Cafte!
Chcel by som podakovat 312_Karlovi za super typ na vyrobenie si plynovej paky:sm18:. Bol este na starej stranke a stihol som si ho pred uzavretim stranky stiahnut. Skoda, ze nie je tu na webe, urcite sa nasiel niekto, kto by si rad spravil plynovu paku zo stareho joya a nemusel investovat do original plynovky:no:.
Doma som nasiel stary Genius (tusim to je F21 este bez pridavnych tlacitok na zakladni joya) a podla navodu som si z neho spravil plynovku:sm8:. Dokonca sa mi to podarilo vsetko rozbehat na prvy pokus a po skalibrovani (na co som po dvojrocnom pouzivani MS Sidewindera uplne zabudol) som som ho sprevadzkoval v sturmovi.
Je to uplne iny pocit z lietania, ked mam do toho takto zapojene obe ruky. Mam inak rozhodene prikazy po oboch joyoch a tak si zatial si na to zvykam ale je to super!
Velmi dakujem za super tip!!!!:sm36:
Upravil/a Mikkey dne 18-10-2005 08:27
312_Karl napsal:
alternativni odkaz na navod je na nasem foru 312ky. Jsme rad ze se Ti to libi, ted jeste pedaly a budes komplet
PS: 312_Trut ma taky home-made pedaly, stejne jako 312_Satan. ZKusim je poprosit o nejaky navod, jak na to.
Super! Najskor ale budem musiet vymysliet ako zapojit paku na USB. Mam iba jeden gameport a vsetky navody co som videl sa tykali zapojenia prave na gameport.
Neviete nahodou niekto ako zmenit zapojenie z gameportu na USB?
a ) kup si prevodnik gameport-.USB
b ) kup si toho geniuse, vybrakuij z nej elektroniku a pripajej tam sve 100kohm potenciometry a tlacitka.
c ) postav si m-joy
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.