November 22 2024 20:08:10
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 11

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Il - 2 1946, yasa a vse ostatni
VGR_Terp
Zdar kolektive, mam 2 kamaraday kterí si stahly z torrentu 46ku( nerozumím temu teda proč si ji nekoupili) a jednomu to frčí a druhemu ne s yasou a miniimage. Nemáte podobné kamarády s podonýma problémama a příp. jejich řešení?

http://www.virtualgrimreapers.cz/
Hanss
kolega kamarád musí mít určitou spec verzi daemona (snad 4.08HE) a jen jednu emulovanou mechaniku. Takle mi to aspoň popisoval jeden můj kamarád...

1stCL_Fajlow
kterej to taky určitě neměl koupený Zamračený hamba mu

VGR_Terp
Stydimse za sve kamarady, je zvlastni ze tomu jednomu to valilo bez emulace s verzi 4.08HE.
Upravil/a VGR_Terp dne 21-12-2006 17:30

1stCL_Fucida
Mám kamaráda, který měl taky problém, dostává tvůj kamarád nějaké konkrétní chybové hlášení? V podstatě pomohla buď instalace nejnovějšího Daemona, nebo změna počtu emulovaných mechanik (jednomu kamarádovi ze třech na jednu a druhému z jedné na tři) Úsměv)
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Safrik
Jojo, jeden můj kamarád má jednoho kamaráda, kterej říkal, že měl problém nechtělo mu tohle "demo" běhat, zapoměl, osel, nainstalovat deamon tools verze 4.06 a vyšší spustil to na staré verzi, nějaká 3.47 (i s yasou) a ta potvora 46 poznala emulační program. Pomohlo kompletní odinstalace 1946 + vyčištění registrů následně nová instalace a teď už to běhá bez problémů.

Joe Hallenbeck
Hanss napsal:
kolega kamarád musí mít určitou spec verzi daemona (snad 4.08HE) a jen jednu emulovanou mechaniku. Takle mi to aspoň popisoval jeden můj kamarád...

Negativni muj kamarad ma asi tri emulovany mechaniky dve z Daemona 4.08HE a jednu z Alcoholu 120% a pomoci Yasu mu to jede uplne v pohode Šklebící se Mam totiz pocit, ze Yasu mu schova vsechny cederomky co nejsou emulovany DAemonema.

Tvuj kamarad musi mit skutecne az 4.08HE Deamony a zapnutou emulaci ochran a pak to pojede bezproblemu tak jako memu kamaradovi Šklebící se
313_FlyBoy
RY-C

Vampiir
mému jednomu kamarádovy stačil jen DT-4.08HE + nejnovější YASU 1.05 .. a říkal že je vpohodě .. (neničíš CD/DVD)

CR_PETRAS
Já žádný kamarády nemám Cool a s D4.08 a Yasou mi to jelo taky napoprvé.

Pak se ve mě hlo svědomí a všechna " černá " cédéčka jsem rozšlapal a se složenkou jako osobní pokutou jsem je poslal autorskému svazu.Co kdybych měl náhodou ve šturmovikovi vpálenou MP3 muziku !!!

Takže : Burn forever !!! Hoj Mrknutí

http://avionika.webpark.cz
VGR_Terp
Tak máme novou Yasu, teda pro mne novou 1.05 http://www.virtua...p?cat_id=6
Upravil/a VGR_Terp dne 21-12-2006 20:40

310_Ikar
No ja mam kamarada, kterej si vsechny ILy doted poctive kupoval, ale ted, co by si je mel koupit vsechny znova rika ze se na to pekne vysejri a ze si uz nic kupovat nebude. Ja ho premlouval at to nedela, ze to neni moralni a on mi rekl ze se vysejri i na me! A navic prej zkusi premluvit zase nejakyho jinyho kamarada aby to prej nejak sikovne haknul, aby s tim nebyly takovy potize. Ja se mu teda divim kdyby si to koupil jako jiny slusny lidi...

www.310raf.com
paorel
Můj kamarád to má už pár dní nainstalované (i s tou sehranou dvojicí Démon - Yasu) a zítra si ke Krouzovi jede pro originál. Ten si uloží do šuplíku na hromádku ostatních originálek se Šturmovikem Úsměv .
Upravil/a paorel dne 21-12-2006 21:00

1stCL_BlueL
CR_PETRAS napsal:
Já žádný kamarády nemám Cool a s D4.08 a Yasou mi to jelo taky napoprvé.

Pak se ve mě hlo svědomí a všechna " černá " cédéčka jsem rozšlapal a se složenkou jako osobní pokutou jsem je poslal autorskému svazu.Co kdybych měl náhodou ve šturmovikovi vpálenou MP3 muziku !!!

Takže : Burn forever !!! Hoj Mrknutí

tak to si to proved jako ten pan tu na foru co rozslapal model rudelovy stuky kdyz se dozvedel co byl rudel zac, v nem se taky hnulo svedomiCool
Upravil/a 1stCL_BlueL dne 21-12-2006 21:03

Noram
tak to já nemám žádného kamáráda,
1946 nemám,
a kamarád K...... mi poslal mail ,že mou objednávku nemůže vyřídit ,protože mu na sklad došlo jen omezené množství a objednávky po 9.12 vyřídí až v lednu ,moje objednávka byla odeslána 10.12 to je pech Smutný

http://noram.youaremighty.com/
3BAP_Plooskie
Ty jo, to je vidět jaká je tu parta fajn lidí že máme všichni tolik kamarádů ... Cool

... teda s vyjímkou Norama a Petrase, ale to nic, to se poddá chlapi, hlavně tomu nepodléhejte ... Šklebící se

3BAP_Krtek
Já jsem vše poctivě koupil a stejně jako Petras na poslední koupení už jim pěkně ser...., protože takhle dělaj z lidí akorát blbce(stačí že je ze mě dělají v práciVyděšený).

310_Ikar
3BAP_Krtek napsal:
Já jsem vše poctivě koupil a stejně jako Petras na poslední koupení už jim pěkně ser...., protože takhle dělaj z lidí akorát blbce(stačí že je ze mě dělají v práciVyděšený).

Šklebící se no, presne takhle si to rekl zase ten MUJ kamarad Šklebící se Jo jinak ja jsem mu rikal ze mu ho kdyztak privezu z NL. Tady ho maj v kazdy hrackarne Šklebící se za 45-49 eur Šklebící se no nekupte to Šklebící se A von zase: nasrat!!! hacknout!!!

www.310raf.com
WT_Horrido
Pekne mate kamarady, jen co je pravda. Šklebící se
Upravil/a WT_Horrido dne 22-12-2006 09:43
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Rufu
Já teda mám kamaráda co mu to nejdřív šlo (1mechanika deamona a 1alcoholu) a teď už mu to nejde.Říkal jsem mu ať tam tu českou orig Armed assaultu nedává.Ale jak to tu čtu tak je chyba v počtu virt mechanik a asi mu poradím novou verzi YasuCool.

Eclipce
No můj kamarád se s tím včera sral přes pět hodin ale nakonec mu to jede. Teď čeká až bude originál na skladě Šklebící se

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,018,286 návštěv