December 27 2024 01:25:18
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Rozlúčka s 4.1m alebo Blbovzdorná 109-tka
Tajpan
Včera som si posledný krát zalietal IL2 s 4.01m na servery Lionoch.
Dobrá parta ludí, Dobrá zábava, super súboje.
Bolo by to na dlhé rozprávanie.

Ale... Práca 4x20mm na jednom Bf-ku, a on letí a letí a letí.

[img]http://img.photobucket.com/albums/v230/marian2004/jamamoto/grab0006.jpg[/img] is not a valid Image.

[img]http://img.photobucket.com/albums/v230/marian2004/jamamoto/grab0005.jpg[/img] is not a valid Image.

[img]http://img.photobucket.com/albums/v230/marian2004/jamamoto/grab0004.jpg[/img] is not a valid Image.

[img]http://img.photobucket.com/albums/v230/marian2004/jamamoto/grab0003.jpg[/img] is not a valid Image.

Salute!

GC3_Messik
Tajpi nevím zda sis pomohl ,ale včera jsme si s Flymem nezávisle na sobě všimli, že yak1B vydrží mnohem víc než dřív. chytil jsem tak 10 granátů, ne 30 mm, do trupu a vůbec se mi nezhoršila ovladatelnost, no prostě luxus. Mrknutí

Jo dávej obrázky max 800 pixelů na šířku..
Upravil/a GC3_Messik dne 19-10-2005 19:13

gc3normandie.over.cz
rOckie
takto rozebraná stodevítka je pomalá o desítky km/h a je velmi špatně ovladatelná. nech si střelit granát do křídla spita, lavočky či yaka a pak stejný typ granátu do křídla Bf. Potom zkus srovnávat a lamentuj...

GC3_Messik
Já nevím co pořád srovnáváte (Němci) s yakama , my v yaku dostanem jednu kulku do balsy a už nedotočíme žádnej prvek vyšší pilotáže , ani debilní brejk dolů s tím skoro nejde. My jsme živí manévrovatelností , vy rychlostí. Vy můžete uletět , my akorát tak bez manévrů umřít.

gc3normandie.over.cz
Ucho
3IAP_Messik napsal ve 19:12 za A ):
Tajpi nevím zda sis pomohl ,ale včera jsme si s Flymem nezávisle na sobě všimli, že yak1B vydrží mnohem víc než dřív. chytil jsem tak 10 granátů, ne 30 mm, do trupu a vůbec se mi nezhoršila ovladatelnost, no prostě luxus. Mrknutí

3IAP_Messik napsal ve 19:58 za B ):
Já nevím co pořád srovnáváte (Němci) s yakama , my v yaku dostanem jednu kulku do balsy a už nedotočíme žádnej prvek vyšší pilotáže , ani debilní brejk dolů s tím skoro nejde. My jsme živí manévrovatelností , vy rychlostí. Vy můžete uletět , my akorát tak bez manévrů umřít.

Tak jak, teda? A) nebo Cool :lol:

BTW Tajpane, tyhle flejmistický vomalovánky jsou k ničemu...o ničem to nevypovídá. Jak víme je to jen zobrazená textura bez vlivu na FM, DM.

BTW A dobře ti tak. Nejdřív ho trefíš na jedno křídlo, pak mu to vystředíš zásahem na druhé a nakonec mu odlehčíš trup aby mu to lépe letělo...:lol: Nech kanony doma, vem si flobertku a střílej na motor a pilota, to bude stačit.
Upravil/a Ucho dne 19-10-2005 20:16
Žije, žije ve stepi jeden v suché otepi.
Druhý v láptích pod pařezem, třetí v díře mezi bezem.
Ať si jsou, tam kde jsou. Ať sem na nás nelezou.

313_OTU_oblak
hehe, osobně bych ti ho zapsal mezi sestřely, bo tohle by snad ani na šroťáku nevzali...

1stCL_pbarry
myslim ze tajpan to myslel jen jako vzpominku na vcerejsi polet kterej byl v nejvetsi pohode a urcite nechtel resit co ktery letadlo vydrzi....

barryk.webz.cz
mkubani
Nema preco neletiet. Okrem chybajucej 1 vyskovky a poskodenej smerovky nema zjavne ziadne ine kriticke poskodenie.

Presne ako pisal Ucho. Je to len ZAVADZAJUCA textura. Nereprezentuje skutocnu mieru poskodenia. Jednoducho iny modelar, iny vkus a predstava o poskodeni kridla. Napr. Spitfire Vb takuto texturu nema vobec. Preto aj ked na jeho kridle mozno vidite len malicku "dierocku", rozsah poskodenia moze byt ovela vacsi. Bf 109 ma 3 graficke urovne zobrazenia poskodenia kridla. Spit len 2.

