November 23 2024 00:09:31
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 8

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Konvoj PQ17 - Řitka video
310_McMarty
Zdravím vas kolegove,
nasel jsem v pujcovne tento film a musim ho pochvalit. Velmi pekne udelane. Na rusky film velmi dobre trikove efekty a musim rici, ze mi to neprijde ani tendencne natocene (tedy prozatim).

Detal filmu:
http://www.ritkav...od=konvoj1

rudidlo
310_McMarty napsal:
Zdravím vas kolegove,
nasel jsem v pujcovne tento film a musim ho pochvalit. Velmi pekne udelane. Na rusky film velmi dobre trikove efekty a musim rici, ze mi to neprijde ani tendencne natocene (tedy prozatim).

Detal filmu:
http://www.ritkav...od=konvoj1
Četl jsem knížku. Tuším že z celého konvoje dorazily dvě lodě.

http://silicon-remarks.blogspot.com
Tajpan
Videl som , a môj názor je , že to je velmi velmi velmi priemerný a nudný film. Raz vidieť stačí. Smutný

Jedna taká milá scénka.
Na Murmansk letí letka Ju88. Super paráda hovorím si, konečne niečo.
Na pobreží je zakotvený rybársky čln, prerobený na strážny bojový cln ruského námorníctva. Jeho výzbroj, 1x7,62mm kulomet. Jeho posádka práve robí údržbu. Umýva sa nahá vo vode. brrrr zimááá. Vtom priletia junkersi. Pravdepodobne sú to asi velký putitáni a moralisti , takže celý náklad hodia na túto maličkú lodičku. Ale sovietski hrdinskí nudisti sa neboja. Chytia jediný kulomet a pustia sa do boja ratatata. Na podporu pribehne další námorník schytí Spagina vzor 41 a ratata po Junkersoch. Naštvaný nemčúri sa ešte viac naserú a tak trafia finskú saunu. To nasere kapitána , zobere pištol tokarev a ...... to už si vymýšlam s tým tokarevom Mrknutí Nakoniec padne aj pár bômb do mesta. Ale lodička prežije. Mrknutí
dlhá typiská ruská nuda.

Tajpan
skôr by so upozornil na tento film.
V rusku vyvolal podobné emocie aako slavná 9.Rota.

http://www.ritkav...ypraporAll

ak si chcete urobiť trochu názor pozrite si také pekmé video.
teda ak sa dá povedať tým záberom , že sú pekné.
Vojna je svina.Naštvaný

http://www.youtub...h=spetsnaz

AH_Cutora
Ja spis nemuzu dostat z hlavy film "Kavkazsky zajatec", ktery jsem kdysi videl na videu a nemuzu ho nikde sehnat. Teda novejsi tema, Cecna. Ten film rozhodne nefandi ani Rusum, ani Cecencum, dost dobry to je.

Tajpan
AH_Cutora napsal:
Ja spis nemuzu dostat z hlavy film "Kavkazsky zajatec", ktery jsem kdysi videl na videu a nemuzu ho nikde sehnat. Teda novejsi tema, Cecna. Ten film rozhodne nefandi ani Rusum, ani Cecencum, dost dobry to je.

myslíš ten, čo čečeni zajmú angličana/novinára s priatelkou a s ruskými vojakmi, toho angličana prepustia aby zohnal peniaze na výkupné, nezoženie a tak si najme jedného z tých ruských vojakov a pôjdu ju vyslobodiť?
Velmi dobrý film.
Upravil/a Tajpan dne 21-09-2006 12:12

Hoper
On spíš myslí remake Mrknutí Puškina. Nebylo to z Čečny, ale prostě odněkud z Kavkazu.
Hrál tam ten mladý Rus, co byl i režisér (Bratr, Bratr II ?), co pak zahynul při nějakém dalším natáčení.

Film to byl dost pěkněj, na ČT2 běžel dvakrát Úsměv
Mám ho slíbený na divxu, ale slíbený už asi 3roky ... Šklebící se

Hoper
jináč bych od Řitky ocenil přeloženou Rudou kapelu Úsměv V originále jí bohužel moc rozumět nebudu Smutný

Hoper
DVD Kompletní série Trestný prapor (11 epizod) vyjde v produkci společnosti Řitka s.r.o. na čtyřech DVD, jejichž součástí bude jak ruská originální zvuková stopa DD 5.1 doplněná o české titulky, tak i český dabing DD 2.0. Mezi bonusy naleznete zamyšlení nad smyslem a činností skutečných trestných praporů
Mno to je dost, že je to s tím orig.zvukem a titulema taky napadlo
jen nevím, esli tři díly na DVD pak díky tomu nebude oříznutá kvalita...

