to uzil.

Akce zacala jeste pred vlastnim startem ukazkovym chaosem: k pocitaci se dostavam az par minut pred osmou a zacinam zjistovat server, TS a jestli dorazily nejake rozkazy. Nedorazily. Soude podle konverzace pred startem meli zachranari z druhe strany stejny problem. Tak to pri teto praci chodi, dokud jsou vsichni v poradku, neexistujete. Kazdopadne bude ukolem lovit piloty z vody, takze balim udice a pripravuji letadlo. Druhy hydroplan ma rozbite rizeni, takze jsem sam. Do kanalu Wasserman se nasackovaly nejake stodevitky a ja tak ziskavam svuj, uplne novy a neopotrebovany kanal.

Do letadla skacu asi dvacet sekund pred zacatkem akce, abych to ostatnim nezalagoval. K memu mirnemu prekvapeni se objevuji ve vzduchu, takze chvilku plachtim a asi sedesat sekund po zacatku akce pristavam u jedne bezejmenne vesnicky.
[img]http://lesnihu.wz.cz/sklad/coast1.jpg[/img] is not a valid Image.
Dojizdim a kotvim letadlo na miste s prima vyhledem na plaz. Asi takhle:
[img]http://lesnihu.wz.cz/sklad/coast2.jpg[/img] is not a valid Image.
Slunce sviti, pohoda, prace zadna. Nojo, sladka Francie. Obcas vidim par dotu, ktere hlasim radiem, a pak se zase vracim ke sledovani plaze. To ticho je primo smrtici - motor nebezi a jsem na kanale sam, takze se v nem nikdo nevykecava. A potom se stalo neco uzasneho, co me primelo psat si zaznam dalsich udalosti: videl jsem kondenzacni stopu. Ano, primo nade mnou, mirne zohybanou.

Nasledujici udalosti se ritily jedna za druhou jako blesk, rychlosti vice nez pet za hodinu. Posudte sami:

21:27 - vidim sedm kontaktu najednou, leti v neusporadanem houfu smerem do vnitrozemi. Hlasim je radiem a pohravam si s myslenkou na boj primo nade mnou. To by mi pak piloti na padaku pristavali primo u letadla, ani bych nemusel startovat motor. Ti sikovnejsi by mohli pristavat primo do kabiny vzadu, alespon by to tu cele nezamaceli. Ale doty mizi v dalce a ja se vracim ke sledovani plaze.

21:34 - dva doty letici na na severoseverozapad. Jsou velmi nudne, sledovani plaze je lepsi.

21:38 - pbarry skace padakem. Vypada to, ze prece jen budu mit praci. Beru do ruky mapu a tuzku, abych si zaznamenal jeho pozici, ale zadne jeho volani o pomoc se neozyva. Asi dopadl na nejakou prima plaz.

21:40 - do zivota mi naprosto neocekavane vstoupila valka ve sve syrove podobe - na severu vidim cervene trasirky spojenecke strelby.

21:42 - slunce zalezlo za mrak. Chvili tomu nemohu uverit. Stojim na miste, vitr zadny, mraky stoji jako prikovane a presto jeden z nich zakryje slunce. Dnesek je skutecne plny neprijemnosti.

21:47 - napada me, ze v pripade nebezpeci bych slysel motor nepratelskeho letadla, takze si prestavam vykrucovat hlavu v obave o sve bezpeci. Od teto chvile si vykrucuji hlavu, abych mohl pripadne kontakty hlasit velitelstvi.

asi 21:55 - pry je zniceno nejake nase letiste. Tyhle zbytecnosti at si klidne nici.

22:00 - dlouhodobe napeti ze smrtelneho rizika v bojove situaci na me zacina pusobit. Jeste ze me uklidnuje to houpani. Nastesti netrpim morskou nemoci, spousta mych kamaradu by v takovehle situaci mela zaludek jako na vode.

22:13 - z radia se ozyva "poslední dávka 22:14 opakuju". Herr Flick ma novou sifru...

22:15 - dle zprav prave nekde probiha kruty boj. Za chvilku mam podrobnosti: proslula nemecka rozpinavost narazila na stejne proslule britske imperium u Kuala Lumpuru.

