RED BARON .. film...
|
Kyza |
Přidané 21-07-2006 12:28
|
Nováček
Příspěvek: 97
Založený: 06.12.05
|
http://show.idnes.cz/fiennes-v-praze-toci-rudeho-barona-dr9-/show_aktual.asp?c=A060721_104642_show_aktual_mgb
S!
???_Kyza |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 21-07-2006 13:19
|
Fusioner
Příspěvek: 10264
Založený: 30.09.05
|
Ja uz se chodim kazdou nedeli modlit aby to bylo k svetu.
A chudak klokan zase utre, zase to hodi na triko Brownovi...
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
313_Volume |
Přidané 21-07-2006 13:22
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 408
Založený: 02.11.05
|
nesmiřitelní soupeři...počítám, že se tam tehdá chudák Brown jen tak přichomejtnul a náhodou stiskl spoušť, když se lekl červené mašiny |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 21-07-2006 13:26
|
Fusioner
|
Brown vystrelil pribliznym smerem aby pomohl kolegovi. To ze Richthofen o kus dal po dvou rizenych zatackach provedl nouzacek a zemrel za to Brown nenese ani nejmensi vinu.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
Tajpan |
Přidané 21-07-2006 13:29
|
Diskutující
Příspěvek: 2928
Založený: 11.10.05
|
Horrido, ja sa skôr budem modliť , aby sa tam nevyskytovala nejaká
"fatale female" a nevyznelo to ako nejaký letecký "trojuholník". viz Pearl Habor.:noapprove: |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 21-07-2006 13:39
|
Fusioner
|
Ja si to predstavuju tak ze Manfred bude nemecky jesitny blondacek, stroj na sestrelovani, valecny stvac - trochu bych ho zlidstil konfliktem s Goringem ale zase ne moc.
Idealni by bylo kdyby oba milovali stejnou francouzku, zenske je nutno taky nalakat do kina.
Ve skutecnosti neprijemny a neoblibeny Brown o kterem platilo ono "ukazte mi hrdinu a ja vam ukazu budizknicemu" bude samozrejme filozofujici intelektual nenavidejici valku.
A nesmiritelny konflitk bude eskalovat pote co Richthofen zastreli Brownova indickeho sluhu ciste z rasistickych duvodu.
Finalni souboj bude trvat 20 minut a pote co Richthofen zbabele temer rozstrili Brownova Velblouda ktery zatim busenim spravoval zasekle kulomety, prece jen bude vymanevrovan a sestrelen.
Ale mozna ze ne. :lol:
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
Sipi |
Přidané 21-07-2006 13:45
|
Nováček
Příspěvek: 65
Založený: 03.10.05
|
Tiez mam taku obavu ze sa to skonci ako tu Horrido popisuje.
Ta francuzka bude urcite spojenecky spion a stary redak ju zajme a Brown hrdinne oslobodi.
Australsky protilietadlovci zase len utru hubu. :lol::lol::lol:
Upravil/a Sipi dne 21-07-2006 13:45
|
|
|
|
Kurtis |
Přidané 21-07-2006 13:52
|
Uživatel
Příspěvek: 659
Založený: 27.02.06
|
Tajpane, tuším, že budeš mít pravdu.
Na idnes píšou o nesmiřitelných rivalech. To skoro vypadá, jako kdyby se potkávali denně a jeden druhýmu přebral ženskou.
Vidím to takhle: Richthoffen jeden na dovolenou do Francie, kde zrovna dokončuje školu Brown. Oba, nezávisle na sobě, potkají novinářku (90/60/90), která chce napsat něco o letadlech. Pak si o ní daj souboj, kterej vyhraje Richthoffen a ona odjede do Německa, Brown slibuje pomstu. Pak začne válka. Red Baron kosí jednoho za druhym ... nehoda, alkohol, ženský.
Pak přiletí kanaďan, RedBaron se lekne a dostane infarkt. Do rovně letícího letaadla se trefí Brown ...
Čubka se po válce odstěhuje do Kanady, potká Browna a budou mít kupu dětí.
