November 23 2024 04:57:44
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 11

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Kam se vrtnout?
Neznej
Sem začínajíci on-line letec a zatím jsem měl zkušenost pouze na serveru AH a BP.Jak jsem pročítal různá fora a ze své malé zkušenosti jsem pochopil že být na TS se vyplatí.

Rád bych se někam přidal ale přiznám se že na AH kde by se mi líbilo je členů mraky:awch: a na BP kde jsem létal si netroufám jelikož když jsem je viděl létat a hlavně spolupracovat tak se budu asi hodně učit.:confused:

Já vážně nevím,létat sám proti těm nickům co čtu tady vedle když to píši to rovnou můžu skákat.:tup:

Poraďte budu rád.

AH_James_Gastowski
Asi jde o to, jak moc lítání žereš a kolik času tomu chceš věnovat. Pokud Hodně, tak si vyber některou z letek (v rozcestníku letek http://vwings.cz/...p?cat_id=1 si určitě vybereš tu, za kterou stranu rád lítáš), tam tě budou cepovat.
Pokud lítáš jen tak pro radost a nemáš na to moc času, nebo nemáš náladu, aby ti někdo diktoval jak máš lítat, tak to jsi Asfaltový Holub Úsměv
Upravil/a clone9cz dne 20-09-2008 21:29

CR_PETRAS
Neznej : Vítej a držím palce !!!! :tup:

Ať v letce ,nebo jako sólokapr .... hlavně musíš lítat.

http://avionika.webpark.cz
Lucka
Ahoj Neznej Úsměv Lítáš raději za BLUE nebo RED?

CR_PETRAS
.... a nebo za oboje ??? :clap:

313_Ffajtl
Petras... mlč ty zrádče :rol:

http://www.313.cz/
CR_PETRAS
Prej zrádče ..... ty kolaborante.Včera ses proháněl v 262 a kdyby ti jako nedošlo palivo,tak jsi rozenej MODREJ :clap:

No jo....jsi Naštvaný

Rigor Mortis
Čauves Neznej. Myslím že jsi to s tím hodnocením naší letky trochu přecenil. Asi jsi s námi lítal zrovna když nám to "sedlo", ale to nebývá zdaleka vždy. Tou spoluprácí se právě snažíme nahradit individuální pilotní ne-schopnosti členů letky. Budem rádi když se naučíš chodit k nám na server (alespoň středy a neděle večer) aby se trošku zvedl počet lidí, kteří s námi létají. Přece jen v 6-8, co tam jsme běžně se ty Tyrlovi mapy blbě otáčej. A klidně se přihlaš i na náš TS server (adresa: comphelp.cz heslo: panteri). Lítat si u nás můžeš s čím chceš, my na ty barvičky zrovna moc vysazený nejsme Šklebící se .

310_Ikar
Cus, zarid si TSko, pripoj se k red nebo blue a klidne se pridej!!! Uvidis ze te to chytne!!!

adresa AH TS: k222-fw1.fsik.cvut.cz hesloŠklebící seeset
...tam se asi schazi nejvic lidi a kazdej ti rad poradi/vysvetli co budes potrebovat.

Tak GL!!

www.310raf.com
310_cibule
já bych dal radši heslo "deset", tohle by nemuselo fungovat.

310_Ikar
310_cibule napsal:
já bych dal radši heslo "deset", tohle by nemuselo fungovat.

Šklebící seŠklebící se

www.310raf.com
Joe Hallenbeck
Neznej napsal:
Sem začínajíci on-line letec a zatím jsem měl zkušenost pouze na serveru AH a BP.Jak jsem pročítal různá fora a ze své malé zkušenosti jsem pochopil že být na TS se vyplatí.

Rád bych se někam přidal ale přiznám se že na AH kde by se mi líbilo je členů mraky:awch: a na BP kde jsem létal si netroufám jelikož když jsem je viděl létat a hlavně spolupracovat tak se budu asi hodně učit.:confused:

Já vážně nevím,létat sám proti těm nickům co čtu tady vedle když to píši to rovnou můžu skákat.:tup:

Poraďte budu rád.