22:25 - uz mi doslo, proc mrak zakryl slunce. Cas bezi a slunicko se prece po obloze pohybuje! Mozna nejsem z nejrychlejsich, ale hluboke a systematicke vzdelani je na me videt.

22:31 - Mamutak (toho casu jiz v Rufe) pristava na vode a rika tomu letiste. Zda se, ze novacci britske zachranne sluzby jsou ponekud zmateni. Asi je museli v situaci nejvyssi nouze hodit do hluboke vody.

22:44 - "Fucida vsem, pokud jste nad plazi, tak se snazte postrelovat pozemni jednotky". Nad plazi sice nejsem, ale zbrane k ni miri uz asi treti hodinu, takze me okamzite zalije touha splnit rozkaz a vyslouzit si oceneni v hrdinskem boji muze proti plazi. Od spusteni palby me nakonec odradi jen japonska vlajka nad vesnici.

23:04 - velitelstvi me zada o zachrannou misi, ktera je ale zrusena hned potom, co vezmu do ruky mapu. Pilot pry radeji pujde pesky. Opravdu nevim, ceho se boji.

23:06 - "doleťte domů a ukončíme to". Tak tenhle rozkaz jsem nepochopil - proc bych mel nekam letet? Ja jsem prece doma u sve plaze celou dobu, copak to nevi?

23:08 - "jj, jen co poslední z vás dosedne". Nevdek svetem vladne, ani zminka o tom, kdo dosedl jako uplne prvni.

asi 23:15 - slunicko uz zase sviti a ja se chystam jit vykoupat. Uz se jenom ujistit, ze jsou vsichni nad pevnou zemi.

Tady zaznam v denicku konci, protoze tesne predtim, nez jsem odhodil kabinu a skocil do vody, se mi il kousnul. Jo jo, den plny neprijemnosti.
 
falkon
LOOOOOOOOOOOOOOOL CoolCoolCool
Mrknutí
 
BP_Tyrl
Rufu napsal:
Mohl by někdo přiblížit co dělaly Mustangy a A20?Teda kromě tý jedný která měla pilota co zrovna vylez z přípravky.


Á pán co se nikdy nepřehmátl je za vtipného.Zamračený
 
310_cibule
Pro samý radary jsem se dostal hlášení až teď. Sry.

Skupina BISON. 7xA20 a 4xP51

Po mírných komplikacích (způsobených zejména nepříjemnými lagy) se podařilo odstartovat jak oběma skupinám bombardéru (červená: velitel 310_cibule+2 a modrá: velitel BP_Kojak+3) tak i stíhacímu doprovodu.

Opět vzhledem k lagům nebylo možné udržet těsnější formaci (nemyslím, že by to byl problém slétanosti, zkušení piloti, kteří v bombardovací skupině letěli, jsou schopni držet přijatelnou formaci i bez toho, aby spolu před tím někdy letěli). Velitel modré skupiny se proto rozhodl letět se svou letkou samostatně, na dohled.

Let podle vypočítané trasy v letové hladině 21 800 stop. Obě skupiny opouštějí britské pobřeží ve čtverci AD 13 a míří na sever. Ve čtverci AD 26 mění kurs na východ. Modrá skupiny míří na cíl ve čtverci AK 26 (její osud popsal velitel BP_Kojak).

Červená skupina se po šedesáti kilometrech stáčí na jich k cíli ve čtverci AL 22 (Kuala Lumpur). Razo a Mazy své osudy popsali.

Já jsem zaměřil cíl, usadil kříž a automat odhodil bomby přesně na střed (kříž se při tom ani nehnul). Nicméně žádné hlášení o zasažení cíle jsem nezaznamenal.

Vzhledem k tomu, že modrá skupina ztratila velitele a její členové po odhozu pokračovali na vlastní pěst, vydala se červená skupina sama na jih směrem k britskému pobřeží (Mazy, který zvolil z již zmiňovaných důvodů střemhlavé bombardování, letěl sám).

Zhruba ve čtverci AK 18 zaznamenal Razo střelbu. Tento okamžik jsem zřejmě poněkud podcenil a dál pokračoval v jižním kursu směr domovské letiště. Já sám jsem pozoroval jen střelbu pobřežního flaku.

To nás zřejmě přivedlo mezi hejno focke-wulfů, kteří si nás jednoho po druhém podali. Ani nevím, kdo dostal mne.