Ty vo_e, ani by mne nepřekvapilo, kdyby takovoudle slátaninu natičili :tdown: |
|
|
|
Patrikhuhu |
Přidané 21-07-2006 13:55
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 277
Založený: 29.09.05
|
Sipi napsal:
Tiez mam taku obavu ze sa to skonci ako tu Horrido popisuje.
Ta francuzka bude urcite spojenecky spion a stary redak ju zajme a Brown hrdinne oslobodi.
Australsky protilietadlovci zase len utru hubu. :lol::lol::lol:
S tou špionkou mi to připomíná "Wings of Glory". To jak ji pak odsouděj a popravěj... (takovou pěknou s šátečkem a košíčkem).
No pokud to budou produkovat Němci, tak to zas tak strašný nebude, ale nějak na to nalákat diváka musej... |
|
|
|
Tajpan |
Přidané 21-07-2006 14:05
|
Diskutující
Příspěvek: 2928
Založený: 11.10.05
|
Neviete či ešte vtej dobe žila Mata Hari? Je ideálna na hlavnú ženskú postavu. :tup:
Horrido, ten finálny súboj takto určite nebude. To nie je hollywodské, a ani akčné, demokratické a ani trochu sexi/erotiky.
Brown sa so svojím druhom (wingmanon) vracia od svojej milej (Mata Hari), ktorá je uveznená zlý baronom na hrade vysoko v horách. Naštvaný paroháč " Red baron" zoberie svoju tlupu zlých ošklivých v čiernch okuliaroch (pardón , v červených) chlapov a vyberia sa ich prenasledovať. Aby bolo jasné, treba zvýrazniť prevahu zlých , takže ich bude vela, 10 nie, aspon 20 červených lietadiel. Nahánačka najprv bude v horách , v kaňone , potom v dedinkách až sa nakoniec presunie na frontu. Je jasné , že v každej lokalite musí vraziť do zeme , zraziť sa aspon 10-20 zlých chlapcov od Barona. nakoniec sa presunú do velkomesta. Ideálny by bol New York. Kua , ale už tam nie sú tie "dvojičky" , takže asi nie. Paríž, áno, Paríž. nahánačka na Eifelovke, Louvre, Atd. Je jasné, že dalších 10/20 baronových mužov tam potupne zahynie. Tam niekde REd Baron zákerne , zozadu, zo šestky zostrelí brownovho wingmana. Brown sa nasere , ako inak , a pustí sa do Reda Barona. Horrido, treba , aby Brown to dostal zozadu, z boku, zpredu, zaseklé kulomety sú málo. Nakoniec sa baron dá na útek , ale Brown s posledným nábojom vybratým z pištole ho zastrelí. A nasleduje dlhé, predlhé, nekonečné uspávajúce zomieranie Barona. Chcípni!!
Posledný záber, Brown a Mata Hari sa stretnú pod Eifelovkou (to ako sa tam Mata Hari stihla dostať ,nie je podstané). Brown, plný od krvi, a obväzoch vylieza zo stroja, a Mata Hari mu poskytne prvú pomoc.
Ako inak "francúzsky".
The End. :lol: |
|
|
|
Sipi |
Přidané 21-07-2006 14:12
|
Nováček
Příspěvek: 65
Založený: 03.10.05
|
Chlapi (a damy) to je ste nic. Kuknite sem co sa toci.
http://www.ifilm....099?htv=12
Ano uhadli ste.... Castle Wolfenstein :lol::lol::lol:
Upravil/a Sipi dne 21-07-2006 14:13
|
|
|
|
Kyza |
Přidané 21-07-2006 14:14
|
Nováček
Příspěvek: 97
Založený: 06.12.05
|
hehe .. vy ste howada
Vidím že polovička z výs by z fleku mohla psát scénáře
No jen se modlim aby alespoň letové záběry byly trochu realistické.
Příběh bude stát za hovno .. to víme každej.
S!
