|
Wings Over Vietnam
|
| Mezek |
Přidané 26-10-2006 12:07
|

Nováček

Příspěvek: 25
Založený: 31.01.06
|
Zdravím, vím že je to trochu mimo , ale znáte někdo tento simulátor ?
Zatím se prokousávám nastavením Joystiku a pedálů. Joy již mám téměř nastavený, ale co se týká pedálů , mám problém. Jak přehodit směr výchylky směrovky ? Je to prostě obráceně. ( vlevo-směrovka vpravo........a opačně ).
Dále jsem na internetu našel patche, a ty jsem nainstaloval. a po spuštění vše jde jak má až do chvíle pokud nezmáčknu Fly.....
Vyskočí hláška :............nelze najít modul d3dx9_28dll......vše pomůže vyřešit opětovná instalace.
Patche jsou :WOV_Sp051506a , WOV_p052506
Prostě nejdou spustit žádná letadla.
Nevíte někdo co s tím ? Byl bych vděčný za jakoukoliv radu. Sám budu ještě zkoušet dál ( sim mám teprve 3 hodiny) a laborovat s nastavením , ale ty patche jsou nad moje síly.
Díky za radu. |
| |
|
|
| Rigor Mortis |
Přidané 26-10-2006 15:51
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 199
Založený: 21.12.05
|
Čauves, já teď asi 2 měsíce lítám "Strike Fighters - Project 1", což je jak jsem pochopil to samé, akorát se to odehrává ve smyšlené zemi při smyšleném konfliktu. Na Vietnam se teprve chystám, až ho seženu.
K pedálům, musí se to měnit v .ini souboru. Já ho mám tady: C:\Program Files\Strategy First\Strike Fighters - Project 1\Controls - tuhle věc si otevři přes poznámkový blok. Sedmý odstavec odspodu se týká nastavení směrovky (YAW_CONTROL), na řádku ReverseJoystick= změň hodnotu na opak toho co tam je - TRUE/FALSE.
Edit: s Patchema ti nepomůžu, protože tu hru zatím nemám a u Strike Fighters mi patche fungujou v pohodě.
Na netu se dá najít spoustu informací. Podívej se třeba sem: http://www.simhq.com/_air/air_055a.html
nebo: http://www.wovgame.com/
Upravil/a Rigor Mortis dne 26-10-2006 15:59
|
| |
|
|
| Joe Hallenbeck |
Přidané 26-10-2006 16:51
|

Uživatel

Příspěvek: 1781
Založený: 22.04.06
|
Mezek napsal:
Zatím se prokousávám nastavením Joystiku a pedálů. Joy již mám téměř nastavený, ale co se týká pedálů , mám problém. Jak přehodit směr výchylky směrovky ? Je to prostě obráceně. ( vlevo-směrovka vpravo........a opačně ).
Dále jsem na internetu našel patche, a ty jsem nainstaloval. a po spuštění vše jde jak má až do chvíle pokud nezmáčknu Fly.....
Vyskočí hláška :............nelze najít modul d3dx9_28dll......vše pomůže vyřešit opětovná instalace.
Nevíte někdo co s tím ? Byl bych vděčný za jakoukoliv radu. Sám budu ještě zkoušet dál ( sim mám teprve 3 hodiny) a laborovat s nastavením , ale ty patche jsou nad moje síly.
Díky za radu.
Tak to vypada ze jsi si nainstaloval posledni patche avsak jsi nenainstaloval prvne ten jejich service pack
313_FlyBoy
RY-C
|
| |
|
|
| Rapier |
Přidané 26-10-2006 18:22
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 416
Založený: 10.12.05
|
Mezek napsal:
Díky za radu.
Potrebujes DX9c unor 2006-to je posledni verze knihovny DX9 !
Ty dva patche cos vypsal obsahuji vsechny predchozi servis packy 1/2/3 atd,...staci jen nahrat ty dva. To plati i pro Strike Fighters.
Jinak moje recenze na WOV, bez pachtu samozrejme (nicmene to plati):
http://www.letka13.sk/forum/viewtopic.php?t=2013 |
| |
|
|
| Rigor Mortis |
Přidané 26-10-2006 19:08
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 199
Založený: 21.12.05
|
No když už se tady ten sim řeší, měl bych taky pár dotazů:
1) Při použití Aim7 při BVR nedokážu nijak vyčíst z radaru, zda mnou zaměřený kontakt je můj nebo cizý. To vážně v té době ještě neměli IFF odpovídače?
2) Jak se zaměřuje AG munice? Je to jen jako ve šturmu, nebo se dá využít ground mód radaru? A co Pawevay (nebo jak se to jmenuje, nebylo to naváděný laserem)?
3) Nevíte jak se dají namapovat trimy. Já na to nepřišel. |
| |
|
|
| Mezek |
Přidané 26-10-2006 19:25
|

