ehm...ano..doklad...dokladom k pripadnej reklamacii trackiru (este som sa so ziadnou nestretol) je slozenka z posty/potvrdenie o zaplateni dobierky...
Upravil/a Letka 13 Papa dne 25-08-2006 19:12
ehm..... zase další co si spletl tlačítka.
Jinak dokladem k reklamaci v ČR je fakltura/dodací list, kde je uveden druh zboží, sériové číslo (je li), datum prodeje a délka záruky.
Případně paragon s datumem prodeje a razítkem prodávajícího. Ale pouze do částky 10k Kč. Pak už musí být faktura.
Ale pokud prodejce uzná záruku pouze podle složenky....
pokial tovar nebude mechanicky poskodeny...napr. vinou vinom resp. inym napojom naplnenej hlavy...hehe...a spolu so slozenkou nic viac u mna nepotrebujute...
ps:bojazlivesjsim jedincom zaslem aj fa alebo blocek z kasy...myslim ze vacsina DOBRYCH A TRVAJUCICH obchodov je zalozena na vzajomnej dovere a dobrej skusenosti..NIE? prioritou pre mna je aby zavisli clenovia komunity boli ukojeni tak dobre a tak rychlo ako je to mozne....
ps0: odteraz budu prislusne doklady prilozene ku kazdemu trackiru
ps2: viete si napr. predstavit ako dlho by trvalo vybavenie reklamacie..ehm, vzhladom ...haha...na dobu vybavenia ...haha..objednavky u jednej nemenovanej spolocnosti?.. ok,nic sa nedeje trocha som sa pobavil/nasral na "vyznavacoch" papierov financnych limitov a inych "uradnych" dokladov...
NA ZDRAVIE!!!
ps3. sry za offlinkovanie ak dakto moze nech to vrati na povodne vlakno.DIK.
Upravil/a Letka 13 Papa dne 26-08-2006 09:02
Letka 13 Papa napsal:
pokial tovar nebude mechanicky poskodeny...napr. vinou vinom resp. inym napojom naplnenej hlavy...hehe...a spolu so slozenkou nic viac u mna nepotrebujute...
ps:bojazlivesjsim jedincom zaslem aj fa alebo blocek z kasy...myslim ze vacsina DOBRYCH A TRVAJUCICH obchodov je zalozena na vzajomnej dovere a dobrej skusenosti..NIE? prioritou pre mna je aby zavisli clenovia komunity boli ukojeni tak dobre a tak rychlo ako je to mozne....
ps0: odteraz budu prislusne doklady prilozene ku kazdemu trackiru
ps2: viete si napr. predstavit ako dlho by trvalo vybavenie reklamacie..ehm, vzhladom ...haha...na dobu vybavenia ...haha..objednavky u jednej nemenovanej spolocnosti?.. ok,nic sa nedeje trocha som sa pobavil/nasral na "vyznavacoch" papierov financnych limitov a inych "uradnych" dokladov...
NA ZDRAVIE!!!
ps3. sry za offlinkovanie ak dakto moze nech to vrati na povodne vlakno.DIK.
No to asi nemáš moc co dočinění s reklamacema, když píšeš takovéhle věci. Lidi dělají strašný věci. Hlavně takoví, co se dívají na Občanské judo a podobně a pak si pletou občasnký a obchodní zákoník.
NP...mam toho sice na praci dost posledne... a trackir je z obch. hladiska pre mna charitativna nezarobkova dobrocinnost (moj problem)...ale cas na to aby som upokojil aj papierovu stranku zaruk/dokladov na trackir si najdem (aj ked len dodatocne....
ps: poprosim seckych ziadatelov o zar.list (o ktorych neviem) nech mi poslu mejlik..dik
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.