8.11. jsem zavítal na AH, poněvadž mi kouknutí do oka prozradilo, že se zrovna létá mapa Polska. Bylo to dost zajímavé, přesila poláků dodala hře ten správný náboj a němci se museli dost otáčet. Gratuluji všem, co létali na té "správné" straně. Kdyby neměly německé stroje navrch, asi bych tak nadšený nebyl Bojovali jste udatně a perfektně kooperovali. (Teda až na jednoho klasika, který sestřeluje letadla kombinací motorů z obou strojů přímo na letištní ploše .)
To vieš , za všetko môže Tajpy.
No pravda je , že bez Cutoru, Krakena, Entyho, Peteho (ktorí zavelili k útoku) a ešte pár dalších pilotov, by sme ten pošliapaný prapor Polska ťažko zdvíhali zo zeme.
Sorra, ale dlho som nelietal, TS som nastavoval počas letu, tiež ovládanie, a let bez ikon.
Ale chcel by som sa ospravedlniť Krakenovi a pozdraviť ho.
Dakujem kamarád a ospravednujem sa ti.
Ja viem schytal si to dvakrát behom chvíle ale to len mojou chybou.
Nemal som ťa požiadať o pomoc na TS , mal som to zvládnuť sám,
ale už to fak nešlo.
A to čo sa stalo som nemohol predpokladať .
Stalo sa.
Ešte raz sorry.
S!
Upravil/a Tajpan dne 09-11-2006 11:18
Také tě zdravím Tajpane a musím říc že jsem rád zase s tebou po dlohé době létal. Omlouvat se mě ale nemusíš. Když mě někdo včera sundal, tak díky mé chybě né proto že jsem šel někomu pomoc. Jestli jsem šel vůbec někomu pomoc
Včerejší létání na té mapě byla opravdu dobrá zábava a nejlepší na tom jě to, že ten úvodní masový útok na letiště odkud startují bf-109 a následující vzdušná bitva, vznikl díky mé navigační chybě, protože já chtěl původně letět někam jinam. No příště místo pokřikování na TS se asi budu muset více věnovat navigaci.
Taky mě docela překvapilo že jsem v P-11 v "čelňáku" zapálil bf-109 což jsem do včerejška považoval v P-11 za nemožné. Asi to byla pořádná náhoda.
Krakene, takéto chybičky krásy na lietaní, to je to čo robí tento simulátor zaujímavý. A s Pánmi Pilotmi ako boli včera na AH ,poletím aj do pekla.
K tej Mojej chybe.
začalo to trochu skôr.
Po tom super nálete na nem. letisko, a bordeli čo tam polskie narobili, som sa snažil odvrátiť príchod 109-tok. Neuspel som , aj ked prežil. točil a točil až to zbalili, potom ešte prišla dalšia ale aj tá to zbalila.
pri návrate som spozoroval štyri doty. Vysoko. Hmm, vyhadzujúc boty, cigarety, nadbytočné budíky a šál , dotahnem sa k dotom v 2 km.
3x Ju87 a 109. Ked už už chcem ošiť tú 109 na 500m , tak zdrhne preč.
Takže nahánam 3 štuky. Kedže vietor veje po mojom smere, vytahujem bundu a robím z nej kosatku. ešte že mám v kokpite rezervné veslá, teraz už tie štuky určite dohoním. Na konci mapy, ked začnú klesať k útoku.
Nebola chyba že boli tri, ani to že asi boli z jednej letky, ani to že vlastný flak to práškoval po mne , ani to že AI- strelci tiež pálili.
Chyba bola , že tí strelci pálili, ked som bol aj v tých mrtvých uhloch. Ach Oleg. A tak som požiadal o pomoc.
Druhá chyba bola , že ked som tú jednu štuku zapálil tak som ju nechal ,pilot nech vyskočí. Nerád kilujem. Keby som vedel že horiaci vrazí do teba na stojánke, tak ....
Ale najhoršie bolo, že ked som to videl ako k tebe smeruje ani som nepípol. To ma najviac sere, nebol som schopný kecnúť ani posraté "ň".