Během boje jsem slyšel komunikaci stíhačů v mustanzích, kteří se nás snažili krýt.

Krátce po mne visel nedaleko na padákových šňůrách i Razo. Dopadli jsme zhruba do čtverce AL 15.

Vzhledem k tomu, že se Hoper nechal nezodpovědně zabít, jsme marně čekali na RAF Rescue Service.

Po zhruba deseti minutách mne to přestalo bavit a utopil jsem se.

Díky Lekku, za skvělý zážitek. Škoda těch zatracených lagů.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
 
310_cibule
Jo, docela by mne zajímalo, jestli jsem tu zatracenou továrnu trefil. Má někdo track?
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
 
3BAP_Rohlos
No Lesni-HU, myslím, že tohle je ta pravá idylka lítání... Houpat se na mořu 3 hodiny. Řekl bych, že tvůj deníček si zaslouží ocenění Zlatého datla. Šklebící se
 
1stCL_Fucida
LesniHU.. Šklebící se Šklebící se Šklebící se
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
 
Hiltos
pokud chce nekdo track, muzu ho uploadnout na ftp svk
 
Rufu
BP_Tyrl napsal:
Rufu napsal:
Mohl by někdo přiblížit co dělaly Mustangy a A20?Teda kromě tý jedný která měla pilota co zrovna vylez z přípravky.


Á pán co se nikdy nepřehmátl je za vtipného.Zamračený

Ale no tak Tyrle sám s i to na sebe prásknul.Šklebící se Možná tě vemou BAPáci do výcvikuŠklebící seAle nic si z toho nedělej já zas místo zapínání levelingu vypínám všechny motory.
 
1stCL_Pospa
Ty vole Hu a já to nechtěl čííííst Šklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící se
 
http://www.aeroklub-sumperk.cz/
310_cibule
Hiltos napsal:
pokud chce nekdo track, muzu ho uploadnout na ftp svk


Jo, to by bylo moc fajn. Má to jeden háček: ftp svk nefunguje.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
 
3BAP_Bugs
310_cibule napsal:
...
Opět vzhledem k lagům nebylo možné udržet těsnější formaci (nemyslím, že by to byl problém slétanosti, zkušení piloti, kteří v bombardovací skupině letěli, jsou schopni držet přijatelnou formaci i bez toho, aby spolu před tím někdy letěli). ...


Kde je ten krýsny let vo formácii na coopke Alsteruferu. Ach jaj, to bola paráda! Na jednej strane hyperlagy a potom aj častá a príliš dramarická zmena kurzu nedovolila udržať tesnejšiu formáciu, ale 2-3km sú predsa len trochu veľa.
 
http://3iap.org
Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

30-04-2024 10:19
Teď se tyká všude. Každý je familierní jak kdybychom všichni spolu pásli husy.

29-04-2024 20:53
Tem Teamspeak jedete trojku nebo pětku? Mně se nechce nikam registrovat.

29-04-2024 20:44
Jsem zapl discord. FUJ! Proč mi tam všechno tyká? To je tak nezdvořilé a neuctivé.

24-04-2024 12:25
-Vzrusuju te? - -Docela jo, jsi krasna zenska a chtel bych byt tvuj princ. - -To je pekne. Ale na to jsem se neptala. Potrebovala bzch yjistit, jak se yapina ceska klavesnice. Pomuyes mi?

22-04-2024 20:31
Njelepší je kombinace FF (s pluginem kačera)+uBlock ;-)

21-04-2024 09:36
No zatím ještě není. Neumí blokovat vyskakovací okna.

19-04-2024 23:01
jo, kačer je dobrej Úsměv

19-04-2024 17:04
No já asi přejdu na duckduckgo, až jej vyladí.

16-04-2024 11:52
To jsou Jaromíre defekty z realtime anti-anti-ads google teroru. Chyba není na tvém přijímači. Už před 3 rokama jsem Chrome definitivně odinstaloval a přešel opět po 20 letech na FF

12-04-2024 16:25
Pořídil jsem si Arctic Liquid Freezer III 360. Poměr cena/výkon asi nepřekonatelný. Uchladilo to 300W po dobu 10 minut.

34,798,557 návštěv