September 19 2025 20:10:41
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 20

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Nebude Korea pack do Il family ?
Easy Target
Před chvílí jsem viděl obrázky MiG 9 a dalších proudových letadel do nějakého datadisku 1946. Že bychom se přece jenom dočkali i té Koreje ? Letadla která tam bojovala přece v Ilovi už jsou, nebo se mají záhy objevit. (Mustang, Jak-9,Corsairy, Il-10,B-29,Tu-2,Po-2,P-80.) Teoreticky by přece stačilo předělat Shooting star prototyp na sériovou verzi a vymodelovat hlavní protivníky MiG 15 a Sabre...Možná ještě F-84 Thunderjet... (Twin Mustangy, Meteory atd.. přece jen hrály více méně okrajovou roli a nemusely by být ve hře přítomny.)

XXX_Dazz
:clap: skvělý nápad :rol:

Hoper
takže se do toho, co by externí 3D parta, pustíte ? Mrknutí

mkubani
Korea na baze IL-2FB/PF enginu by mala vyjst ako samostatna hra niekedy v buducom roku. Vraj z Luthierovej produkcie. Tolko z nemenovaneho zdroja informacii.

313_Blc
Je to škoda ... takhle to mohli dát do šturmu a zas by ho rozšířili. Ale chápu - každý potřebujeme money

mkubani
Nemyslim, ze je to len o peniazoch, aj ked je pravda, ze z add-onu je vzdy menej zisku ako z noveho titulu. Ale na druhej strane nie su obmedzovani starsou technologiou a problemami s kompatibilitou a mozu tym padom ponuknut aj nejake novinky a vylepsenia. Ako napr. 6DOF pre TrackIR. To by napriklad len pri add-one do sucasneho IL-2FB/PF nebolo mozne.
Upravil/a mkubani dne 02-08-2006 11:35

Mungo
Sakra Jopo, ze ty sluzis Olegovi ako oficialny nenapadny bonzak-podsuvac neoficialno/oficialnych informacii? :tup:

LesniHU
mkubani napsal:
Korea na baze IL-2FB/PF enginu by mala vyjst ako samostatna hra niekedy v buducom roku. Vraj z Luthierovej produkcie. Tolko z nemenovaneho zdroja informacii.
Jo, tak to je tohle: http://www.rrgstu...itle.shtml. O tom, ze to bude Korea, se uz delsi dobu spekulovalo, tak ted to mame (skoro oficialne) potvrzene.

313_OTU_oblak
mkubani.....nekdo (tuším cibule) tu postoval video z youtube jak nekdo kociruje I-185 v nemeckych barvach a pouziva 6DOF. Takze to jde, bohuzel oleg zrejme v zajmu zisku toto umozni az v BOB. Chapu ho v tomto......ale kdyby to bylo v 1946 patchi tak by to bylo fajn(stejne se za nej bude platit)
btw. mohl koreu udelat jako pacific fighters, to je taky instalovatelné jako samostatná hra.....pokud to bude stavet na novém tak to alespon snad bude merged s BOBem....uvidíme co oleg vymyslí Úsměv

313_Volume
korea ještě jo, ale až budu pálit raketu na 30km, pak přestanu lítat

mkubani
Oblak, 6DOF je v IL-2FB technicky mozne pouzit. Fungovalo to uz davno, ked s tym Naturalpoint prvy krat vyssiel (myslim niekedy v polovici minuleho roka). Ide o to, ze kokpity v Sturmovi nie su uplne 3D a v mnohych lietadlach by sa pohybom hlavy do strany objavili diery a podobne chyby. V I-185 a v niektorych dalsich lietadlach to nie je az take zle. Ale napr. v Ju-88 alebo v Pe-2 by to bolo dost zle.

313_Volume
díry rychle zalepit
opravný patch vypustit

1stCL_valhera
A v čem v té Korei budeme lítat my němci? :uhoh: :lol:

Pavel
Na ničem - teda vlastně na MiGu, jako uvědomělý dobrovolník z mladé DDR Šklebící se
Gentlemen, mlha nad kanálem se zvedá.. Jo, a první sestřel se nepočítá. Tím se jen vyrovnává účet za sebe...

313_OTU_oblak
mkubani - aha, mzslel jsem si 6e probl0m bude v kokpitu .... hmm škoda

Hoper
313_Volume napsal:
korea ještě jo, ale až budu pálit raketu na 30km, pak přestanu lítat

a co rakety na 5-10km ? ty bys zvládnul ? (Nam ...) Úsměv

Hoper
1stCL_valhera napsal:
A v čem v té Korei budeme lítat my němci? :uhoh: :lol:

budete v dopravácích převážet omamné a psychotropní návykové látky Šklebící se

Hoper
jinak když jsem juknul, kdo to dělá, trošku se obávám, že to nebude tak komplexní
nechci jim nějak křivdit, a ani tam nejsou zatím žádné info
takže toho (letadel, pozemní techniky) může být daleko více, než v ostatních add onech
ale taky nemusí

a Koreu bych celkem bral jako nový sim, co by pokračovatel BoBka, ne Šturma
a možná jako úplně samostatný sim ...

co ? budu mile překvapen ? Mrknutí

Joe Hallenbeck
Tak to ja bych nejradeji Vietnam Šklebící se
313_FlyBoy
RY-C

313_Volume
a já zas piwo

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

13-09-2025 17:59
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak? Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

13-07-2025 19:07
Pro zajímavost: Na území česka se v minulosti v hradních příkopech medvědi nikdy nepoužívali. Bylo to neekonomické.

38,046,621 návštěv