v prvom rade sa ospravedlnujem za nekonecne meskanie, ktore je sposobene mojou neschopnostou zorganizovat si moj cas na tento ukon. :tdown:
Na pripravu zoznamu, miernu upravu profilov, tlac + distribuciu potrebujem aspon 1 tyzden mojho volneho casu, ktory by som ale radsej teraz venoval modelovaniu pozemnych objektov pre mapu Slovenska (ktoru musime co najskor dokoncit) a az potom vasim profilom. Tak prosim vydrzte este chvilu. Urcite som na vas nezabudol a ani som peniaze urcene na tlac profilov neprepil. :shy: Len moje mlyny melu ponekud pomalsie. :rip:
Zatial prijmite aspon moje ospravedlnenie a zopar fotiek modelarskeho teamu Avie a Letova a pracovneho prostredia, kde sa oba modely krvopotne stavali skutocnostou. Pozornejsi si vsimnu aj maly neoficialny BoB update.
Co sa tyka samotnych modelov, tak ocakavame, ze ich Oleg vyda v poslednom patchi, ktory by mal vyjst az pod vydani add-onu VVS 1946. Ked budem mat blizsie informacie, tak dam samozrejme hned vediet.
Ako to ten Viktor vlastne robi...
[img]http://www.letka13.sk/~jopo/Viktor_02.JPG[/img] is not a valid Image.
Upravil/a mkubani dne 06-09-2006 09:05
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.