Taky jsem na tom byl stejne. Kdyz ses sam tak vetsinou staci byt rychlejsi a vyse nez vsichni ostatni. Pro osamneleho lovce je to asi jedina slusna sance jak prezit. No a kdyz se k nekomu pridas (myslim tim letku) tak tam dostanes spoustu rad jak prezit ve skupine. Ten TS mohu jen doporucit, tvoje sance na uspech se tim vyrazne zvysi.
313_FlyBoy
RY-C

Panek
Nejlepší je Rusko a soudruh Stalin!
Vodky moře a kaviáru tuny!
O těch lágrech to je pomluva od imperialistických ultrapravicových BLUE.Úsměv
Upravil/a Panek dne 15-07-2006 21:45

1stCL_Fajlow
......... když jsem se v patnácti rozhodoval co dál dělat ....................,

...já vím, je to dřina, ale když děláte věci pořádně, lidé to ocení .....

1stCL_VLK
dej se k modrým.....máme tady výborné zabavené zboží za západní evropy MrknutíMrknutína východě je jen machorka a občas i vodka..a v anglii??nic..naše ponorky drží anglické bary na suchu:lol::lol:

falkon
ECL_VLK napsal:
dej se k modrým.....máme tady výborné zabavené zboží za západní evropy MrknutíMrknutína východě je jen machorka a občas i vodka..a v anglii??nic..naše ponorky drží anglické bary na suchu:lol::lol:

Nelakajte ho k nam!!! Nas je uz aj tak dost!! Úsměv

HES, HES, bez k cervenym!! Nech mame na koho strielat Šklebící se U sudruha stalina ti bude fajn, anglicania ti budu nalievat mlieko do caju.. co viac si priat?! Šklebící se

Neznej
Uf takovou smršt odpovědí jsem ani nečekal a přiznám se bez mučení ,že radši pokud mohu létám za červené jelikož modré moc nezvládám.:geek:
Co se týče letek s číslicí 310 a dále tak se rovnou přiznám,že jejich vysoký standart bych asi ve vší skromnosti nezvládl a z OTU bych putoval rovnou do kuchyňe!Smutný A jak výše padlo tak šturma létám of-line 3 roky ale on-line to je jiná káva! !:clap: Mám bohužel čas tak dvakrát týdně po večeru do noci jinak by mi manželka zakázala vzlet..:noapprove:

1stCL_VLK
tak 310 říkáš????no dejme tomu..další cíl ve vzduchu CoolCool
IKAR s Cibulí jako zkušní ženáči Tě určitě zasvětíMrknutíMrknutí

AH_Cutora
Cau Neznalej.

Základ je být na TeamSpeaku. Klidně pojď na TS asfalťáků. Nezáleží v jaké jsi letce, nebo jestli nejsi v žádné. Spolupráce je o tom spolupracovat a je fuk jestli v letce nebo napříč letkama.

Problém na AH (a i všude jinde) je ale v tom, že si spousta letek pořídila vlastní TeamSpeaky a ať létají kdekoli sedí na vlastním TS a pak s nima je spolupráce nulová... To je prostě dlouhodobý nešvar, soukromničení na kanálech...

Ad počet lidí zapsaných v holubníku na AH. To je spíš seznam sympatizantů se serverem. 2/3 jsou piloti z nejrůznějších letek.

V letkách se ale dost často jako hlavní náplň bere létání všelijakých CzechWar kampaní, Bellum a pod. To jsou dlouhodobější kampaně. Výhoda je v tom, že se pevněji domlouvají kdy se sejdou a tak mají pevnější skupiny s lepší organizací, nevýhoda je ten čas...

DF servery jsou proti tomu volnější přístup, ale občas se stane že tam nenajdeš na TS nikoho s kým by se dalo kooperovat.

Pokud/která letka je pak už jen na tobě kam tě srdce táhne.

310_Ikar
Ten pan nade mnou Šklebící se Cutora ma naprostou pravdu, naprosta vetsina virt. pilotu je totiz odkojena AHckama (serverem a teamspeakem asfaltovych holubu) dokonce i rada dnesnich leteckych es!! Prestoze dnes casto hledi na Ahcka jako na neco podradneho, nebo pod jejich uroven :/. Kazdopadne, skoc do toho, pripoj se na TSko a uvidis!!! Hlavne, nelam si hlavu s pocitem ze nejsi "dost dobrej", ustrelis prvnimu frickovi kridlo (nebo kebuli) Šklebící se a uvidis jak to pujde Šklebící se

www.310raf.com
Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,021,687 návštěv