1stCL_Jamamoto
Pánové, ta vytuněná stodevítka je moje. Bylo nás tam včera poměrně málo, ale byl to parádní boj, podbarvený skvělou atmosférou na TS.
Fakt je, že polet s takhle upraveným strojem není nic moc.
Každopádně děkuji všem, kteří u toho byli za super zážitek!
S!:jamamoto:

GC3_Messik
CSL_Ucho napsal:

BTW Tajpane, tyhle flejmistický vomalovánky jsou k ničemu...o ničem to nevypovídá. Jak víme je to jen zobrazená textura bez vlivu na FM, DM.

BTW A dobře ti tak. Nejdřív ho trefíš na jedno křídlo, pak mu to vystředíš zásahem na druhé a nakonec mu odlehčíš trup aby mu to lépe letělo...:lol: Nech kanony doma, vem si flobertku a střílej na motor a pilota, to bude stačit.

v Yaku 1 B jsem psal do trupu , zde byla u B řeč o křídle. Mrknutí

gc3normandie.over.cz
Wardog
3IAP_Messik napsal:
CSL_Ucho napsal:

v Yaku 1 B jsem psal do trupu , zde byla u B řeč o křídle. Mrknutí

Hmm,vskutku šalamounská odpověď.Nechceš jít dělat politiku? Šklebící se

Wutz
btw. všimli jste si jaká je to nádhera , když se nad pouští vznáší ta písková kamufláž a ne ten default jako obvykle?:sm20:

1stCL_Jamamoto
Jasně Wutzi, taky se mi to moc líbí...hned je to o něčem jiném, když ta letadla vypadají tak, jak mají.... v té Africe by měl být pouštní skin téměř povinný!:jamamoto:

312_HeRa
Vzdyt je to vcelku v pohode ero....par direk noÚsměv Hned bych si ho koupil i v tomhle stavu.....kdo ne ? :sm26:

Jamamoto....koukej si to opravit a umyt Pff
Upravil/a 312_HeRa dne 20-10-2005 10:38

312raf.com
1stCL_Jamamoto
HeRo, já to takhle blejskám před každým letem...ale stejně mi to vždycky někdo takhle obejde.....Mrknutí

312_HeRa
Jamamoto napsal:
HeRo, já to takhle blejskám před každým letem...ale stejně mi to vždycky někdo takhle obejde.....Mrknutí

Taky se mi to stava. Kdyz mi to ero nekdo nezapali, tak mi ho alespon poskrabou nebo udelaj diry do laku....ty lidi jsou zavistivci.
Uz mi v lakovne davaj slevu Úsměv

312raf.com
1stCL_Jamamoto
Kdyby jen lak....když k tomu přidáš i tu mamutí spotřebu kitu.....jo, jo, lítání není žádná sranda....Šklebící se

313_OTU_oblak
hmmmm jak jsou ty díry v křídlech krásně symetrické....to ani nemohlo táhnout na stranu???taky to odlehčení v zadní části trupu.....plánuješ průhledné akvárko???Úsměv))

hlavně že jsi doletěl Úsměv....kdysi v letectví vyšly fotky "mnozí doletěli" a byla tam fotka jak jeden liberátor sype druhému bomby za krk....proletělo to skrz horní věž, trup a letělo dál....a střelec zrovna nebyl ve věži Úsměv měl štěstí Úsměv

Tajpan
Zdar páni,

1. tieto obrázky som schválne dal do Vlákne:Letecký denník , aby som nevyvolal nejaké flane ohladom Odolnosti Bf-ka. Tak či tak , je tu 4.02m , zase sa budeme učiť lietať odznova. :sm27:

2. I ked musím priznať, chcel trochu som aj ukázať Blue pilotom , že existuje niečo aj ako "blbuvzdorná 109-tka" a nie len "blbuvzdorný Spit", "Brízoodolný Lagg", "Kruppovou ocelou obitý Jak" atd.

Hlavne som chcel podakovať Lionom za skvelý večer a ešte lepšiu atmosféru na TS.
A tiež sa ospravedlniť ža to "huncúctvo" na TS , čo som narafičil na Vás , ked ste ma zovreli do kliešťí s troma Bf-kami. No nemohol som odolať, ked jedna 109-tka preletela okolo mna, a išla na chvost dalšej 109. Sorry.
A som rád, že ste to zobrali športovo a s humorom. :sm35:
A beriem, ak mi to vrátite aj s úrokmi. :sm11: :sm29:

I ked si nemôžem pomôcť, ten dialóg dvoch pilotov v posledných sekundách existencie patchu 4.01m na Lionskom serveri bol
"par excellent" - nezabudnutelný. :sm6:

S pozdravom
Tajpan
:sm16:
:sm31:

1stCL_Jamamoto
No, na stranu to ani tak netáhlo...spíš byl problém ukecat to, aby to trochu nastoupalo....po prohlédnutí těch obrázků se ani tak nedivím...

Jinak Tajpane neboj, my si na tebe taky něco vymyslíme! Ale bylo to super!:jamamoto:

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

36,138,152 návštěv