Já nevím,proč jim na ty Spity dělali překryt kabiny ,když je zcela evidentní ,že to na letové vlastnosti , pilota ani přesnost střelby nemá žádný vliv. Je to hodně real ...
Já zas nevím proč by měl být problém lítat s otevřenou kabinou??? Je to otázka komfortu ve velkých výškách a vysokých rychlostech, jenže tohle je pár set metrů nad zemí a v létě? Rychlost na videu od Permona byla do 300 km/h (většinou míň). Vsadim se, že v RoFku taky lítáš s "otevřenou kabinou" rychlostma ke 300 km/h když dajvuješ a vliv to má na co???
I když vzhledem k většině tvých příspěvků zde jsi asi trochu "ofouknul" a omrznul ti mozek ... to ale jen hádám.
No tak to mi řekni, s kterým letadlem létáš v Rofku v dajvu 300 km/h ?A i kdyby,létáš jak píšeš, pořád s otevřenou kabinou,tak,že otevřením nebo zavřením nemůže dojít ke změně aerodynamiky.Létej Cloda se zavřenou kabinou. Mozek tím spíše umrzl tobě..........ale to jen tak hádám.Tvoje příspěvky mi ani nestojí za koment.To Pip je jiná klasa! S tím se pohádám rád a je je to vždy zábava.Ale je to s ním těžké,už se nenechá hned vyprovokovat.Ale dnes jsem se s ním dohodl,že dneska ne!!!!!!!!!!!!
PS: tak to vídíš Pipe.Ty jsi v klídku a hned mně musí urazit někdo jiný z vaší"letky"
Kdybys tam nehodil citaci na můj příspěvek, těžko by šlo poznat na co reaguješ, protože nic z toho co mi přisuzuješ nikde netvrdím.
Vsadim se, že v RoFku taky lítáš s "otevřenou kabinou" rychlostma ke 300 km/h když dajvuješ ...
Mluvil jsem k tobě a ne o sobě (ale pro pořádek Albatros D.III v dajvu dá nějakejch 290 km/h bezpečně a to není rozhodně nejpevnější éro ve hře ...)
A i kdyby,létáš jak píšeš, pořád s otevřenou kabinou ...
Nikde to nepíšu. Píšu jen, že tak létat lze (nejen v CLODU). Já naopak v CLODU létám zásadně s kabinou zavřenou, nechci nastydnout.
...,tak,že otevřením nebo zavřením nemůže dojít ke změně aerodynamiky
To jsi vzal prosím kde? "Aerodynamiku" (letadla za letu) otevřená kabina mění určitě ... jenže Permon na videu myslím nechce ukázat maximálku Hurricanu, ale povedený sestřel.
@Madvlk ... Vyklánění ani já ani Bierglass neřešíme... (jen mě zajímá jestli jsi měl v tom Spitu pod zadkem padák, nebo byla sedačka nějak vycpaná nebo upravená? Mě se zdá, že ne, jsi tam opravdu zapadlý, jako když jsem sednul do Joeova Spitu na AP.)
Já nevím,proč jim na ty Spity dělali překryt kabiny ,když je zcela evidentní ,že to na letové vlastnosti , pilota ani přesnost střelby nemá žádný vliv. Je to hodně real ...
Já zas nevím proč by měl být problém lítat s otevřenou kabinou??? Je to otázka komfortu ve velkých výškách a vysokých rychlostech, jenže tohle je pár set metrů nad zemí a v létě? Rychlost na videu od Permona byla do 300 km/h (většinou míň). Vsadim se, že v RoFku taky lítáš s "otevřenou kabinou" rychlostma ke 300 km/h když dajvuješ a vliv to má na co???
I když vzhledem k většině tvých příspěvků zde jsi asi trochu "ofouknul" a omrznul ti mozek ... to ale jen hádám.
No tak to mi řekni, s kterým letadlem létáš v Rofku v dajvu 300 km/h ?A i kdyby,létáš jak píšeš, pořád s otevřenou kabinou,tak,že otevřením nebo zavřením nemůže dojít ke změně aerodynamiky.Létej Cloda se zavřenou kabinou. Mozek tím spíše umrzl tobě..........ale to jen tak hádám.Tvoje příspěvky mi ani nestojí za koment.To Pip je jiná klasa! S tím se pohádám rád a je je to vždy zábava.Ale je to s ním těžké,už se nenechá hned vyprovokovat.Ale dnes jsem se s ním dohodl,že dneska ne!!!!!!!!!!!!
