Rise of Flight - diskuse o simulátoru z období první světové války
|
LEON_CZ |
Přidané 07-07-2010 19:14
|

Uživatel

Příspěvek: 864
Založený: 29.05.07
|
Jo, s výborným pilotem ukvedlá Dr.1 i noobplane Camela Bleskové změny směru letu, mňam! A to poškození, co vydrží, dokáže ještě aktivně bojovat i bez většiny křídel
|
|
|
|
Vilik |
Přidané 09-07-2010 20:46
|

Uživatel

Příspěvek: 850
Založený: 14.02.10
|
Tak už jsem konečně spíchnul to 4 jádro (phenom II x4 black edition), a jede to jak po másle i max detaily.
Jen je škoda, že jsem prošvih tu akci, jelikož jsem to chtěl nejdřív testnout.
No co naplat. Zatim budu trajdat po obloze v albíku V a uvidim co se vyvrbí s tim ICE.
Mimochodem Leone.... Tebe sundám i se spadem. |
|
|
|
BP_Tyrl |
Přidané 09-07-2010 22:12
|

Diskutující

Příspěvek: 2150
Založený: 30.09.05
|
Konečně jsem se naučil štelovat osy ovládání a hned mám železný kříž.  |
|
|
|
olda Olde maly |
Přidané 10-07-2010 00:43
|

Diskutující

Příspěvek: 2085
Založený: 22.01.07
|
To Ti chválím. Ale musíš mě to naučit, neb je to jediné, co mi brání brázdit ROFovské nebe  |
|
|
|
BP_Tyrl |
Přidané 10-07-2010 10:26
|

Diskutující

Příspěvek: 2150
|
Tak tady je asi klasická ukázka, jak zjemnit síly Joye u středu, aby se dalo mířit.
[img]http://i845.photobucket.com/albums/ab20/BP_Tyrl/YAW.jpg[/img] is not a valid Image.
Kormidlo mám obráceně, takže tady je ukázka křivky na druhou stranu.
[img]http://i845.photobucket.com/albums/ab20/BP_Tyrl/ROLL.jpg[/img] is not a valid Image.
A nakonec křivka výškovky, abych nemusel furt tlačit čumák dolu. Tady si musí člověk vybrat čemu dá přednost.
[img]http://i845.photobucket.com/albums/ab20/BP_Tyrl/PITCH.jpg[/img] is not a valid Image.
Podle mě je v ROFU na míření nejdůležitější směrovka. Křivky si ale ve finále každý musí doladit podle ruky a podle Joye.
Upravil/a BP_Tyrl dne 10-07-2010 10:30
|
|
|
|
Vilik |
Přidané 10-07-2010 23:29
|

Uživatel

|
Boha jeho. Uměj tam ty lidi lítat i na nečem jinym než na Káče Dr.I nebo Joju S.E.5? |
|
|
|
LEON_CZ |
Přidané 11-07-2010 12:00
|

Uživatel

|
Chodíš na špatné servery, Vilíku. Já potkávám většinou všude uber Káči Camely
|
|
|
|
LEON_CZ |
Přidané 11-07-2010 12:21
|

Uživatel

|
Proč vlastně v RoF odstranili z SE5a ty zaměřovače a nechali tam jen tu objímku na něj?
[img]http://www.letajicicihly.ic.cz/files/SVK/SE5a.jpg[/img] is not a valid Image.
Upravil/a LEON_CZ dne 11-07-2010 12:21
|
|
|
|
Karl_Voss |
Přidané 11-07-2010 12:32
|

Nováček

Příspěvek: 47
Založený: 22.03.10
|
leon: podle me to stejne staci, pri tom rozptylu 
vilik: nevim sice kde litas, ze kazdy vali s DR1.. ja ty lidi co to umi, ale obdivuju, pac sem s nim chtel od zacatku litat, hned co to slo sem trojplosnika koupil, ale sem snim naprosto neschopnej
rikal sem si ze kdyz naletam neco s albatrosem ze to pude lip, naletal sem asi 20 hodin s albatrosem a DVIIF sednu do DR1 a hazi to tam semnou jak kdybych byl chromej, doted sem to nepochopil a jesli se takle to letadlo opravdu chovalo tak nechapu jak na nej mohli vubec opravdovi piloti prejit treba prave z DVIIF. Cetl sem ze i Richthofenovi se DR1 z prvu nelibil, az velke uspechy, ktere s nim Werner Voss dosahoval ho prinutili dat mu druhou sanci... asi na to Voss kapl a rekl Richthofenovi jak ho zkrotit, jinak to nevidim
jinak lahudka se tremi monitory..
http://www.youtube.com/watch?v=kdPVIAiRSGo
treba tady koukam jak se mu to chova tak je to asi 50x min divocejsi nez u me, asi to natocim pac takove rodeo ste jeste nevideli a pritom krivky mam takle nastavene:
http://riseofflight.com/Forum/viewtopic.php?f=48&t=7186
Upravil/a Karl_Voss dne 11-07-2010 12:41
|
|
|
|
Vilik |
Přidané 11-07-2010 14:05
|