Zmrzol som.
Soráč.
PS: sory za tie potom moje hlášky a dva hlasné a vulgárne výlevy na TS. Ale vypukla potom menšia súkromná vojna. Ale aj to patrí k životu.
Nasrali ma ako nik.
Rudidlo, mal by si na AH TS chodiť častejšie a zistíš, že Kraken je úplný amatér. Poľsko bolo tentokrát úplne iné. Zvyčajne sú červení zavretí nad svojimi letiskami a býva aj veľmi rýchlo otočené štukami, ak samozrejme sadneme do nich. Minule sme to otočili na jeden nálet.
Tibor_sk napsal:
Zvyčajne sú červení zavretí nad svojimi letiskami a býva aj veľmi rýchlo otočené štukami, ak samozrejme sadneme do nich. Minule sme to otočili na jeden nálet.
To jsou podle mne dvě situace - když modří vezmou štuky a na jeden-dva nálety otočí mapu bombardováním a přitom zobnou 4-5 Poláků kteří je přitom zdržují, tak to vítám. Když ale vezmou befka a exhibují nad polským letištěm, tak to mě sere. A když tam navíc exhibují ve štuce a sestřelují mně zepředu i zezadu, tak to se neznám !
Mily Watsone, to je prave o tom, jak se tam sejdeme a za co zrovna mame chut letet. Jestli za Nemce a stihaci bombardery, nebo za olaky s jejich uzasnymi a vrazednymi krahujci....<br><br>
Jinak ad ten TeamSpeak. Jo, s Krakenem si hodne povidame za letu, ale jednak o samotnem letu a predavame si hlavne informace kde se codeje. Spis me prekvapuje, ze kolikrat na TS sice i lidi jsou, ale ani nepipnou i kdyz by potrebovali helfnout, nebo kdyz jdou pomoct. Skoro jako by na TSku nikdo nebyl.
imho jestli jde polsko otocit na jeden nálet tak je to škoda.....docela tu mapu mám rád, za poláky zatím jsem zažil pouze stíhání befkařů, varianta jednonáletového otočení se mi naštěstí vyhnula..
313_OTU_oblak napsal:
imho jestli jde polsko otocit na jeden nálet tak je to škoda.....docela tu mapu mám rád, za poláky zatím jsem zažil pouze stíhání befkařů, varianta jednonáletového otočení se mi naštěstí vyhnula..
Neboj , tolik štuk najednou se tam sejde jen úplně vyjímečně, a jestli jo tak nedoletí , a doletí-li , stejně se netrefí.
AH_Cutora napsal:
Mily Watsone, to je prave o tom, jak se tam sejdeme a za co zrovna mame chut letet. Jestli za Nemce a stihaci bombardery, nebo za olaky s jejich uzasnymi a vrazednymi krahujci....<br><br>
Jinak ad ten TeamSpeak. Jo, s Krakenem si hodne povidame za letu, ale jednak o samotnem letu a predavame si hlavne informace kde se codeje. Spis me prekvapuje, ze kolikrat na TS sice i lidi jsou, ale ani nepipnou i kdyz by potrebovali helfnout, nebo kdyz jdou pomoct. Skoro jako by na TSku nikdo nebyl.
to vieš, hádam si nenechám rušiť monológ "Kraken and Cutora".
no nevím,ale možná jsem to byl já Rudidlo,jednou se mi "podařilo" v té P-11 na dráze zezadu trefit Befko tím motorem,což jsem neměl v úmyslu,chtěl jsem ho jen vystrašit nízkým přeletem:-))
pete napsal:
no nevím,ale možná jsem to byl já Rudidlo,jednou se mi "podařilo" v té P-11 na dráze zezadu trefit Befko tím motorem,což jsem neměl v úmyslu,chtěl jsem ho jen vystrašit nízkým přeletem:-))
Vím o tom a po dlouhé debatě se svým sebevědomím jsme ti to odpustili (to se může stát každýmu )
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.