Víme kdy vyjde ta kampaň pro spita ? btw sem si to teda koupil za 100 dolaru cirka, jak zadarmo, zaletěl jsem spita proti fw 190 a ten model poškození je strašnej, buď se zastavil motor, nebo odpadlo křídlo, nic jinýho byl sem poměrně zklamanej, maj to v plánu nějak předělat časem ?
Vydání kampaně ohlášeno zatím nebylo. Cos kupoval za 100 dolarů?
Ano, na novém modelu poškození se pracuje. Dočkat bychom se měli někdy po vydání Normandie.
Víme kdy vyjde ta kampaň pro spita ? btw sem si to teda koupil za 100 dolaru cirka, jak zadarmo, zaletěl jsem spita proti fw 190 a ten model poškození je strašnej, buď se zastavil motor, nebo odpadlo křídlo, nic jinýho byl sem poměrně zklamanej, maj to v plánu nějak předělat časem ?
Vydání kampaně ohlášeno zatím nebylo. Cos kupoval za 100 dolarů?
Ano, na novém modelu poškození se pracuje. Dočkat bychom se měli někdy po vydání Normandie.
technická - ti, co mají Normandii za podporu tomucomunemůžupřijítnajméno si Assets pack musejí koupit samostatně za full cenu ?
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
technická - ti, co mají Normandii za podporu tomucomunemůžupřijítnajméno si Assets pack musejí koupit samostatně za full cenu ?
Ne, máš to zadarmo. Tedy možná podle toho, kolik jsi přispěl, ale já to třeba zadarmo mám.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
no právě, tys zaříz dětem dovolenou u moře a poslals to Iljovi, já mu poslal o něco míň (asi, doufám)
klíč na Normandii mi už ale přišel
To budeš mít i pack, počítám. K Normandii patří donátorům automaticky.
Ty jako chceš říct, že děti by mi měly být přednější než třeba Normandie v DCS?
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Moje milé děti se k lítacímu kompu nesmí přiblížit na víc jak metr. Jinak následují fyzické tresty. Už mají vypěstovaný docela slušný podmíněný reflex.
Moje milé děti se k lítacímu kompu nesmí přiblížit na víc jak metr. Jinak následují fyzické tresty. Už mají vypěstovaný docela slušný podmíněný reflex.
Když někdo zazvoní tak slintají?
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
Nikoliv. Když se tatínek blíží ke svému PC, začínají usedavě plakat.
To budeš mít i pack, počítám. K Normandii patří donátorům automaticky.
Ty jako chceš říct, že děti by mi měly být přednější než třeba Normandie v DCS?
Áááá, už je tam taky :) (mám už tam klíč jak pro Normandii, který jsem si tam generoval, tak se "teď" objevil i ten AP)
A tak samozřejmě, že Bahamy si nezaslouží, ale do Prachovských skal jsi je vzít mohl...
(Děcka, jestli chcete, pomůžu vám tatínka zbít, aby na vás nebyl tak zlej a aspoň na neděli vás konečně vyvezl)
už nám ukázali všechny ty šunkostroje nad Normandií? Nezapomněli na něco, třeba Ka-50?
to by mě moc mrzelo nevidět nějaký nesouvisející stroj na té nově mapě
Upravil/a magot dne 25-05-2017 16:30
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.