No do plynulosti RoFka má ten MP ještě daleko Obzvlášť když je plný server (expert).Jinak souhlas, je to o hodně lepší než než minule.Engine management jen plynovou pákou je jen u Bf (expert).Zatím u Bf nefungují chladiče jinak než na auto,dodají to "později" stejně jako možnost ručního nastavení vrtule. MP však již nyní ukazuje, že LaGG v rukou "živáka" je úplně o něčem jiném než Ai (tedy alespoň u většiny na serveru).Při počtu lidí a velikosti mapy je v podstatě manévrový boj vyloučen ale co někteří s těmi LaGGy umí, klobouk dolů. Několikrát se mi již stalo, že jsem se pokoušel LaGGa dostoupávat tak usilovně, že jsem neuhlídal délku letu na" plný oves" a trapně se odporoučel s poškozeným motorem z bojiště a v ústraní vyskočil. Ani jsem si nevystřelil a bylo po boji.
Může mi někdo poradit jak nastavit trim u Bf tak aby to alespoň chvíli letělo rovně.Nastavení na "0" není řešení.Po posledním patchi byl podle mně upraven FM u LaGG, který je nyní bez trimu o dost stabilnější než Bf s trimem.Jak se to kua dělá
Tak nevím. připojil jsem se včera na MPmasonlejn. Při honbě za sestřelem, jsem byl pronásledován zuřivcem v Bf. Lítalo to všude kolem, ale vida že se chlapec nemůže trefit, vesele jsem si pronásledoval cíl. Najednou cink a pilot zraněn. V pohodě si letím dál, manévruji a najednou druhé cink a pilot zraněn. Tentokrát už byl Jak hůře ovladatelný, ale ještě se pořád dal ale vzhledem ke krvavému závoji jsem vyskočil.
A vzápětí v chatu hláška , od borce, jak prý do mne našil min. 20 granátů a já si v pohodě letěl dál a jak je to celé absolutly shit game.
Tak nevím...špatný net code??
Tak nevím. připojil jsem se včera na MPmasonlejn. Při honbě za sestřelem, jsem byl pronásledován zuřivcem v Bf. Lítalo to všude kolem, ale vida že se chlapec nemůže trefit, vesele jsem si pronásledoval cíl. Najednou cink a pilot zraněn. V pohodě si letím dál, manévruji a najednou druhé cink a pilot zraněn. Tentokrát už byl Jak hůře ovladatelný, ale ještě se pořád dal ale vzhledem ke krvavému závoji jsem vyskočil.
A vzápětí v chatu hláška , od borce, jak prý do mne našil min. 20 granátů a já si v pohodě letěl dál a jak je to celé absolutly shit game.
To je blbost.Nesmíš věřit všemu co ty "esa" píšou do chatu.Někdy se stav a já ti předvedu co dovede granát když se opravdu trefíš Nevím jak je to s nastavením u normal serveru ale na expertu s BF 109 co má podvěsy není problém
To je blbost.Nesmíš věřit všemu co ty "esa" píšou do chatu.Někdy se stav a já ti předvedu co dovede granát když se opravdu trefíš Nevím jak je to s nastavením u normal serveru ale na expertu s BF 109 co má podvěsy není problém
Jj, stavím se. Nechat si znechutit podvečer, věčným vznášením na padáku je moje hobby
Chtěl jsem o víkendu, ale nějak jsem hledal ve špatný čas, protože expert server jsem vůbec neviděl..
Jj, stavím se. Nechat si znechutit podvečer, věčným vznášením na padáku je moje hobby
Chtěl jsem o víkendu, ale nějak jsem hledal ve špatný čas, protože expert server jsem vůbec neviděl..
Servery se jim kraví soustavně A na padáku jsem toho již také dost odlétal
JJ paragliding v BoS ma cosi do seba. Keby tam ale nebola taka strasna kosa v lufte kua...
No jo zima jak v Rusku Do té díry pro signálku v Bf jsem nacpal šálu,který blbec tohle vymyslel pro letadla na Východní frontu
Upravil/a Bierglass dne 05-05-2014 17:03
Může mi někdo poradit jak nastavit trim u Bf tak aby to alespoň chvíli letělo rovně.Nastavení na "0" není řešení.Po posledním patchi byl podle mně upraven FM u LaGG, který je nyní bez trimu o dost stabilnější než Bf s trimem.Jak se to kua dělá
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.