November 23 2024 12:17:33
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 14

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » DS Asfaltoví Holubi - INFORMACE
 Vytisknout diskuzi
Rumunsko 1944
313_Gryzlov
Připomínky k mapám na AH (prosím tvůrce map o odsouhlasení změn, případně o poddání protestů)

Rumunsko 1944 (začátek září)
- odstranit Bf109G-14 (mohou být až od listopadu 1944 - podle JG51)
- odstranit Bf109G-10 (mohou být až od listopadu 1944 - podle JG51)

AH_Cutora
Rumunsko je z 25. unora 1945.

Podle Krakenovi tabulky letadel a vyroby tam G14 patri. G10 ovsem ne.

Davam pryc BF 109 G10

313_Gryzlov
Rumunsko z 25. unora 1945? Hm, tak se jdu vzdělávat. Pokud je to z 25. února, tak G-10 tam rozhodně patří, a i K-4, Fw190D-9 a o sovětských letadlech z pozdější doby nemluvě. Někdě bude chybka.

MK_Paja
To Rumunsko je fakt vo ničem, hodí se akorát na server typu "Trollvile" s barevnejma ikonama. Nerad se opakuju ale fakt, vo ničem.

EDIT:
rumunsko_1944
1. zari 1944

Okoli Zvolena. Rumunske a ruske jednotky utoci na Zvolen a
Nemecka armada brani slovenske hranice.

Bf-109G-6, Bf-109G-6_Late, Bf-110G-2, Ju-87G-1, Ju-87D-5, Fw-190F-8
La-5FN, Yak-9T, Bf-109G-2, He-111H-6, Ju-87D-5
Upravil/a MK_Paja dne 09-05-2006 23:46

AH_Cutora
Nahodou je supr Úsměv A to litam za modry Úsměv

313_OTU_oblak
Je to super. mne se to líbí. 109 se melou mezi sebou, G-2 má převahu nad G-6 Úsměv)))) minimálně v počtu. je to super mapa Úsměv))

311_Liboch
Rumunsko je super. Prima oživení a tvrdej test nervůŠklebící se

MK_Paja
Jo, supermapa pro šílence, to snad Mrknutí

313_OTU_oblak
pajo, ta mapa je mezi spojenci hodně oblíbená. Modří ji nemají rádi, zřejmě proto že G-2 je lepší než G-6.Mrknutí

MK_Paja
313_OTU_oblak napsal:
pajo, ta mapa je mezi spojenci hodně oblíbená. Modří ji nemají rádi, zřejmě proto že G-2 je lepší než G-6.Mrknutí

Vůbec nejde o to kerý befko je lepší!!! Jde o ten chaotickej masomlejn když se sejdou v dogfightu 5 vs 5 109tek (například), myslím, že právě proti takovýmu stylu lítání právě holubi vždy nejvíc protestovali, identifikovat soupeře lze až na vzdálenost pro střelbu.

PS: pro šťouraly,...žádná kooperace na tomto DF serveru opravdu nehrozí, na TS se sejdou max. tři skalní.

PPS: S barevnejma ikonama, nic proti týhle mapě nemám,... opravdu je netradiční a "zajímavá".

313_OTU_oblak
ale pájo...no...modří možná nekooperují, ale červení ano. alespoň petras, watson, já a spol co se připojí o sobe se snaží alespoň vědět. Naopak, mne se právě u této mapy líbí její historická přesnost a to právě kvůli tomu že tam stojí 109 proti 109, toto tuto mapu vyzdvihává...

no a že identifikuješ nepřítele až na vzdálenosti pro střelbu???poradím ti. přilétej k dotu na šestce, nacvičíš si přiblížení ke střelbě.

naopak, já tuto mapu chválím, moc se mi líbí a skalopevně budu trvat na setrvání rumunských G-2 v planesetu.....a těším se jamile budou do některé mapy nasazeny italské Gčka a Machiny na straně spojenců proti Machi s kříži. to bude taky nádhera !!!!

AH_Watson
No, Čmelák Ričrd si nestěžuje. Bodejť by taky jo, včera vzorně ve štuce plnil úkoly, bombardoval a jen tak mimochodem dojel moji rumunskou štuku, bezchybně ji identifikoval a smetl z oblohy. :sm32: Škoda že už jsem byl načnutý flakem a nemohl mu být lepším soupeřem. :sm16:

Jp-
poradim ti jednoduchej trik jak poznáš G-2 od G-6 teda aspoň mě funguje a poznám to dřív, než uvidim ikonu. Máš kontakt befko tak si ho přiblížíš na max a podle toho jestli je tmavej nebo světlej. Světlej na 99% G-6ka a tmavej je na 70% G-2ka a je o vidět na slušnou vzdálenost. Možná to na jinejch grafikách nefunguje, ale mě už to de poznat dost dlouho na všech Nvidiich.

