Zdravím, zrovna jsem si koupil tuto "veselou tyčku" a chtěl bych se zeptat zda-li někdo nemá a případně nemohl poslat na email, nastavení Joysticku pro IL2 (FB+ACE+PF)
( vím že v nějakém článku o tomto joyi byl i odkaz na stažení profilu ale odkaz už byl nefunkční)
.. popravdě řečeno jsem kapánek vedle a zatím mě neposlouchá nastavení zvojení kláves přes tlačítko "Shift" ... díky Josef
Vampiir napsal:
Zdravím, zrovna jsem si koupil tuto "veselou tyčku" a chtěl bych se zeptat zda-li někdo nemá a případně nemohl poslat na email, nastavení Joysticku pro IL2 (FB+ACE+PF)
( vím že v nějakém článku o tomto joyi byl i odkaz na stažení profilu ale odkaz už byl nefunkční)
.. popravdě řečeno jsem kapánek vedle a zatím mě neposlouchá nastavení zvojení kláves přes tlačítko "Shift" ... díky Josef
ehm.. asi jsem pozapoměl tu nechat svojí emailovku ... na PM mi přišlo že posíláš, ale prozatím mi nic nepřišlo .. třeba je chyba ve mě a nemohu to najít, nebo někde v drátech .. ale přesto
email: vampiir@seznam.cz ( 2 i )
i tak díky za snahu mi pomoci .. jen se chci tedy zeptat zdali ti tam funguje v IL2 tlačítko "Shift" na joysticku jako tlačítko pro zdvojování funkcí ostatních tlačítek, nebo jako mě abyčejné tlačítko s jednou funkcí pro přiřazení
Vampiir napsal:
ehm.. asi jsem pozapoměl tu nechat svojí emailovku ... na PM mi přišlo že posíláš, ale prozatím mi nic nepřišlo .. třeba je chyba ve mě a nemohu to najít, nebo někde v drátech .. ale přesto
email: vampiir@seznam.cz ( 2 i )
i tak díky za snahu mi pomoci .. jen se chci tedy zeptat zdali ti tam funguje v IL2 tlačítko "Shift" na joysticku jako tlačítko pro zdvojování funkcí ostatních tlačítek, nebo jako mě abyčejné tlačítko s jednou funkcí pro přiřazení
Jo nasel sem tvuj mail ale nejak se to neodeslalo interní chyba serveru..... kecy, nechtěli mě to vzít !!!!!!
Jinak tlačítko opravdu funguje jako "shift" a zdvojuje veskery tlačitka
v tom profilu mas to druhy nastaveny jako "Ctrl" a to funguje uplne stejne.
Pro lehci pochopeni prace toho softwaru funguje takto :
Soft se programuje tak, že v profileru joye ke každýmu buttonu přiřadíš jednu klavesu na numerické klavesnici 0-9
shiftu F1 priradíš SHIFT shiftu F2 přiřadíš CTRL
Pak už jenom stačí jít do šturma a tam si obvykle nastavis klávesy jak potrebujes.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.