November 25 2024 01:31:56
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 4

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Objects FMB 4.05
BP_Tyrl
Vzhledem k tomu, že jsem se tento veekend pokoušel zplodit novou misi a opět mne jako obvykle položilo na lopatky neuvěřitelně uživatelsky příjemné a veskrze promyšlené prostředí FMB. Najmě zcela jasný vítěz soutěže století o zcela nesmyslný seznam nesoucí název Objects. Věnoval jsem raději pár chvil, cca osm hodin, pilnému mačkání Print Screen a následnému řezání a lepení a tak vzniklo, až do dalšího patche, užitečné a přehledné dílko s pracovním názvem Objects for FMB. K sehnání je na www.flying-legend... v sekci utilitis. takže páni Maptvůrci stahujte.

Mamutak
Super

www.czechlions.cz
Mungo
Myslim, ze by si si zato zasluzil aspon Zelezny kriz 2. triedy :tup:

Safrik
Díky, výborná práce :clap: :tup:

rudidlo
Teda smekám, že se Ti do toho chtělo. Tyrle, proč vynalézáš kolo? Používal jsem dřív také seznam objektů v pdf(kterých je na netu mraky) , ale teď používám toto

http://silicon-remarks.blogspot.com
312_Karl
Super, diky!!!

souhlasim s tim zeleznym krizem. Tvurci FMB by naopak meli za odmenu dostat Volhu.... preplavat. :tdown:

www.312raf.com
BP_Tyrl
rudidlo napsal:
Teda smekám, že se Ti do toho chtělo. Tyrle, proč vynalézáš kolo? Používal jsem dřív také seznam objektů v pdf(kterých je na netu mraky) , ale teď používám toto

Předem mého dopisu chci všem poděkovat za takřka udělený železný kříž druhé třídy.:hug: A nyní k dotazu proč vynalézám kolo a nepoužívám toto. Za A: existence tohoto mi nebyla povědomá a jak tak koukám kolem, je nás na tom stejně víc. A za B: toto je zastaralé. Nesouhlasí tam čísla a chybějí objekty. Což po vyjití nového patche stejně potká i moje skromné veledílko. Ale třeba ho inovuji.

WT_Peci
dik Tyrle, uz to tisknu....

ad rudidlova pripominka - ja osobne si radsi vytisknu tenhle prehled, nez abych prepinal do exploreru, pokazde, kdyz potrebuju neco najit...

Hoper
předně - díky Tyrle, žes to udělal, tudle jsem nad tím uvažoval taky
ale byl jsem línej Úsměv

a druhak - hoši hoši, hoďte to pdf někam, kde to sosnu bez registrace, plz
kuju

rudidlo
BP_Tyrl napsal:
Předem mého dopisu

dopisu ?
BP_Tyrl napsal:
A za B: toto je zastaralé. Nesouhlasí tam čísla a chybějí objekty. Což po vyjití nového patche stejně potká i moje skromné veledílko. Ale třeba ho inovuji.

Můžeš mi prosím postnout ty nesrovnalosti? 6e to není aktuální je mi známo. Je to tuším pro verzi 4.02

http://silicon-remarks.blogspot.com
BP_Tyrl
No vzhledem k tomu že Oleg nové objekty sype do složky objekty buď zcela nahodile, případně podle nějakého prazáhadného kódu. Je tam těch nesrovnalostí habaděj. Například plachtový hangár má v tomto číslo 324 kdežto ve verzi 4.05 je na čísle 330. Úplně na konci tam chybí cca 5 objektů. Asi bude nejjednoduší, když si to z těch www.flying-legends.net stáhneš a porovnáš sám.

Hoper
zaregistrováno a staženo
jen si bohužel nebudu pamatovat, jako co jsem se zaregistroval...

i tak díky

AH_Cutora
Gratuluji Tyrle. Sam jsem se snazil neco takoveho na 4.04m udelat, ale skoncil jsem uklikanej, na orezani a poslepovani do dokumentu uz nedoslo.
Mam jeden navrh. Co se priste s dalsim patchem dat do kupy nekolik lidi, kazdy si vezme kus a mame to s mnohem a mnohem mensim vopruzem po kupe a ne jen objects...

Hlasim se jako dobrovolnik....

PS: na FL mi zase nefunguje ucet... Sakra, to kdyz se tam 2 mesice neukazu tak mi ho zrusi? To uz se mi stalo snad po 3ti a zacina me to stvat.

mkubani
Ja si myslim, ze pri dalsom addone staci pouzit povodny Tyrlov subor a len pomenit cislovanie objektov + pridat nove. Mrknutí

BP_Tyrl
Vzhledem k tomu, že Oleg sype objekty do seznamu zcela nesystematicky a těch objektů je již přez 400. Bude asi jednodušší vytvořit team a zpracovat to zcela nově. Když má člověk udělat jen sto foto tak tam alespoň nenaseká žádný chyby.

Taky se hlásím jako dobrovolník.

Hoper
Tyrl měl ty objekty nějak natočené nebo to bylo default ?
a muselo by se stanovit, v jakém rozlišení to típat a do jakého formátu
(a možná i v jak velkém okně Object)

ale klidně se taky přidám, sto bych jich snad zvládnul (=> ještě někdo by se musel přidat Úsměv )

LesniHU
Jestli je nechcete nejak natacet (a staci je jen zobrazit v okynku objektu ve fmb ), tak vam je klidne vytipu a orezu vsechny. To je otazka tak peti, deseti minut Úsměv.

EDIT: b a zavorka dela smajlika, fuj
Upravil/a LesniHU dne 25-07-2006 10:09

AH_Cutora
Roboticke vyrezani pak neni problem, ImageMagic je mocnej, ale to klikani me zmohlo.
A chtelo by to ne jen Objects, ale vsechno.
A nemate nekdo nejakej napad, jak jeste dostat popis v MIS fajlu vsech tech veci? Teda mimo toho je postupne nacvakavat na mapu....

K certu, jako by to Oleg nemohl zverejnovat rovnou sam. Nebo me napada nejak to vyblejt .... treba z pameti poce za behu ..........................

LesniHU
Klikani neni nutne, staci nadefinovat na tlacitko joye sekvenci printscreen, kratka pauza, sipka dolu, delsi pauza a pak uz jen otevrit okynko s objektama, oznacit ten combo box se seznamem objektu, zalepit tlacitko joye izolepou a jit na svacinu. Vot technika.

EDIT: na ty nazvy objektu se zkus zeptat u autoru mapy Slovenska, treba na to maji nejake sikovne udelatko.
Upravil/a LesniHU dne 30-07-2006 00:10

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,038,639 návštěv