Kámoš mi poslal datadisky na IL2 já měl jenom základ,nainstaloval jsem to,pak jsem zjistil že to má být v jedný složce a v určeném pořadí tak jsem zase všechno odinstaloval a chtěl jsem to instalovat v daném pořadí ale(až teď se dostávám k mému problému) když vložim ORIGINÁLNÍ CD do mechaniky tak "zatočí" a naskočí mi černá obrazovka a je KONEC.Nejde s tím nic dělat ať mačkám co mačkám nic,nic a nic.Tuto situaci můžu řešit jen restartováním PC "natvrdo" a když zkusim dát CD znovu tak se to celé opakuje
Dokázal by mi někdo poradit jestli se to dá nějak řešit nebo si IL2 po netu snad nikdy nezalítam
Upravil/a clone9cz dne 28-09-2008 22:45
v první řadě bych udelal jedno stahnul nejakej čistič registru a smazal ila pote vičistil registry a pote nainstaloval spravne mne se to tedy nestalo ale myslím že je to jedinne řešení
ze sem takovej puntickar ... minulej tejdem sem instaloval il2 ve spravnem poradi jak se ma (od sturma az po PF), po kazdem datadisku sem to pro jistotu testnul a vzdy to fungovalo
DirectX9.0c jsem mel jiz nainstalovane a FB jely i na nem
otazka tedy muze znit i tak, nedegradoval (pokud to jde) sis DirectX9 na 8.1, jejich instalaci automaticky spousti (na dotaz ano/ne) instalator PF ?
Upravil/a clone9cz dne 31-10-2006 19:35
pupjas napsal:
v první řadě bych udelal jedno stahnul nejakej čistič registru a smazal ila pote vičistil registry a pote nainstaloval spravne mne se to tedy nestalo ale myslím že je to jedinne řešení
No schválně sem to zkusil
Dal sem do mechaniky šturma (původního),zasunul a....za 10sek.blik,cvak,na monitoru tma,klávesnice nereaguje.Pomůže jen restart.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.