Čau lidi. Mám od kámoše pujčenou tuhle věc a rád bych vyzkoušel, jak se s tím lítá. Je tu ale menší problém. Bez pedálů už lítat nedokážu a ani nechci a tady tohle mi je nechce dovolit namapovat. V setupu vidím jak moji X52 tak i pedály, ale můžu vždy zvolit pouze jeden ovladač. Bohužel to nejde jako v Ilu nebo LockOnu. Do "ini" věcí se moc nehrabu páč tomu nerozumím. Nemáte s tímto simem někdo zkušenost, jak rozběhat najednou dva ovladače. Mám pedály ala Bozzda na Gameport a fungují bezproblémově. Dík.
BP_Kojak napsal:
Nemáte s tímto simem někdo zkušenost, jak rozběhat najednou dva ovladače. Mám pedály ala Bozzda na Gameport a fungují bezproblémově. Dík.
Ahoj,
pokud máš čistého FalconaAF, tak to nejde. Tento problém řeší některý z patchů, stáhni si poslední patche 1.0.7 z http://www.lead-p...nloads.htmUpravil/a Menny dne 15-10-2006 08:05
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.