Mikkey
Hoper napsal:
DVD Kompletní série Trestný prapor (11 epizod) vyjde v produkci společnosti Řitka s.r.o. na čtyřech DVD, jejichž součástí bude jak ruská originální zvuková stopa DD 5.1 doplněná o české titulky, tak i český dabing DD 2.0. Mezi bonusy naleznete zamyšlení nad smyslem a činností skutečných trestných praporů
Mno to je dost, že je to s tím orig.zvukem a titulema taky napadlo
jen nevím, esli tři díly na DVD pak díky tomu nebude oříznutá kvalita...
Tento Trestny prapor je v originale "Shtrafbat"? Tento serial uz dlhsie zhanam.

Hoper
100% nevím, ale 97,86% jo Šklebící se

AH_Cutora
Hoper napsal:
On spíš myslí remake Mrknutí Puškina. Nebylo to z Čečny, ale prostě odněkud z Kavkazu.
Hrál tam ten mladý Rus, co byl i režisér (Bratr, Bratr II ?), co pak zahynul při nějakém dalším natáčení.

Film to byl dost pěkněj, na ČT2 běžel dvakrát Úsměv
Mám ho slíbený na divxu, ale slíbený už asi 3roky ... Šklebící se

Mno o pozadí kdo režíroval a tak nevím nic, ale to video co jsem viděl bylo stažené z telky. A je to už takových 5 let co jsem to viděl a bůh ví kdy to dávali...

Je to o osádce ruského tanku, nebo BVPčka nebo co, která je zajata. Respektive 2 lidi, mladý voják a jeho starší velitel. Žijou v zajetí, pokusí se utéct, jsou chyceni, ten s tou vyšší šarží pak zastřelen (jako rozsudek za to, že na útěku zcela nesmyslně zastřelili nějakého pasáka ovcí) a ten kluk je přidělen jako otrok na nějakej statek. Po čase je propuštěn na svobodu s tím, že si své "hříchy vůči Kavkazu" nebo jak to říct odkroutil. Dost to změnilo jeho pohled na ty lidi tam a vůbec na ten celý konflikt. Mno a když se vrací z hor, je pár kilometrů od té vesnice, tak jen bezmocně kouká, jak na tu vesnici letí letka ruskejch Hindů to tam rozstřílet...

Vůbec to nenadržuje Rusům ani těm druhejm. Ukazuje to ten konflikt jako beznadějné a nesmyslné násilí, které zdánlivě jen doutná a vyhasíná, ale čas od času je rozfoukáno více méně na střídačku jednou, nebo druhou stranou. Neřešitelný stav...

Ale fakt skvěle natočené a dost jsem se divil, že to v Rusku vůbec mohlo vzniknout něco co tak jasně odsuzuje armádu a vládu ze své a nemalé části viny na tom všem.

Mikkey
Hoper napsal:
100% nevím, ale 97,86% jo Šklebící se
Tak na to sa tesim!!!

310_McMarty
Info o konvoji PQ 17

http://www.mikeke...ypq17.html

info:web

Hoper
AH_Cutora napsal:
...Je to o osádce ruského tanku, nebo BVPčka nebo co, která je zajata. Respektive 2 lidi, mladý voják a jeho starší velitel. ...

Děda si najme "bandity", aby zajali ruského oficíra, protože Rusové zajali jeho syna - chce ho na výměnu. Při přepadu té kolony nedopatřením k oficirovi přibude i ten vojín :-)
Na "pozadí" toho filmu jede vyjednávání o výměně (máma toho vojína chce syna zachránit), vojáci pak dospějou k silovému řešení - kavkazan je na "útěku" zastřelen, vesnice vymasená Hindama - právě ve chvíli, kdy "děda" toho vojína propustil (i když už věděl o synově/vnukově smrti)
Ač to natočil Rus, je to spíše "protiruské" - kritizující (ukazuje se tam třebas obchod vojáků se zbraněma kavkazanům ...)
ale to jen tak na okraj na doladění ;-)

Hoper
ale když tu je řeč o PQ-17 ;) - dobrý tam bylo, jak se anglický něcoadmirál rozhodl obětovat konvoj za cenu vylákání německých bojových lodí, aby na ně mohl zaútočit těma svýma
(a trošku trapné bylo, jak se pak námořníci na vlajkové /bojové/ lodi vzbouřili proti rozkazu opustit konvoj - těch deset protestujících námořníků bylo fakt hustých :( Kde jsou doby, kdy třebas při Vojně a mír byl několikatisícový kompars :D)

Tajpan
trochu OT: ak si dobre pamätám , tak námorníci z americkej bitevnej lode Washigton, ked sa vrátili domov , tak z hamby odmietli ísť na breh a zostali na lodi.

Hoper
Mikkey napsal:
Tento Trestny prapor je v originale "Shtrafbat"? Tento serial uz dlhsie zhanam.

tak je 100% ono ;-)

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,019,636 návštěv