Může mi někdo poradit? Po reinstalaci Windows XP i IL2 mám problém s feedbackem. V ovladačích je vše jak má být, ale v Ilovi ani ťuk, přitom v configu je FF=1. Zkoušel jsem použít i ForceEdit, ale taky nic.
Co mám dělat
Vyřešils to nakonec nějak? Mně se teď stalo to samý u Saiteku Evo Force... přeinstaloval jsem wokna, místo 4.05 šturma jsem nahodil 4.08 (takže žádný obnovování ze zálohy, ale nová instalace i nastavení) a koukám, že mi nejede FF... když vypnu páčku v Ilovi, tak se v kniplu zapnou "pružiny", když páčku zapnu, tak knipl správně zareaguje tím, že povolí, ale zůstane tak i za letu...
tak pardon, jsem idiot... když jsem si ze starý instalace přetahoval různý udělátka, tak jsem do novýho ILa přihodil i forceedit a rovnou jsem preventivně zazálohoval i všechny efektový soubory... místo abych je ale zkopíroval do určenýho adresáře, tak jsem je tam přesunul... inu vloudička se chybila...
já mám joy jako třetí USB a feedback mi jede v pohodě... nevím jistě jestli je to díky tomuhle nastavení, ale v ovladacím panelu herních zařízení mám joy nastavenej jako "upřednostňované zařízení" (tlačítko "upřesnit..." pod seznamem zařízení)... a ten prográmek ForceEdit umí otevírat a upravovat soubory FF efektů, takže si můžeš některý třeba zeslabit...
Jo tak to upředňostnované zařízení na to vliv nemá ...... FF vždy maká jen na prvním zařízení ,stejně jako nastavování os v ilovy ........ To by mě teda zajímalo kde může být problém ...... když někomu to jde ...
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.