November 24 2024 02:10:52
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Pozvani od Pepana!!!!
310_Ikar
Protoze je Pepan totalni PC luuzr (nejenom PC) preposilam (na jeho zadost) pozvani do hospy ktere u nas vyvesil!!!!

Pravda nektere trochu hrube odmitl, ale co naplat , stejne vsichni vime ze je to hulvat ze..Mrknutí

1stCL Pepan napsal:
No je vidět že se již ozval první nedočkavec vybalím to na vás tedy rovnou.
Taky lítám online už nějaký čas a dobře vím jakej je to pořádnej záhul. Když se to nezdá psychicky a fyzicky to člověka do značné míry vyčerpává zvláště když u toho sedí hodiny a hodiny pomalu den co den. Člověk se tím moc nezbývá až do okamžiku kdy ho něco donutí na nějaký čas vysadit. Někdo vysadí když se žení, studentíci vysadí v okamžiku důležité zkoušky, pracující v okamžiku problémů či dovolené. Já nedávno vysadil na 3 týdny a musím Vám říci že se nyní cítím jako znovuzrozený a k létání mám nyní úplně jiný přístup.
Chápu že nevíte o čem to tu stále melu a tak přejdeme k nejdůležitější části celého mého příspěvku. Již delší čas jsem pozoroval některé piloty z Vašich řad a musím uznat že díky jejich neuvěřitelnému nasazení je začínám považovat přímo za dělníky nebes!!!. Dlouho jsem přemýšlel nad tím co člověka vede k tomu takto se neustále hnát za nepřátelskými stroji a znova a znova a pořád dokola však to všichni dobře znáte. Asi nikdy nepřijdu na to co může být příčinou tak obrovského nasazaní a sebezapření několika málo jedinců, ale rozhodně je to obdivuhodné a zaslouží si to velké uznání. Nejen uznání ale i nějakou odměnu. Tak jsem se tedy rozhodl pro některé vybrané jadince z Vašich řad také něco udělat. Jde o malé vysazení, odreagování, přátelské protlachání poplácání si po ramenou a vše spojené s tím co jsem již výše uvedl. Chce to zkrátka si taky trochu odfrknout.
A tak se Pepan plácnul přes kapsu vymyslel pro některé z Vás odreagování v podobě hromadného navštívení naší oblíbené restaurace Wings club a v následujícím dni návštěvu všech leteckých muzeí v Praze a blízkém okolí. Celé bychom to na závěr zakončili návštěvou Kladenského letiště, kde by měl každý možnost zalétat si reálně s instruktorem na větroni Blaník L13
Chápu že ne každý je z Prahy a nechce se mu trmácet přes půl republiky někam se „odreagovat“ ale i na toto jsem myslel a mohu Vás ujistit že veškeré náklady spojené s cestováním ubytováním a stravováním ( pokud budou doloženy platnými daňovými doklady) budou všem bez výjimku uhrazeny!!!
PROSÍM INFORMOVAT VŠECHNY UVEDENÉ!!!

Takže termín sobota 5.8.2006 sraz na výstupu z metra Jiřího z Poděbrad okolo 19 00
Akce bude probíhat i v něděli 6.8.2006 ( návštěva muzea, letiště atd…)
Ubytování a doprava v následujícím dni zajištěna pro následující jedince:
310_Ikar
310_McMarty
310_Mamutak
310_OTU_Taly
310_Max
Prosím zda by mohl někdo informovat Vaše bývalé kolegy:
313_Ffajtl
313_Pospa
313_Wedge
313_OTU_T-Munny
313_Nuker
Připojiti se mohou i někteří piloti s dalších letek:
CR_Petras
3IAP_Dazz
3IAP_Noram
AH_Ronsoc
Hoper
LesniHU
VGR_Plavec

V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ VŠAK NA SETKÁNÍ NESTRPÍM!!!!:
310_Cibule
311_OTU _Permon
311_OTU_Jaromir
AH_James_Gastowski
311_Rampa
311_OTU_HoRIgaN
AH_Watson
Pazi
3.BAP_glum
3.BAP_Bugs
losik
Safrik
Tito piloti se musí ještě hodně snažit aby se v budoucnu mohli zúčastnit podobných akcí. Jejich nasazení není nikterak přesvědčující ve srovnání s pozvanými hosty a tak si myslím že by to nebylo fér…

Takže pozvaní chlapci – velice se na naše setkání těším a věřím že dorazíte v plném počtu. Nezapomeňte – CHCE TO TAKY SI TROCHU ODFRKNOUT!!!

