December 22 2024 04:58:43
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 8

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
GF6600GT
1stCL_Mak
Mám v PC 300W zdroj ,Athlona1800XP , dva disky,dvě mechaniky,síťovku a zvukovku. Pokud tam dám tuhle grafiku,tak to normálně běží až do chvíle kdy spustím nějakou 3D akci. Ila CoD atd.Pak to vytuhne a naskočí mi hláška : Microsoft visual C++ runtime Library , runtime eror , Program Il2.exe abnormal program termitation.
Reinstaloval sem Win i drivery.Zbývá reinstal Ila.
Cci se zeptat někoho kdo má s HW skušenosti,jestli je moje tušení o slabém zdroji správné.

1stCL_Fucida
no to hlášení nevím nevím, ale co jsem se poptával, tak na 300W zdroj je 6600GT dost silný kafe s jakoukoliv konfigurací. Zkus se mrknout spíš na specializovaný fóra, tam se obvykle v tomhle směru dá vyčíst mnohem víc Úsměv Tady se sice prodávají ledničky, piana, housle, auta..a probírá se tu všechno, ale přesto Úsměv.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

1stCL_Esquilax
Mám podobnou sestavu, jenom procesor 2800 a 300W zdroj mi to utáhne bez problémů. Chyba bude zřejmě někde jinde...

Rufu
Nejdřív zkus stáhnout takty paměti a jádra tak o 50Hz.Použij na to nejlépe coolbits reg.,nebo externě riva tuner.

LWolf
6600GT neni moc velkej zrout. S 300W zdrojem jsem provozoval stabilne AthlonaXP2600@2.3GHz, 1GB Ramky, 3x HDD, dve mechaniky a prave 6600GT. Jenze to byla nejaka dobra serie Fortronu. Zkus odpojit to co "nepotrebujes" jako CD-Romky, "nepouzivany HDD" (proste skoro vsechno Úsměv )... Kdyz to ani potom nepujde, tak hledej chybu jinde (nez ve zdroji) Smutný
Ted mam 6800GT. To je neuveritelne vykonna grafika... skoro bych rekl, ze jedna z nejvykonejsich na svete Úsměv akorat ten vykon smeruje do chladice Šklebící se

clone9cz
pokud de o zdroj, tak 300W musi stacit, na iP4 2.8G mam 6800GT a 8*HDD = zadny problem (jen to v lete musim mit otevreny, aby se to dobre chladilo vzduchem o teplote 30°C Šklebící se)

pokud budu brat v uvahu ze Windows a drivery nejsou DirectX, reinstaloval si je ... ?

http://www.wwii-illusion.net
57MH_Zvire
A jakej tam máš zdroj? Zjistili jsme, že ty levný 300W zdroje těch 300W nedají. Takže by to mohlo být klidně v tom.

Já jsem měl 250W zdroj a v momentě kdy jsem spustil hru, tak mi to napsalo, že grafika musel být z důvodu funkčnosti podtaktovaná a konec. Teď tam mám 400W a je klid.

airspace.cz
Letka 13 Papa
len tak pre istou ..."pridavne" napajanie GK mas zapojene?

ps: a 300w na to co si spominal je kujwa malo...
Upravil/a Letka 13 Papa dne 23-09-2006 22:01

1stCL_Fajlow
já když zapnul kompa a zapomněl jsem na napájení ke GK tak to normálně na monitoru napsalo, že jsem ho tam zapomněl vrazit ...

1stCL_Mak
Takže přídavný napájení mám zapojený.DirectX jsem samozřejmě přeinstaloval.Ten zdroj je Eurocase což hovoří za vše.Jen mi je divná ta hláška co mi vyskakuje.Nemyslel jsem si,že by se slabej zdroj projevoval zrovna takhle.S Ilem to zřejmě nesouvisí,když se to děje i u jinejch her.
Přehřátý to neni.Skusim ještě něco odpojit.Zatim dík za rady.

Hoper
Eurocase mám i já.
Bál jsem se ho, ale zatím jsem nadmíru spokojen.

Podotýkám ale, že to je 400W (450?) a tabulkové parametry měl lepší, jak některé značkovější zdroje ...

A nucen koupit jsem ho byl po koupi 6600GT, kdy jsem před tím měl 300W ... :-))

1stCL_Mak
A jak se ti to projevovalo?Jak si poznal že nestíhá zrovna zdroj?

Hoper
mno on se mi ten zdroj vůbec nerozběhl :-)

fousX
1stCL_Mak napsal:
Pokud tam dám tuhle grafiku,tak to normálně běží až do chvíle kdy spustím nějakou 3D akci. Ila CoD atd.Pak to vytuhne a naskočí mi hláška : Microsoft visual C++ runtime Library , runtime eror , Program Il2.exe abnormal program termitation.

Mrkni se tady někdo měl ten samí problém a je tam řešení
http://jnp.zive.cz/?q=node/777

57MH_Zvire
Hoper napsal:
Eurocase mám i já.
Bál jsem se ho, ale zatím jsem nadmíru spokojen.

Podotýkám ale, že to je 400W (450?) a tabulkové parametry měl lepší, jak některé značkovější zdroje ...

A nucen koupit jsem ho byl po koupi 6600GT, kdy jsem před tím měl 300W ... :-))

Tabulkový parametry??? ROFL
Eurocase není značka. To je pomsta.

Schválně si někde zjisti účinnost toho zdroje a přestaneš se divit, proč platíš tolik za elektriku. Úsměv

airspace.cz
WT_Horrido
Co utahne znackovy 350W zdroj s tim si hrave poradi 500W eurocase. Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Hoper
WT_Horrido napsal:

měl jsem před tím značkový zdroj ;-)
on tu sestavu ale neutáhnul

WT_Horrido
Ja mam AMD64 3500+, gigo dual pameti, dva hadry v raidu, dve DVD mechaniky, dve 6600GT a zdroj 350W. Šklebící se
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

wolf00
WT_Horrido napsal:
hmm kdyz myslis ale pak si nestezuj kdyz se ti zdroj poflambuje Pff http://forum.zive.cz/viewtopic.php?t=38887 ja sam si budu do svoji masiny brat 400W fortona-gln ... erucase jsou na dve veci ...

http://www.svethardware.cz/art_doc-172671FF93292916C12571720067D4BC.html?lotus=1&Highlight=0,zdroje,recenze

http://www.svethardware.cz/art_doc-4B3777DC9C4C8FF8C125716F006EB97E.html?lotus=1&Highlight=0,zdroje,recenze

vyber zdroje se nesmi podcenovat

1stCL_Mak
Tak po vsech pokusech se systemem ovladačema a ostatním softem jsem vyměnil zdroj a můžu směle konstatovat že to tím taky není.
Začínaj mi docházet nápady.

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

36,119,467 návštěv