Ahoj, koupil jsem Saitek X52 a vubec nevim jak ho mam nastavit, cetl jsem si tady o tom par diskuzi,ale nic jsem nenasel,tak jestli by mi nekdo s tim mohl pomoci nebo jestli se daji nekde stahnout ty soubory s priponou .dat ? Diky moc
No teda,
nainstaluj software na dodaném cd
jednoduše v ilovi přiřad jenotlivé funkce k tlačítkům na joyi a plynovce tím že v ilovy označíš funkci a na joyi stiskneš tlačítko které chceš k té funkci chceš přiřadit.Jednoduchý,kruci je to stejný jako když přiřazuješ klavesy na klavesnici kterejma chceš hrát Quake.A o naprogramování x-52 jsou tady asi dvě vlákna,a nic stahovat nemusíš,dodanej soft stačí.
:geek:
A nebo jestli máš TS tak se můžem domluvit kdy a já ti s tím poradím.
Upravil/a MK_KaiN dne 05-08-2006 12:19
no ja prave myslel s tim programovani toho joysticku, nechapu moc ty profily a jak spravne vyuzit vsechny ty tlacitka, neco jsem si nastavil a pak mi poslal nejaky profily kolega z tohoto fora,tak neco zkusim
Já si taky myslím, že moc profilů a funkcí škodí. jediné rozumnéco tu ohledně profilů kdosi psal bylo, že jeden profil má na stíhání, druhý na bombardování a třetí na nic. Jinak na šoupátku mám klapky. Obzvláště praktické např u Spita, kdy se dají vysouvat do bojové polohy. Horní kolečko na trimování výškovky. Když máš černou obrazovku, k nezaplacení. A spodní koečko na úhel vrtule. A ten zbytek už je ouplně jak komu vyhovuje.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.