Uživatel

|
Tak snížit citlivost kolem středu je základ. To jsem se naučil v FC2.
Jinak tyhle papírový potvory se říděj směrovkou. |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 11-07-2010 14:06
|

Fusioner

Příspěvek: 10264
|
Richthofen dostal F.I stějně jako Voss a prohlasil o něm, že má nad Sopwithem absolutní převahu. V září 1917 ovšem odjel na zdravotní dovolenou, pak letěl na D.V protože Dreidecker už nebyl k dispozici. Pak byl opět mimo, nejdříve technické záležitosti, pak se účastnil jednání s bolševiky v Brestu Litevském. Tam ho btw velmi zaujala jistá soudružka Bičenko (jeji osobnost, nikoliv politické přesvědčení) a v lednu a únoru 1918 se nedalo létat... o nějakém odporu k Dr.I nemůže být řeč.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
LEON_CZ |
Přidané 11-07-2010 14:32
|

Uživatel

|
WT_Horrido napsal:
Richthofen dostal F.I stějně jako Voss a prohlasil o něm, že má nad Sopwithem absolutní převahu. V září 1917 ovšem odjel na zdravotní dovolenou, pak letěl na D.V protože Dreidecker už nebyl k dispozici. Pak byl opět mimo, nejdříve technické záležitosti, pak se účastnil jednání s bolševiky v Brestu Litevském. Tam ho btw velmi zaujala jistá soudružka Bičenko (jeji osobnost, nikoliv politické přesvědčení) a v lednu a únoru 1918 se nedalo létat... o nějakém odporu k Dr.I nemůže být řeč. 
Ve filmu ale bušil nějakou germánskou Kate, takže kromě ní stíhal ještě zahejbat s tou soudružkou a ještě ve volných chvílích kosit frantíky ve vzduchu ? Panečku, tomu říkám frajer !
|
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 11-07-2010 15:53
|

Fusioner

|
V jakém filmu? Neexistuje film o Richthofenovi
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
1stCL_Novotny |
Přidané 11-07-2010 16:02
|

Diskutující

Příspěvek: 3174
Založený: 01.10.05
|
Ale ano, existuje Horri.
http://www.csfd.c...udy-baron/
Je to sic úplná dementovina,ale je. |
|
|
|
Karl_Voss |
Přidané 11-07-2010 16:53
|

