Poněvedž příspěvek, dotazující na tuto problematiku zveřejněný ve vlákně Czechwar DFS zmizel v ... propadlišti cenzury či kde.... (no však na ztrácení některých vláken už jsme zde nějaký ten pátek zvyklí, že ), chtěl bych se zeptat jak je to s ILem a jeho úsudkem nad cílem, který je v blízkosti domovského letiště.
Jak jsem z některých diskusí vyčetl, il považuje nepřátelské objekty na mapě DS v blízkosti vlastního letiště jako friendly? Podařilo se někomu z vás zjistit do jaké vzdálenosti? Souvisí to s nastavením kruhu okolo letiště?
Jirka napsal:
Je až dětsky snadné to zjistit. Tak si to pěkně doma v tichosti s pomocí FMB zkus. Třeba se i něčemu přiučíš.
Taky tam běž.
A proč si myslíš, že tě tam posílám ? Kdysi dávno , v jednou zasraném a zabordeleném vláknu, jsem tu už o tom psal. A protože jsem líný tak se mi nechce to dělat podruhé. Takže pro příště - méně piš a více čti.
Současně žádám admina o výmaz příspěvků v tomto vlákně, které jsou OT v souvislosti s jeho tématem tak, jak je uvedeno v červeném článku na titulní stránce.
Upravil/a rudidlo dne 31-07-2006 16:27
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.