November 22 2024 08:10:06
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 12

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Nemohu odinstalovat ovladače Saitek
Fil
Ahoj,
prosim pomozte, nejsem schopen odinstalovat starou instalaci Saitek. Objevuje se hláška: "Nastaveni detekovalo starou instalaci Saitek. Toto bude odstraněno." A dále: "Error extracting support files: Systém nemůže nalézt uvedený soubor." Takže nemůžu ani odinstalovat, ani instalovat. Ví někdo, co s tím?

Letka_13_Feroz
Manuálne vymaž všetky stopy na HDD a v registroch(do registrov sa dostaneš príkazom regedit v príkazovom riadku)Pre istotu zálohuj registry pred úpravou.

Fil
Už jsem se o to pokusil, teď podruhé, ale některé záznamy v registrech nelze smazat: "Při odstraňování klíče došlo k chybě." Přitom nic ze Saiteku nikde neběží.

Fil
Ještě jsem se dočetl, že k odstranění zbytků po instalaci Saiteku lze použít aplikaci NukeUsb, ale na cd to nemám a ke stažení jsem to zatím nenašel.

57MH_Zvire
Smazat z HDD na tvrdo a Registry Mechanik. Funguje i Trial, ale je na Torentu.

airspace.cz
BP_Tyrl
Moc prima Utilitka na odstranění kde čeho a vůbec údržby disku je System Mechanic. Na 30 dní grátis. Ale vyplatí se jí zaplatit.

311_Liboch
Mě se v takovýchto případech osvědčil prográmek JV16 Power Tools.
30ti denní verze je zdarma.

Ucho
Tuším, že to je součást JV... RegCleaner
Žije, žije ve stepi jeden v suché otepi.
Druhý v láptích pod pařezem, třetí v díře mezi bezem.
Ať si jsou, tam kde jsou. Ať sem na nás nelezou.

Lavo
BP_Tyrl napsal:
Moc prima Utilitka na odstranění kde čeho a vůbec údržby disku je System Mechanic. Na 30 dní grátis. Ale vyplatí se jí zaplatit.

Plna registrovana verzia 5.5b bola na cover CD PC Worldu . Mozem to uploadnut by chcel . Dobra vecicka , dlhe roky pouzivam...

Fil
Registry mechanic jsem použil, aplikace regseeker však stále nachází přes 30 záznamů Saitek v registru. Když je nechám smazat, opět se objeví. Myslím, že na hardu jsem všechno od Saiteku vyčistil. Tak nevím. Co dělám blbě?

Lavo
A mas vsetky periferie od Saiteku odpojene ked to robis?Pozri sa do sluzieb ci sa ti pri starte netahuje nejaka od Saiteku . To , ze stale mas v registroch zaznami o Saiteku je preto , ze system zariadenie neodinstaloval a ma vlastne drivery , ktore si vzdy natiahne , pretoze zariadenie existuje . Cistice registrov ti odstrania , alebo sa snazia odstranit neplatne zaznami , preto uz nenajdu nic od Saiteku a kluce su platne a nieco ich pouziva....

57MH_Zvire
No ještě máš jednu možnost. Odpoj od PC všechno, co by mohlo být Saitek, do příkazového řádku napiš MSCONFIG, na úplně pravé záložce se podívej, jestli se ti nespouští něco, co by mělo umístnění v adresáří Saitek. Potom spusť REGEDIT a zmáčkni CTRL+F a zadej Saitek. No a pak dej hledat, smaž větev kde ti to tohle najde a zase dej hledat a smaž větev, kde ti to slovo najde a zase....... No a až najdeš všechny, tak by jsi mohl být teoreticky v pohodě. No a když ne, tak stále máš možnost smazat systém a nainstalovat ho znovu. Šklebící se

airspace.cz
Fil
Vše jsem udělal, v registru smazáno všechno, co bylo saitek, nová instalace ovladačů ovšem skončí hlášením "Během tohoto kroku nastala chyba", a pak už jen Dokončit. - Myslí se krok "Nastaveni ovladace" v "Pruvodci nastaveni Saitek". Možná je příčina ještě jinde, joy je totiž Cyborg EVO Wireless a mb ke všemu nForce.
SST software nainstalovat lze, jen pak nemůžu spustit Profiler.exe. Když chci spustit Profile.exe, hlásí, že mám zastrčit Saitek do komplu.
Děkuji všem, ale asi to vypadá na přeinstalaci oken.Vyděšený

Lavo
FIL software first!! - ak instalujes joy , nemozes ho mat pripojeny , musi ta k tomu vyzvat driver...
Upravil/a Lavo dne 18-11-2006 13:19

Fil
Uf, tak je to doma a bez přeinstalace oken. V některých případech u Saiteku je asi třeba provést všechno ručně, tzn. připojit joy, přidat jako hardware, ovladače nainstalovat přes správce systému a ručně je vybrat. Dikes, Good Show!

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,013,948 návštěv