November 22 2024 09:35:47
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 11

· Piloti on-line: 1
Tyler Durden

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Teorie bojového simulátoru.
ZVP_ALEX
Opitz napsal:

clone9cz napsal:

Opitz, CLOD má přinejmenším stejnou kvalitu v tom, že v něm mizej letadla stejně jako v IL-2 Sturmovik.

Nech si startovat a přistávat AI letadla na letišti a kruž nad ním v cca 1000m velkym obloukem a uvidiš. Je to stejný jako mizící modovaný tanky.

Psát v roce 2011 o tom, že bude CLOD průšvih je trochu pozdě. To už se, nejen vzhledem k dýlce vývoje, vědělo dávno. Je to stejné, jako když teď napíšu, že Rusnokova vláda nedostane důvěru. Tak už to tu každej rok nevytahuj, a napišto to někam, kde je to zajímá.

To, že se vrhnne team RoF (jedno kým podporovaný) na WWII bylo uhádnutelné taky. Pokud máš totiž podvozek, tak na něm můžeš udělat 3 auta a nevyužít toho by byla marketingová chyba. A čím se tak odlišuje sim z WWI od simu z WWII ? Lítá se, střílí se, krajina stejná, cíle stejné, řízení stejné, bomby stejné, vrtule inovované.

No tak zaprvé ty ajnstajne. Ze to bude průser jsem psal v roce 2006. A máš pravdu, všichni jste vsechno to mohli uhodnout, ale neudělali jste to.

Máte moc krátkou paměť a navíc si pamatujete jen to, co se vám líbí.

Hele, neznám Tě, ale můžeš mě prozradit co se Ti stalo, že pořád jen prudíš? Děkuji za upřímnou a zejména pravdivou odpověď. Tedy pokud na to vůbec mᚊklebící se

Tom_The_Maniac
Pane Opitz, vymlouvat fanboyovi jeho oblíbenou hru (nedej Bože jí přímo kritizovat) je horší, než provokovat už tak rozdrážděné sršně. Prostě... nope.
Érin go bragh!!Tiocfaidh ár lá - Our day will come
http://www.youtube.com/user/Tartaruscast

Freddie Mercury - Lover of life, singer of songs. 1946 - ∞
Raging hard on WarThunder...

(Nick upraven na závěrečný vývojový stupeň)

Opitze
ZVP_ALEX napsal:

Opitz napsal:

clone9cz napsal:

Opitz, CLOD má přinejmenším stejnou kvalitu v tom, že v něm mizej letadla stejně jako v IL-2 Sturmovik.

Nech si startovat a přistávat AI letadla na letišti a kruž nad ním v cca 1000m velkym obloukem a uvidiš. Je to stejný jako mizící modovaný tanky.

Psát v roce 2011 o tom, že bude CLOD průšvih je trochu pozdě. To už se, nejen vzhledem k dýlce vývoje, vědělo dávno. Je to stejné, jako když teď napíšu, že Rusnokova vláda nedostane důvěru. Tak už to tu každej rok nevytahuj, a napišto to někam, kde je to zajímá.

To, že se vrhnne team RoF (jedno kým podporovaný) na WWII bylo uhádnutelné taky. Pokud máš totiž podvozek, tak na něm můžeš udělat 3 auta a nevyužít toho by byla marketingová chyba. A čím se tak odlišuje sim z WWI od simu z WWII ? Lítá se, střílí se, krajina stejná, cíle stejné, řízení stejné, bomby stejné, vrtule inovované.

No tak zaprvé ty ajnstajne. Ze to bude průser jsem psal v roce 2006. A máš pravdu, všichni jste vsechno to mohli uhodnout, ale neudělali jste to.

Máte moc krátkou paměť a navíc si pamatujete jen to, co se vám líbí.

Hele, neznám Tě, ale můžeš mě prozradit co se Ti stalo, že pořád jen prudíš? Děkuji za upřímnou a zejména pravdivou odpověď. Tedy pokud na to vůbec mᚊklebící se

Nestalo se mi nic. Ale pokud mě chceš poznat napiš zaregistruj se na forum.lamky.cz a Třeba zajdeme na pivko.

Chápu že pravda je pro někoho neúnosné pruda.

Rumcajs
Alexi to máš přeci jedno, co se mu stalo. On to cítí tak, že se mu chce se negativně vymezovat vůči kdečemu. A potřeba je potřeba, s tím se nedá hnout. Ta se musí uspokojit. On CloD byl a ještě furt je průšvih, takže na tom se takové ego buduje relativně snadno, až zadarmo.
A stran toho vymlouvání a fanboyismu, to je prostě hra se slovy, kdy jeden neví, k čemu by je použil. Páčto možná si onen nevšiml, že tu nikdo fanboye nehraje a navíc se Alex nepodivuje nad hrou, ale nad Opitzovým způsobem komunikace. Ou jenže.

