Zajímavý . chci spustit novou campaň v il (v4.05) .nastavím vše potřebné ,a v okamžiku kdy kliknu na tlačítko Generovat ,se ozve pípnutí interního repráčku v PC .jinak je repráček potichu ozívá se akorát při bootování PC kdy pípne tolikrát kolik mám připojených USB věciček .a ještě při zesilování a zeslabování zvuků klasickým Win hlasitost na liště ,což je mě taky záhadou ........ eště je zajímavý ,že instalaci mám anglickou (koupil jsem all pack (nebo jak jse to menovalo )) .předtím jsem měl český IL2 (jen) a ta anglická verze píše česky ...... jestli nemůže být problém v instalaci .... vše chodilo ,až do posavaď bez problému ,a až na ten popsaný problém je vše OK. děkuji za pomoc .
No mě to dělá to stejné (pípá to při zmáčknutí tlačítka generovat), ale jen při české verzi, když jsem měl anglickou tak to nedělalo. A kamarádovi to dělá taky. Jak to vyřešit to nevím.
cs/en funguje jen někdy
pokud si hraješ s dgen jak já nebo stáhneš novou verzi
prostě o některé camp. přijdeš
tento problém vyřešil někdo od alana g. tak ho ukecej
a třeba ti ten soubor který toto opravuje pošle (bojí se autor. práv)
já si camp. dělám dle chuti sám
(začneš s letadlem jakým chceš a bojuješ, př.: od murmansku přez krym, kurland až do berlína - tam sem nebyl páč mě sundaj a začnu znovu ) - tet nevím kde a jak bo su v práci
děkuji , teď si uvědomuji že tenhle problém mám od doby co jsem si stáhnul nějaké kampaně (ty jdou) ,ale ty originální jsou tím asi pryč .myslím ,že to bude spíše těmi kampaněmi než tím CZ-ENG ..... vyzkouším ,a dám vědět .
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.