Ahoj, mam takovej problem..kdyz mam na monitoru - 19 LCD - rozliseni 1280x1024 a ve Sturmovi pouziji jine nez to same, tak pri UKONCENI sturma mi spadne poc, jinak mi ale funguje, nacte se, v klidu se da hrat, dokonce funguje ALT+TAB. Nevite nikdo co s tim???
máš to rozbitý nevim mě to fungovalo v interpolaci normálně, ale nejlepší je jet v nativu LCD. Zkus si zapnout saveaspectratio v ini na 1280/1024 ho máš vypnutý ne jinak by ti to dělalo pruhy? to je jediný co mě napadá
Jestli se muzu zeptat....co je to "saveaspectratio" tu polozku myslim v ini nemam.. jinak pri rozliseni 1280/1024 mam cernej pruh dole a nahore ..ale to bych i prezil..spis uz to rozliseni moc nestiha grafika ..
Setup k PF nabízí max rozlišení 1280x960x32. Lze nějak vynutit, aby hra jela v nativním rozlišení LCD i když je toto nativní rozlišení LCD větší než zmíněné maximální možné v setupu? SaveAscpect zřejmě jen zajistí zachování správného poměru stran, ale rozlišení sníží na maximální povolené hrou.
Upravil/a CZ_Fido dne 31-10-2005 06:40
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.