Nováček

|
no problem je ze ten film ze zaklada na par faktech, ale vetsina je domyslena, vymyslena a prekroucena, BOHUZEL a sere me to jak pes, nechapu proc nemuzou udelat normalni film zalozeny na pravde, dit je to zajimave dost, nemusi k tomu primyslet pohadky .. myslim ze nejsem jediny kdo si tohle mysli bohuzel "holywood" zajimaji jen penize.. jak jinak.
Kde jsi ty informace sehnal Horrido ? ja cetl jeho vlastni knihu, ale tam mnoho takovych informaci neni a dokonce je uvadeno ze ji silne poupravili v zajmu propagandy coz mi opet moc radosti nepridalo..
takove pocteni opravdovych faktu me docela zajima.
K tomu ovladani trojplosnika, jak moc se tam te smerovky musi davat, zkousel sem to i sni ale rozhodne se to nechovalo tak jak bych potreoval.
K ovladani albatrosu, nebo DVIIF, je smerovka (se mi zda) jen jako koreni, cili kdyz potrebuju vytocit rychleji a vic.. ale da se v pohode litat i bez nis nohama nahore, takze mi to s tim trojplosnikem neni fakt jasny
PS: jeste k tomu filmu fakt by mohli udelat podle fakt dit to je silene zajimave jak to vlastne bylo s kamaradstvim Voss-e a richthofena, ukazat tam posledni souboj Vosse s 6 SE5A. Na youtube je nadherny dokument rekonstrujici jeho souboj je to pres 3 dily a ma to asi 30 minut a koukal sem na to uz snad 5x..
link.. http://www.youtube.com/watch?v=7zpxOJncVmw&NR=1
(jediny co me na tom sere, jak tam ten McCuden rikal, ze je skoda ze ho nemohli dostat na zem ziveho .. pritom do nej strileli, kdyz uz byl ocividne poranen a nebranil se.. timhle ztratili spojenci me veskere sympatie, jesli sem vubec nejake k nim mel.. nerikam ze ho meli nechat zit.. ale nema tvrdit takove PI..VINY.. pokrytec jeden po**anej)
tolik zajimavych veci mohli ukazat. Zaroven s poslednim soubojem Richthofena.. a vsechno tohle preskocili s 5 sekundovym dejem v dilne fokkera kde mu zdelili ze Voss zemrel..
Pak tam mohli ukazat souboje Udeta s Guynemerem, to je taky na Youtube zrekonstruovany podle Udetovych zapisu a vypovedi na asi 10 minut.. misto toho ukazali v tom filmu Udeta jak spi v houpaci siti a 2x tam ukazali jeho letadlo...
dit onni by mohli udelat 3x vetsi trhak na zaklade FAKTU, misto toho udelaji takovy sladak plny nesmysli a mystifikaci, sice sem na nej asi 5xkoukal, ale mohlo to byt 100x lepsi 
Asi nejakymu reziserovi napisu namet .. 
a jeste pss: k tomu filmu je nadherna hudba, me se strasne libi hned ta nazacatku, uz sem si poridil i soundtrack.. a reknu vam stoji to za to, sami poslechnete na youtube..
Upravil/a Karl_Voss dne 11-07-2010 17:11
|
|
|
|
LEON_CZ |
Přidané 11-07-2010 17:10
|

Uživatel

|
WT_Horrido napsal:
V jakém filmu? Neexistuje film o Richthofenovi 
http://www.youtub...r_embedded
To Karl_Voss: No, tady je to krapet jinak, než v IL-2, např. u toho zmiňovaného Dr.1 používám hlavně směrovku a výškovku, ale křidélka používám jako koření Většinu ostrých manévrů tu kopneš přes pedály.
Upravil/a LEON_CZ dne 11-07-2010 17:14
|
|
|
|
Karl_Voss |
Přidané 11-07-2010 17:12
|

Nováček

|
vsiml sis kolik Ceskych hercu tam je? , na konci filmu i uvadi, kde sude se natacelo a hodne toho bylo v CR 
jinak co me stvalo na tech vzdusnych soubojich, jak tam strasne prehnali tu rotaci.. clovek se to pak ve hre marne zkousi napodobit
a ted sem si vzpomel ze mohli i ukazat souboj Hawkera s richtohofenem, dit to sam richthofen popisoval.. misto toho jen ukazou jak je Hawker setrelenej na zemi.. zase musim jen povzdechnout
Upravil/a Karl_Voss dne 11-07-2010 17:14
|
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 12-07-2010 07:48
|

Fusioner

|
Stále nevidím žádný film o Richthofenovi
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 12-07-2010 08:23
|

Fusioner

|
LC_LEON_CZ napsal:
Proč vlastně v RoF odstranili z SE5a ty zaměřovače a nechali tam jen tu objímku na něj?
Předpokládám že neumí Aldis (snad zatím) "naprogramovat."
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
LEON_CZ |
Přidané 12-07-2010 14:40
|

Uživatel

|
WT_Horrido napsal:
Stále nevidím žádný film o Richthofenovi 
Cituji z CSFD: Film vypráví o životě slavného německého stíhacího letce za 1. světové války, Manfreda von Richthofena, známého též jako Rudý baron a Eso všech es. Jeho rudý trojplošník se stal postrachem letců Dohody. Francouzi mu přezdívali Rudý ďábel, Britové na jeho hlavu vypsali odměnu... Během války sestřelil nejméně 80 letounů, nejvíce ze všech pilotů na obou stranách. Prý si z každého sestřeleného letadla odnášel kousek domů do své "sbírky". Ale také ke konci své kariéry řekl: "Po každé bitvě ve vzduchu se cítím mizerně. Když po boji vystoupím na svém letišti na pevnou zemi, jdu do svého pokoje a nechci nikoho vidět ani s nikým mluvit..."
|
|
|