Koty
Aby jste se nehádali, každej komplovej simulátor je zmetek, protože nejlepší sim je opravdové letadlo. Má to dokonalý FM, DM, grafiku a je to optimalizovaný tak, že 95% lidí to rozjede plynule. Zbylých 5 % jsou lidé slepí a nebo s jinou poruchou zraku... Úsměv
Rien n'est parfait; c'est la vie!

clone9cz
Nejde tu o to, že se Opitz nějak vymezuje. On prostě pět let před vydáním CLOD věděl, že to bude průšvih jen podle toho, jestli se mu Oleg líbil nebo nelíbil.
Samozřejmě, repetetivní přidávání letadel se v roce 2006 nikomu nelíbilo už 2 roky a pro americký Pacifik taky nebyl žádná výhra v době, kdy už mocně táhly hru DF servery (jistě né s vodní mapou), takže se to muselo zalepit dalším vývojově levným přídavkem 1946 s opožděním původního SoW.

Opitz si totiž myslí, že jsme pitomci, proto se tak někdy chová. V zásadě má ale každý svojí pravdu, protože se tu ani neshodneme na tom, jaké konkrétní vlastnosti jsou pro letový bojový sim významnější než jiné. Opitz je ale naše máma, a tak má pravdu jako poslední. Je to stejné jako s matrjoškou, otevřeš jednu a uvnitř je ještě větší než ta první.

Nicméně máme štěstí, Opitz chtěl Olega zabít už při dvou autonehodách v roce 2005, a když se mu nezničitelného Olega nepodařilo zlikvidovat ani rozjetym náklaďákem, tak ho alespoň mohl pomluvit za to, že nestihl vydat patch v přislíbených 14 dnech. A proto se tu pořád dokola opakuje, že bude všechno za 14 dní, už ale nikdo neví od kdy a ani proč.

http://www.wwii-illusion.net
Opitze
Nojo, tak nějak to bylo..:-P

Bierglass
Já nevím,co proti Opitzovi furt máte?Je pravda,že neříká nic nového , to že je CloD zmetek ví každý.Já si myslím,že fora jsou od toho aby na nich mohl člověk vyjádřit svůj názor.To,že ten názor je jiný než někoho dalšího z fora ještě neznamená ,že je špatný.A jestli,že tu někteří kritizujete Opičáka za jeho negativismus ,tak i to je způsob vnímání světa. Konkrétně u Cloda se snad ani jinak než negativisticky nedá hledět.Netvrdím,že je tam vše špatně ale negativa značně převyšují pozitiva.Jen doufám,že to opět nebude posuzováno jako"odClonění od tématu"

manny77
Potíž je,že herr Opitz měl a má pravdu. A je zajímavý sledovat,jak se lidi staví ke kritickýmu názoru.... A že říká furt to samý? No,pokud lidi budou makat jako Oleg a ostatní ho budou plácat přes záda jak je úžasnej a zároveň se budou mazat a banánovat oponenti,tak velvyslanec pravdy tady prostě musí bejt. A ta sranda kolem toho taky není k zahození....
Sic transit gloria mundi...

magot
Bez Olega by jste lítali tak leda rukou ve vzduchu vy mudrcové ...

Rumcajs
magot napsal:

Jo to je zas třeba připomínat těm, co maj tu svatou pravdu. Moc hezky vystihnuto Magote.

ZVP_ALEX
Opitz napsal:

Nestalo se mi nic. Ale pokud mě chceš poznat napiš zaregistruj se na forum.lamky.cz a Třeba zajdeme na pivko.

Chlapče, chlapče a myslím si, že vzhledem k svému věku si to oslovení můžu dovolit, pokud nejsi teenager do patnácti let a to podle mne určitě nejsi, tak už by jsi mohl vědět, že pravda je vždy relativní pojem Mrknutí

311_Mart
Říkáte to těm lidem? Říkáte jim, aby ten zmetek nehráli?Šklebící se
http://www.youtub...o24#t=270s

beermajkl
Rumcajs napsal:

Tak ono to je nedodělané. Ale po tom FT patchi je to již velmi slušně lítatelné a že by to padalo? Nevšiml jsem si, že by to bylo horší než ROF. Když si vzpomenu třeba na pátálie se zvukem, kterýma ROF dlouhodobě trpěl, určitě bych zrovna stabilitu CloDu (po FT patchi) nevyčítal. Navíc, to co se rýsuje pod péčí FT vypadá víc než slibně. No a FT asi nepíše všechno znovu, to by si napsali vlastní sim. Tedy stavějí na tom základu, kterej byl udělanej slušně.
CloD byl zcela tragickej před tím posledním oficiální patchem. Pak to srovnali alespoň do stavu použitelnosti. No a od toho se odpíchnul FT. Dneska to je prostě hratelný s jistejma omezeníma. Ty jsou specifika viditelnosti (a neviditelnosti) objektů a rozhodně offline. Online, při troše zvyku na to přiblblé zoomování, je ale zábava porovnatelná s ROFem.
Jo a jen bych chtěl připomenout, že v SW se velmi často uplatňuje pravidlo 90-10. Prvních 90% práce přinese 10% efektu a posledních 10% práce přinese 90% úspěchu. To je to co já vidím za pokrokem FT.

neber to nějak špatně ale z tvých přízpěvků tuším na vlákně TF jsi zněl že ti morální zábrany nainstalování modu nedovolí a máš frčku dolů za to že przníš název Team FusionÚsměv