PS: tak to vídíš Pipe.Ty jsi v klídku a hned mně musí urazit někdo jiný z vaší"letky"
Kdybys tam nehodil citaci na můj příspěvek, těžko by šlo poznat na co reaguješ, protože nic z toho co mi přisuzuješ nikde netvrdím.
Vsadim se, že v RoFku taky lítáš s "otevřenou kabinou" rychlostma ke 300 km/h když dajvuješ ...
Mluvil jsem k tobě a ne o sobě (ale pro pořádek Albatros D.III v dajvu dá nějakejch 290 km/h bezpečně a to není rozhodně nejpevnější éro ve hře ...)
A i kdyby,létáš jak píšeš, pořád s otevřenou kabinou ...
Nikde to nepíšu. Píšu jen, že tak létat lze (nejen v CLODU). Já naopak v CLODU létám zásadně s kabinou zavřenou, nechci nastydnout.
...,tak,že otevřením nebo zavřením nemůže dojít ke změně aerodynamiky
To jsi vzal prosím kde? "Aerodynamiku" (letadla za letu) otevřená kabina mění určitě ... jenže Permon na videu myslím nechce ukázat maximálku Hurricanu, ale povedený sestřel.
@Madvlk ... Vyklánění ani já ani Bierglass neřešíme... (jen mě zajímá jestli jsi měl v tom Spitu pod zadkem padák, nebo byla sedačka nějak vycpaná nebo upravená? Mě se zdá, že ne, jsi tam opravdu zapadlý, jako když jsem sednul do Joeova Spitu na AP.)
ad 1. S Alb. III se 290 km/h dajvovat nedá. Tedy dá abych byl úplně přesný, když ti nebude vadit,že v důsledku přetočení motoru(někde kolem 260-70 km/h) ti to nahází olej na brýle (myšleno s úplně staženým plynem).I když pomineš ten fakt,že z toho už máš jen větroně a v dajvu pokračuješ,jakýkoliv pokus u změnu směru letu kolem rychlosti 290 km/h má za následek odpadnutí křídel od letadla.Klidně si to vyzkoušej.
ad.2 To,že se v Rofku létá s "otevřenou kabinou" jsi jako první použil ty.Já jsem jen použil tvůj terminus technikus, který nemá společného nic s tebou nebo Clodem.To jsi
asi jen nepochopil. Není však pravdou,že jsi to nikde nepsal a proto na to reaguji.To ,že Cloda létáš se zavřenou kabinou považuji za normální a okruh lidí,kteří létají
takto Cloda se rozšiřuje na tři piloty.
ad.3 Otevřením překrytu kabiny v Rofku se opravdu aerodynamika nemění protože tam žádný překryt není.To jsi asi zase nepochopil,bylo to vztaženo k RoF nikoliv
Clod.....ale to jen tak hádám Já jsem však také něco nepochopil.Jak jsem vyrozuměl z tvého komentu ve vztahu k Permonovu videu,působí aerodynamické síly jen
při maximální rychlosti.No jestli si tohle opravdu myslíš tak...................potom už nic.Jestli ne objasni jak si to myslel.
ad.4. Vyklánění se z letadla jsem opravdu neřešil a teď potěším příznivce Cloda, v BoS je to namodelováno ještě úchylněji.
Co si to ti "číteři" dovolují na "ful rýl serveru"...
[img]http://www.wwiivehicles.com/unitedkingdom/aircraft/fighter/hawker-hurricane-fighter/mk-ii/hawker-hurricane-mk-ii-fighter-01.png[/img] is not a valid Image.
Hele Cassi není důvod k panice.V Bos to také nemá vliv na rychlost A jestli to má vliv třeba na spotřebu tak to nevím, nefungují tam palivoměry Vždyť to víš sám ne?
Hele Cassi není důvod k panice.V Bos to také nemá vliv na rychlost A jestli to má vliv třeba na spotřebu tak to nevím, nefungují tam palivoměry Vždyť to víš sám ne?
V CLODu samozřejmě otevřená kabina snižuje rychlost, ale to my, co to lítáme, víme...
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!
Bierglassi s tebou je to těžký. Asi bys potřeboval k psanému textu ještě přiložit názorné ilustrace, protože s čistým textem máš problém pochopit obsah. Například tvoje dedukce:
Jak jsem vyrozuměl ... působí aerodynamické síly jen
při maximální rychlosti.
z tohoto
"Aerodynamiku" (letadla za letu) otevřená kabina mění určitě ... jenže Permon na videu myslím nechce ukázat maximálku Hurricanu, ale povedený sestřel.
ukazuje, že vůbec nechápeš, co ti ostatní píšou. Zachytíš jen stín myšlenky a hned něco napíšeš. V takovéhle "debatě" s tebou nebudu pokračovat.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.