[img]https://img25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DCS.jpg[/img] is not a valid Image.[img]https://img25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DR_2.jpg[/img] is not a valid Image.
Dneska vychází další a zřejmě poslední DLC pro KCD - A Woman's Lot, v němž bude tentokrát možné hrát za Theresu. Tak kdyby to někoho zajímalo (mne to zajímá velmi).
Měl jsem pocit, že psali něco o 30. tm. Dnes jen patschč-záplata. Nebo se mýlím lomeno novější info?
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
Sir Tobi ⚔ 🛡
@T0_8I
16 hod.před 16 hodinami
Víc Uživatel Sir Tobi ⚔ 🛡 retweetnul uživatele Sir Tobi ⚔ 🛡.
On May 28th we a releasing the last and biggest #KingdomComeDeliverance DLC "A Woman's Lot". Are you guys ready for some cool new gameplay and kickass tunes??? PS: A new Videoupdate and Trailer are incoming as well... so check and F5 http://youtube.com/warhorsestudios 😎😛😅
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
No, trailer je fajn, ale ve Steamu furt nic, sakra.
[img]https://img25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DCS.jpg[/img] is not a valid Image.[img]https://img25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DR_2.jpg[/img] is not a valid Image.
Jako že jsem vyhodil 12 euro zbytečně? V tom případě jsem double donator.
Už ho nepotkávám, co jsme se oba přestěhovali. A navíc chodí s pitbullem.
Jojo, bylo to nové info
Takže jsem asi tak od půl deváté pařil - a hned okolo desáté zákys... nebo bug, cojávím.
V té misi v šachtě nemůžu najít ten pytel se stříbrem. Tři čtvrtě hodiny jsem se tam plazil se a tam, dvakrát mě zabili, hrůzakrát jsem se prosmýkl, ale pytel jsem nenašel.
A save mám jen jeden až před štolou. Jinak bych ten q. prostě nevzal (poslal bych fotra mlynáře do kalipygos ).
Nevíte někdo kde se ten zatr... pytel válí?
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
Jojo, bylo to nové info
Takže jsem asi tak od půl deváté pařil - a hned okolo desáté zákys... nebo bug, cojávím.
V té misi v šachtě nemůžu najít ten pytel se stříbrem. Tři čtvrtě hodiny jsem se tam plazil se a tam, dvakrát mě zabili, hrůzakrát jsem se prosmýkl, ale pytel jsem nenašel.
A save mám jen jeden až před štolou. Jinak bych ten q. prostě nevzal (poslal bych fotra mlynáře do kalipygos ).
Nevíte někdo kde se ten zatr... pytel válí?
Jsem v ději těsně před štolou a ještě jsem ten pytel nehledal, ale Ctibor (doufám že se tak jmenuje brácha Terky) říkal, že ho hodil někam do vody, tak na to bych se zaměřil....
Je vždy velmi užitečné stát proti nepříteli, který je připraven zemřít pro svou vlast. Znamená to totiž, že máte oba společný cíl. (Generál Tacticus)
V té štole je jen jedno místo na kterém je výdřeva mokrá - ale kaluž ani studna tam není. To je zhruba v prostředku toho kam ukazuje questník, dál jsou dvě ramena, v jednom kutá jeden muž, ve druhém dva muži, ale všichni jsou už mimo ukazatel.
Dále je žebřík nahoru (takže tam asi moc vody nezůstává ), ale ten je už hooodně za ukazatelem (questníkem).
Budu pátrat zase večer, ale napíšeš-li kde mám přesně hledat, budu rád
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.