Tak po 3 a snad naposledy. KDO ME NAUCI letat uz vim, TEAM SPEAK se me rozchodit (teda mikrofon) zatim nepodarilo a ted je aktualni joystick.
Vcera jsem ho rozbalil, nainstaloval.
1 - jak mate v SST PROFILE nastaveny HAT? Jako BANDS (tlacitka) nebo MOUSE nebo jak? Pan rozhlizeni neni takove, jake jsem si predstavoval. Kdyz to mam na tlacitka, tak je na klavesnici rozdil mezi sikmo doprava a sikmo-nahoru doprava.Na HATu to mam jen sikmo doprava. Popr. poradte, co s tim?
2 - co mate vetsinou na tlacitkach na JOYi? Klapky, chladic, normalni a sirokouhly pohled? Atd?
1 profile SST nepoužívám nebo jen občas.Není k životu nezbytný.
2 dej si tam co chceš a jak chceš jak ti to vyhovuje. Málokdo to má nastavený stejně. Roozhodně si tam dej střelbu,klapky, chladič néé, na plynovku si dej ovládání výkonu motoru. Natáčením si dej směrovku. a na tlačítka 5/6 si můžeš dát bomby a rakety. Ale fakt to záleží co ti vyhovuje a jak lítáš.
Já osobně mám HAT na Mouse s rychlým pohybem, a se stisknutým šiftem s pomalým. Na dalších dvou tlačítkách mám přibližování/oddalování pohledu, takže není problém bez sundávání rukou z kniplu zazoomovat cokoli...akorát je to trochu pomalejší než třeba s myší.
Jinak mám na kniplu všechny zbraně, centr pohledu a brzdy, se šiftem to od/přibližování a na triggru ještě zaměřovač, na základně pak ještě klapky a se šiftem chladič a WEP.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.