TDSoundOUT.Open (DirectSoundCreate): No sound driver is available for use.
Zkusil jsem ho přeinstalovat. A nemlich to samý. Co to sakra je? HELP!
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Jo, a TS se otevře, přihlásím se bez problémů, ale mám u svého jména přeškrtlá sluchátka a neslyším nic. Ale jinak zvuky v jiných aplikacích fungují.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
To dělá když nejsou instal. jeho nějaké kodeky, CELP tuším. Proběhla hláška na konci instalace, že sou korektně instalovány? Možná nestačí přeinstalovat, ale odinst. přes Ovl. panely, restart a znovu.
Žije, žije ve stepi jeden v suché otepi.
Druhý v láptích pod pařezem, třetí v díře mezi bezem.
Ať si jsou, tam kde jsou. Ať sem na nás nelezou.
Nestačí, právě jsem to vyzkoušel (ale díky za snahu). Pomóóóóóc!
310_cibule napsal:
Nestačí, právě jsem to vyzkoušel (ale díky za snahu). Pomóóóóóc!
Cibule, měl jsem obdobný problém. Teď si nejsem zcela úplně jistý, ale podívej se do nastavení TS, jestli si to vopičák (to jako TS, ne Opitz) nepřenastavil z Direct Sound na Wav a pak se podívej na nastavení adaptéru, zda je správně vybraný mirkofon a zvuková karta a nemá tam nějaké jiné vopičárny (opět nic proti Opitzovi)
P.S.
Co ovladače na zvukárnu?
P.S.S.
ještě si zkontroluj, jak máš nastavenou zvukárnu, jestli nemáš zvuk puštěný do všech kanálů a přitom používáš jen stero bedny. S tím jsem mě problémy také.
Víc už bohužel poradit nemohu. A když Ti mé rady nepomůžou, tak mi to bude moc líto, ale nějak se s tím už vyrovnám ...
Díky, večer vyzkouším. Co mne mate, je fakt, že tu hlášku to chází již při instalaci TS.
310_cibule napsal:
Díky, večer vyzkouším. Co mne mate, je fakt, že tu hlášku to chází již při instalaci TS.
tam to kontroluje jestli mas kodetky, ale at jsem je mel nebo ne, vzdy jsem slysel. Zkus nejake "all in 1" http://www.slunec...ct/Allin1/
Btw: Mám jiný problém: brum v mikrofonu pokud mluvim, ale obcas take ne, jiny micr nepomohl.
Ale mozna je to kombinací mého obstarožního stroje: ECS K7S5A+SB Live
Upravil/a nagan-cz dne 28-11-2006 09:49
310_cibule napsal:
To mně hlásilo také. Myslím, že to bude ta samá hláška.
V TS jsem to řešil: Settings - Options - Sound Devices
Tam jsem měl z nějakého důvodu přepnuto na Wav a nešlo změnit nastavení mikrofonu a výstupu a měl to nastaveno na nějakou emulaci. Po změně Wav na Direct Sound šlo už vybrat zvukovou kartu a mikrofon.
Vyzkoušej. Ale fakt nevím, jestli to bude ono. Dej určitě vědět.
EDIT:
A nebo má pravdu Nagan
Upravil/a 313_Gryzlov dne 28-11-2006 09:53
310_cibule napsal:
tam to kontroluje jestli mas kodetky, ale at jsem je mel nebo ne, vzdy jsem slysel. Zkus nejake "all in 1" http://www.slunec...ct/Allin1/
nevim, proc by mel hned neco instalovat, obzvlast pak kodek pack, kdyz pro chod TS staci urcite jeden ... a ten bude nejspis i soucasti instalace
nehlede na to, ze se nektery kodek packy nemaj mezi sebou radi, coz by mu driv nebo pozdejc mohlo zpusobit dalsi neocekavane potize
PS: na mym mesic starym pocitadle sem potreboval doinstalovat jen Xvid a QuickTime a vsechno jede
nagan-cz napsal:
Btw: Mám jiný problém: brum v mikrofonu pokud mluvim, ale obcas take ne, jiny micr nepomohl.
Ale mozna je to kombinací mého obstarožního stroje: ECS K7S5A+SB Live
brum je presne ten vyraz, kterej se pouziva u slaboproudaru pro ruseni silovym vedenim
1. predne zkontroluj jestli ti nevede soubezne s napajecim kabelem jiny kabel propojeny s PC
2. nasledne bych se podival po napajecich zdrojich pro ruzny periferni zarizeni (modemy, skenery, atp)
odpojit, vyzkouset, brum se do PC dostava pres nedostatecne stabilizovane zdroj, tedy zdroje, ktery maj nekvalitni filtr vystupniho napeti
3. zbyva uz jen otestovat jiny zdroj v PC, protoze i ten muze mit nekvalitni filter vystupniho napeti
PS: jak zni zvuk o 50Hz (brum) si samozrejme muzes poslechnout pres speeker, staci si poridit beep.exe "Beep v1.2, Written by Quentin Christensen" z tehle stranek http://short.stop...batch2.htm a jako parametr uzit
Gryzlove, ty jsi geniální. A navíc skromný, ušlechtilý, galantní, příjemného vzhledu a vůbec tě mám moc rád. Ono to vskutku pomohlo. Díky, máš u mne pivo ve Wingsu (malé, desítku).
Cibule, co Ti na to mám říct ... snad jen, že ušetříš peníze, protože malé pivo nepiju a už vůbec ne desítku ... ale hřeje mě pocit, že jsem Ti svou skromnou radou pomohl
Upravil/a 313_Gryzlov dne 29-11-2006 07:05
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.