Nováček

|
Mám dotaz, DirectX se aktializuje ve Windows Update automaticky ?
A vůbec jak zjistím jakou verzi mám ? Hledal jsem zkratku co se zadává do ......"spustit " .Ale bohužel nenanešel. 
Jinak pedály již fungují perfektně . Díky Vám za radu. |
| |
|
|
| Drevokocur |
Přidané 26-10-2006 20:09
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 280
Založený: 01.10.05
|
jinak hra Wings Over Vietnam se teď začala distribuovat v ČR v edici Cool Games od SevenM za 199Kč. Kdo zaváhá, ten se s Fantomem nad Tonkinským zálivem neproletí  |
| |
|
|
| falkon |
Přidané 26-10-2006 20:25
|

Uživatel

Příspěvek: 1478
Založený: 29.09.05
|
Hledal jsem zkratku co se zadává do ......"spustit " .Ale bohužel nenanešel. 
Napis: dxdiag  |
| |
|
|
| falkon |
Přidané 26-10-2006 20:27
|

Uživatel

Příspěvek: 1478
Založený: 29.09.05
|
Rapier napsal:
Prosim ta, ake je presne (build) cislo tej verzie? |
| |
|
|
| Rapier |
Přidané 26-10-2006 20:51
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 416
Založený: 10.12.05
|
BP_Kojak napsal:
1) Při použití Aim7 při BVR nedokážu nijak vyčíst z radaru, zda mnou zaměřený kontakt je můj nebo cizý. To vážně v té době ještě neměli IFF odpovídače?
2) Jak se zaměřuje AG munice? Je to jen jako ve šturmu, nebo se dá využít ground mód radaru? A co Pawevay (nebo jak se to jmenuje, nebylo to naváděný laserem)?
3) Nevíte jak se dají namapovat trimy. Já na to nepřišel.
Odpoved BVR v recenzi co jsme napsal.
AG munice se bohuzel zameruje jen vizualne pres HUD, takze zadne pocitace-ackoliv byli uz tehdy 
Nejsem doma verzi knihovny DX9 nevim ale musi byt z UNORA 2006 |
| |
|
|
| Mezek |
Přidané 26-10-2006 20:56
|

Nováček

|
falkon napsal:
Hledal jsem zkratku co se zadává do ......"spustit " .Ale bohužel nenanešel. 
Napis: dxdiag 
...........to je ono . Díky  |
| |
|
|
| Joe Hallenbeck |
Přidané 26-10-2006 23:20
|

Uživatel

Příspěvek: 1781
Založený: 22.04.06
|
BP_Kojak napsal:
3) Nevíte jak se dají namapovat trimy. Já na to nepřišel.
Taky jsem to resil po te co jsem strilel vyhradne do vlastnich No je na to klavesa, ale ted ti nereknu jaka. Zameris cil a zmacknes tu klavesu a v hlaskach (titulkach) ti vypise co to je za cil.
Takze to fakt nejde jo? Zamerit laserem GBU a odpalit na cil. Musi se odhazovat klasicky do Bullseye?
Ach ta nerealita
313_FlyBoy
RY-C
|
| |
|
|
| TCRaven |
Přidané 27-10-2006 14:01
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 219