Zajímavý poznatek: pokud jsem měl zapnuté nové "šťavnaté" mraky a spustil jsem kampaň, je další mise v pořadí už vygenerovaná a i když nové mraky vypnu, pořád se drží jako zapnuté. Jestli to s pajdulákama není podobéUpravil/a clone9cz dne 28-09-2008 23:02
Gentlemen, mlha nad kanálem se zvedá.. Jo, a první sestřel se nepočítá. Tím se jen vyrovnává účet za sebe...
57MH_Zvire napsal:
Lidi help. Nedaří se mi vypnout ty panďuláky u AAA. Už jsem prohledal kde co, ale pořád mi to nefunguje.
A nebude to nahodou tym, ze niektore AAA dela maju pandrlakov defaultne? To znamena, ze uz dany objekt je namodelovany s pandrlakmi a nedaju sa vypnut.
Ti '3dgunners' su myslim len na lietadlovych lodiach. Pokial na lietadlovych lodiach nevidis ziadnych pandrlakov, tak ich mas vypnutych.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.