???_Kyza
PS: Zajimalo by mě co dávali kdysi v televizi za seriál nebo film o francouzských pilotech z WWI. Bylo tam krásný jak sedali nalámaný do letadel protože polovička z nich měla takovej strach že by je tam střízliví nikdo nedostal. To se mi moc líbilo. Jak dokázali vystihnout tu atmosféru u leteckého vojska.... |
|
|
|
WT_TeeDee |
Přidané 21-07-2006 14:18
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 162
Založený: 05.10.05
|
Horri ty jsi satan :clap::tup::clap: |
|
|
|
Patrikhuhu |
Přidané 21-07-2006 14:24
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 277
|
Dobrej film byl "Stíhači na start" (či jak se to jmenovalo). |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 21-07-2006 14:30
|
Fusioner
|
Modry Max, to uz je klasika: http://www.imdb.c...tt0060177/
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
Pavel |
Přidané 21-07-2006 16:28
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 298
Založený: 16.01.06
|
Kyza napsal:
PS: Zajimalo by mě co dávali kdysi v televizi za seriál nebo film o francouzských pilotech z WWI. Bylo tam krásný jak sedali nalámaný do letadel protože polovička z nich měla takovej strach že by je tam střízliví nikdo nedostal. To se mi moc líbilo. Jak dokázali vystihnout tu atmosféru u leteckého vojska....
Něco takovýho dávali, jmenovalo se to tuším "Dobytí nebe" a v titulkách na začátku lítaly dvouplošníky a vrtulema rozsekávali balónky.A dávali to strašně dávno. Bylo to asi před dvaceti, možná pětadvaceti lety.
Gentlemen, mlha nad kanálem se zvedá.. Jo, a první sestřel se nepočítá. Tím se jen vyrovnává účet za sebe...
|
|
|
|
310_Ikar |
Přidané 21-07-2006 17:49
|
Uživatel
Příspěvek: 537
Založený: 05.10.05
|
Prestoze jsou vase predpokldy uchylne dost, mam takove tuseni ze se jeste zdaleka nevyrovna tomu co prijde |
|
|
|
313_Volume |
Přidané 21-07-2006 18:46
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 408
Založený: 02.11.05
|
sakra....takže to o těch émerických letcích, jak tam lítá ten černoch a borec utíká po vybuchujícím zepelínu nebude letecký film roku? |
|
|
|
Twister |
Přidané 22-07-2006 14:56
|
Nováček
Příspěvek: 82
Založený: 18.10.05
|
NJN Americky heslo "Domrdali jsme jednu valku, jdeme do dalsi.." plati bohuzel i ve filmu |
|
|
|
AH_Cutora |
Přidané 25-07-2006 19:56
|
Uživatel
Příspěvek: 1507
|
Mno nevím jaký bude film, ale dneska jsem se kouknul do jejich hangáru. Mají tam pěknou sbírku letadel. Co jsem napočítal (neručím přesně za typy, nemám WWI tak v oku) za tu půl hodinku co jsem tam očumoval:
1x S. E. 5a (tohle si nejsem jistej jestli to je on, byl částečně zaplachtovaný)
1x Soptwith Camel v klasickejch barvách, ale s několikrát přemalovávaným ocasem. Směrovka potrhaná jak po průstřelech, ale při bližším prohlédnutí to bylo spíš zteřelé.
2x Fokker DR I (jeden červený v docela obstojném stavu, jeden šedo-bílý který z blízka už v takové formě nebyl)
4x Albatros DIII/Va v různých kamuflážích, co jsem viděl byly všechny v lepším stavu.
+ aspoň 2 další letadla vzadu. Možná mají i další v jiných hangárech, já byl jen v jednom.
Ale jak jsem to okukoval, měl jsem z toho rozporuplné pocity. Z blízka co jsem viděl některá letadla nejsou v nejlepším stavu. Zteřelej potah, přetírané barvy dost odflákle, motory jsou vidět že už dlouuuuho nejely a žebra zaprášená, ... Jako kdyby to bylo vytažené z muzeí z depozitářů, nebo málo cenné repliky které už leta tahaj po filmech (to asi spíš). V hangáru smrděl lak a tak tipuju, že na těch dvou vzadu lakujou a dělaj novou povrchovku, ale to jen tipuju. Do cocpitů jsem neviděl, takže nevím jestli to má budíky.
Nebyl tam nikdo kdo by o těch letadlech cokoli podrobněji věděl. Byl jsem rád že mě pustili do hangáru od dveří okouknout co tam mají. Fotit jsem se neodvážil, stejně bych mohl max. na telefon. |
|
|