MK_Paja
AH_Watson napsal:
No, Čmelák Ričrd si nestěžuje. Bodejť by taky jo, včera vzorně ve štuce plnil úkoly, bombardoval a jen tak mimochodem dojel moji rumunskou štuku, bezchybně ji identifikoval a smetl z oblohy. :sm32: Škoda že už jsem byl načnutý flakem a nemohl mu být lepším soupeřem. :sm16:

:tajpan:S Ričrdem sem včera lítal čistokrevný JABO, nic jinýho se na týhle mapě dělat nedá, v zájmu otočení mapy, takže asi vím nejlíp jestli si stěžoval Mrknutí

:tajpan: Jo, bezchybně ji identifikoval podle chování AI střelce :sm12:

Oblak: no a že identifikuješ nepřítele až na vzdálenosti pro střelbu???poradím ti. přilétej k dotu na šestce, nacvičíš si přiblížení ke střelbě.

:tajpan:Tuto poznámku nechápu, nějak nenacházím souvislost s tématem.

Oblak: naopak, já tuto mapu chválím, moc se mi líbí a skalopevně budu trvat na setrvání rumunských G-2 v planesetu.....a těším se jamile budou do některé mapy nasazeny italské Gčka a Machiny na straně spojenců proti Machi s kříži. to bude taky nádhera !!!!

:tajpan:Nic proti tý mapě nemám, ale při současných možnostech herního enginu a nastavení ikon na inkriminovaném serveru, je nevhodná. ....nevhodná pro umístění na veřejný (nekooperující) DF server.

:tajpan: PS: Nebo napsat do briefingu, "každej proti každýmu", vypnout postihy za friendlykill, a zábava ála DOOM může začít.:sm41:
Upravil/a MK_Paja dne 10-05-2006 10:24

rudidlo
313_OTU_oblak napsal:
Ačkoliv téměř nelítám za spojence, ještě jsem na tuto mapu nenarazil a rád bych si ji zaletěl.

Zkusil jsem teď párkrát vlízt na AH a byla tam taková střídmost map, až se mi z toho zešikmily oči. A to nemluvím o borcích, kteří tam chodili v 8mi hodinových intervalech a ty oči měli šikmý taky...

http://silicon-remarks.blogspot.com
MK_Paja
313_OTU_oblak napsal:

Hele Oblaku, ať to sem ti spojenci taky napíšou, takhle to vypadá pouze na "náš" sólo duel. Šklebící se

AH_Cutora
Ja ted moc nelitam, mam jine starosti ale uz jsem tu mapu zazil nekolikrat.
1) je historicky stejne korektni jako jine mapy
2) kdyz se lita neorganizovane, na TS mrtvo, tak je to fakt krize. Jak za modre, tak za cervene. Vona ani La nebo Jak kdyz se poradne nekouknou tak sundavaj rumunske G2jky jak na bezicim pasu :sm6: Sak maj cucet po kom smazi, v propertiesu je to jasne napsane ... Úsměv
3) kdyz se kooperuje, je to uplne labuzo a sranda na obou stranach. Neni tak uplne pravda, ze G2 je o tolik lepsi nez G6. G6 ve vyskach chyta dech...

Lucka
Podle mého názoru je to jedna z nejzajímavějších map na AH. Rozeznat rumunské kříže od německých snad není takový problém. A navíc se na bližšší vzdálenost u protivníkových Bf-109 (na rozdíl od rumunských) nezobrazí nick A když se nezobrazí, tak.....:sm29: Mrknutí

BP_Tyrl
Lucka napsal:
Podle mého názoru je to jedna z nejzajímavějších map na AH. Rozeznat rumunské kříže od německých snad není takový problém. A navíc se na bližšší vzdálenost u protivníkových Bf-109 (na rozdíl od rumunských) nezobrazí nick A když se nezobrazí, tak.....:sm29: Mrknutí

No konečně fundovaný posudek.Úsměv

Lucka
Teď mě tak napadá....ještě jsem tuhle mapu nelétala za Luftwaffe. Budu to muset napravit. Úsměv

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,025,523 návštěv