www.310raf.com
GC3_Kane
tak tady je seznam elity Šklebící se, máme tady i póvl, akorát nevím co ti všichni nejmenovaní Šklebící se Šklebící se Šklebící se Šklebící se Šklebící se Šklebící se

http://3iap.org/forum/news.php
GC3_glum
sám velký Pepan si na mě vzpoměl Šklebící se

CR_PETRAS
TOHLE :

V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ VŠAK NA SETKÁNÍ NESTRPÍM!!!!:

BY ZASLOUŽILO POŘÁDNEJ FLEJM Šklebící se Šklebící se Šklebící se Šklebící se Šklebící se Šklebící se Šklebící se Šklebící se Šklebící se

..... bohužel v sobotu nemůžu.Budu sestřelovat němce ve speciálce :tup:
Upravil/a CR_PETRAS dne 03-08-2006 16:37

http://avionika.webpark.cz
GC3_glum
Pochopeno Pepan je liška vychtralá, pozval kompletní stíhací cover ze sobotní specky a odmítá bombry, o modřích stíhačích se taktně nezmiňuje ale předpokládám, že zatímco bude náš cover postávat u metra Lioni za kniplem uspořádají masakr bombrů.
Pepí S! to je geniální.

310_cibule
:lol:

Pépi, ty kluku ušatá, to je chytře vymyšlený. A já na to skočil. Už hodinu brečím ženě na rameni, že mne Pepan nemá rád....

1stCL_Fucida
Pepí..mohl bys prosím pozvat i pány Lekka a Mha? Já vím, že by jistě také rádi ochutnali wings club Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

313_Pycko
kua každý večer sedím za tým kniplom, štartujem, skáčem padákom, búcham o zem,
čakám dlhé minúty na koniec deathkicku, nervy v prdely, ani tie cigára sa u mňa dlho neohrejú ! Aj keď podľa Pepanovho zoznamu (ani vôbec) nepatrím medzi "psychicky a fyzicky narušenú elitu", veľmi rád by som Prahu znova navštívil. Smutný

Ále, ja ostanem doma a budem chrániť naše bombry proti otravnému hmyzu od LW

www.kolobok.wrg.ru/smiles/user/kuzya_01.gif

www.ekkor.sk
1stCL_Pospa
Týý jo Pepane dík ja bych zapoměl že něco letím ..kua Šklebící se

http://www.aeroklub-sumperk.cz/
XXX_Dazz
OK. Budu tam :tup:

Hoper
mno já se tedy obětuju, tedy naše bombry Šklebící se , a na Pepanovo pozvání velice rád reflektuji

a doufám, že nebudu sám a k tomu reflektování se přidají i všichni ostatní pozvaní, že ... Šklebící se
když se na nás Pepi tolik moc těší ...

LesniHU
Ja taky prijedu. Tak pocten jsem uz dlouho nebyl Šklebící se.

AH_Watson
Tak si to kluci užijte, pusťte Pepanovi žilou :rol: ! Zřejmě odešel od Luftwafe k Abwehru a polepšil si. Mrknutí

AH_Ronsoc
Jasne ideme len co budeme pit ????Vyděšený

ECL_Bulldok
T-Munnymu to vyřídím... ozvese během zejtřka.A určitě pojede:tup:
Upravil/a ECL_Bulldok dne 03-08-2006 23:03

313_Blc
Hele ... čím to je, že vjetšinu těch lidiček znám Šklebící se

313_Ffajtl
Pepane, to bude drahé.. jízdenka tam 400,-- jízdenka z5 400,-- Metro, útrata atd, ale když jinak nedáš, tak já tedy přijedu.....

http://www.313.cz/
XXX_Dazz
313_Ffajtl napsal:
Pepane, to bude drahé.. jízdenka tam 400,-- jízdenka z5 400,-- Metro, útrata atd, ale když jinak nedáš, tak já tedy přijedu.....

Všiml jsem, že ve sportce někdo vyhrál 60mega, Pepane blahořeji.

Můžu jet Pendolinem ? Pepane rád bych si to zkusil, prosííííííím :clap:

310_McMarty
Tak jsem z toho voľako zmetený herr generalisimus, je to legrace nebo je to pravda? :rol:

The truth is out there!

1stCL_Pospa
Pepanku kua tak ze bych taky dojel ... když už jede i náš Boss. Jsem zvědavej jak proháníš Blaníka v dešti takže možná osedlám svůj La Scenic a vyrazím do práglu :tup:
Upravil/a 1stCL_Pospa dne 04-08-2006 10:53

http://www.aeroklub-sumperk.cz/
Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,030,892 návštěv