Bierglass
magot napsal:

No do RoFu se naštěstí nevrtal a létá to i bez něj.Tak,že ruku ve vzduchu mám pouze při pozdravu a na létání Olegovce opravdu nepotřebuji. Sílu Olegovců však již brzy pocítíme v BoS. Mrknutí

Rumcajs
beermajkl napsal:

Rumcajs napsal:

Tak ono to je nedodělané. Ale po tom FT patchi je to již velmi slušně lítatelné a že by to padalo? Nevšiml jsem si, že by to bylo horší než ROF. Když si vzpomenu třeba na pátálie se zvukem, kterýma ROF dlouhodobě trpěl, určitě bych zrovna stabilitu CloDu (po FT patchi) nevyčítal. Navíc, to co se rýsuje pod péčí FT vypadá víc než slibně. No a FT asi nepíše všechno znovu, to by si napsali vlastní sim. Tedy stavějí na tom základu, kterej byl udělanej slušně.
CloD byl zcela tragickej před tím posledním oficiální patchem. Pak to srovnali alespoň do stavu použitelnosti. No a od toho se odpíchnul FT. Dneska to je prostě hratelný s jistejma omezeníma. Ty jsou specifika viditelnosti (a neviditelnosti) objektů a rozhodně offline. Online, při troše zvyku na to přiblblé zoomování, je ale zábava porovnatelná s ROFem.
Jo a jen bych chtěl připomenout, že v SW se velmi často uplatňuje pravidlo 90-10. Prvních 90% práce přinese 10% efektu a posledních 10% práce přinese 90% úspěchu. To je to co já vidím za pokrokem FT.

neber to nějak špatně ale z tvých přízpěvků tuším na vlákně TF jsi zněl že ti morální zábrany nainstalování modu nedovolí a máš frčku dolů za to že przníš název Team FusionÚsměv

Neboj, neberu to nijak špatně. Morální zábrany mám, jenže jak sis možná všimnul, online se to bez toho patche lítat nedá a offline ani s tím. S tím nic nenadělám a páčto jsem za to zaplatil a baví mě to, holt to překousnu. FT a TF ... s tím furt válčím. Ale zas buď rád, že przním chudáky Fusiony. Taky jsem mohl prznit tvůj nick, ale to si neber nijak špatně.

beermajkl
Rumcajs napsal:

beermajkl napsal:

Rumcajs napsal:

Neboj, neberu to nijak špatně. Morální zábrany mám, jenže jak sis možná všimnul, online se to bez toho patche lítat nedá a offline ani s tím. S tím nic nenadělám a páčto jsem za to zaplatil a baví mě to, holt to překousnu. FT a TF ... s tím furt válčím. Ale zas buď rád, že przním chudáky Fusiony. Taky jsem mohl prznit tvůj nick, ale to si neber nijak špatně.

przni,no já se lekl že do toho začal vrtat nějakej jinej tým FTŠklebící se

Opitze
ZVP_ALEX napsal:

Opitz napsal:

Chlapče, chlapče a myslím si, že vzhledem k svému věku si to oslovení můžu dovolit, pokud nejsi teenager do patnácti let a to podle mne určitě nejsi, tak už by jsi mohl vědět, že pravda je vždy relativní pojem Mrknutí

Tak ve svém věku - myslím ten tvůj, jistě kolem šedesáti, ne? - jsi svým způsobem chudák, že se ti zatím nedostalo poznání, že Pravda je jen jedna. Samozřejmě, že milion lidí o ní bude mluvit miliony způsoby.

Ale dost tohoto filozofického okénka. Je evidetní, že Olegovci vůbec netuší, jak vše bylo, jak Sturmovik žil a přežil svou vlastní smrt navzdory Olegovi, jak to byla právě komunita, která jej oživovala a to zcela zdarma. Olegova cesta měla vyvrcholení v Luthierově zmetku - jinak ta jeho slavná next gen cesta nemohla ani dopadnout.

Ale vy tu budete pořád békat jako ovce, a budete ignorovat realitu a historii. Někdo tu bude plkat, že první Sturmovik byl víc dojebaný než CLOD - ale já jsem ten špatnej tady...

Cool

Tom_The_Maniac

Opitz napsal:
Ale vy tu budete pořád békat jako ovce, a budete ignorovat realitu a historii. Někdo tu bude plkat, že první Sturmovik byl víc dojebaný než CLOD - ale já jsem ten špatnej tady...

Cool

Opitz, tohle není válka, to je hloupost. Pravdu máš, ale nikdy Ti jí nepřiznají.
Fanboyové. Horší než mor.
Érin go bragh!!Tiocfaidh ár lá - Our day will come
http://www.youtube.com/user/Tartaruscast

Freddie Mercury - Lover of life, singer of songs. 1946 - ∞
Raging hard on WarThunder...

(Nick upraven na závěrečný vývojový stupeň)

Opitze
Rumcajs napsal:

beermajkl napsal:

Rumcajs napsal:

A on to fakt někdo hraje i "offline"??? Šklebící se

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,014,632 návštěv