Cafte!
Musel som preinstalovat WinXP(SP2 EN) a tak som si podla dobreho zvyku zalohoval adresar so Sturmom na iny disk aby som ho nemusel cely instalovat (datadisky, kampane a hlavne kopec skinov).
Po preinstalovani a nakopirovani Sturma mi ale zacal blbnut DGen. Vygeneruje kampan, mozem ju odletiet, ale vzdy po ukonceni misie vypise DGen hlasku s neplatnou operaciou a nedokaze zobrazit vyhodnotenie misie. Sice sa zobrazi okno s vyhodnotenim ale bez textu aj ked ikony na mape su zobrazene. Po stlaceni tlacitka Accept sa vygeneruje dalsia misia ale po jej ukonceni je opat vyhodena hlaska s chybou.
Skusal som aj novu instalaciu sturmovika ale vysledok je ten isty. Pritom na pocitaci v robote, na ktory som si nakopiroval zalohu Sturma, ide vsetko bez najmensich problemov. Dokonca to v pohode vygeneruje kampane z Ostfrontoveho datadisku aj ked na tom pocitaci nebol sturm a ani nic z neho nikdy instalovane:noapprove:.
Neviete mi niekto poradit v com moze byt chyba a ako ju odstranit? Dik!
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.