Rise of flight
|
LEON_CZ |
Přidané 16-11-2009 16:30
|
Uživatel
Příspěvek: 864
Založený: 29.05.07
|
3BAP_Bugs napsal:
LC_LEON_CZ napsal:
3BAP_Bugs napsal:
...
Ohľadne RoF, ešte chvíľu počkám, veď ešte sa nestalo aby niečo nejako nedopadlo.
Sice to sem do tohoto vlákna nepatří, ale jestli Tě láká RoF kvůli multiplayeru, tak v tom je ta hra úplně na ... Obzvlášť pro ty, kterým mapa načítá někdy až 5 minut, protože nemají úplně HIGH END PC. Příklad: Připojím se na server, 3-5 minut mi načítá hra. Protože RoF má pouze COOP, tak 10 minut čučím, jak ostatní bojují, pak všichni přistanou, restartne se mapa, zase mi to 3-5 minut načítá a nakonec mě to vykopne do základního menu s hláškou Error socket 10111 bla bla ba. Najdu tedy jiný server, připojím se, 3-5 minut mi načítá hra, 10 minut čučím, jak tam hráči bojují, přistanou, restartuje se mapa a když se mi za 3-5 minut konečně načte hra tak zjistím, že si za tu dobu všichni stačili vybrat letadla a jsou opět ve vzduchu Otráveně vyskočím do menu, opět najdu jiný server, 3-5 minut načítám hru, KONEČNĚ POCITY NEUVĚŘITELNÉHO ŠTĚSTÍ, hra nespadla a stihl jsem si i zvolit letadlo, než se spustila mapa. Pak se spustí mapa, 2 minuty mi šrotuje PC a když se objeví obraz, tak zjistím, že jsem mrtvý, protože v této coopce se letadla ,,narodí" ihned ve vzduchu a tak mi letadlo během těch dvou minut načítání grafiky dávno spadlo neřízeně na zem. Kopnu do počítače do míst, kde se zhruba vyskytuje tlačítko POWER a jdu si načnout vzbuzené víno A takhle se to u mě opakuje už asi týden, co mám RoF
To skôr asi sem.
Skúsenosti s mulťákom na RoF mám, síce také časy ako uvádzaš nedosahujem, ale "chvíľku" počkať musím. Avšak verím, že sa na úprave online pracuje a po Vianociach, možno aj skôr sa ho dočkáme.
Do doby, než jsem si nainstaloval RoF jsem si nemyslel, že mám takovou šunku, když IL-2 mi s UP 1.7 jede na 60 FPS. V RoF mám 25-35 FPS dle nastavení, vše na High, jen zem na Medium. Ale to načítání je u mě fakt šílený. Moje konfigurace: Athlon X2 4800+ (s939), 2GB DDR400, grafika GF9800 GT 512MB AMP, MB Asus A8N_SLI SE s chipsetem nForce4. Disk 160 GB SATA, hraju na 20" LCD, tedy v 1680x1050 pod Win XP. Chtěl jsem si dokoupit další ramku abych měl aspoň 3GB, ale mám všechny sloty plný a vzhledem k ceně starých DDR400 pamětí bude asi rozumnější koupit vše nové
Upravil/a LEON_CZ dne 16-11-2009 16:32
|
|
|
|
WT_Schmouddle |
Přidané 16-11-2009 16:36
|
Uživatel
Příspěvek: 1984
Založený: 02.10.05
|
Mr**t z****venej dedikáč RoF...to je asi tolik, co jsem chtěl k tématu WT_DED_ROF sdělit.
Jestli někdy najdu chuť se s tím ještě s*** tak bych ocenil, kdyby mi Leon napsal konkrétně jakej error mu to dává, protože telepat nejsem.
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.
|
|
|
|
LEON_CZ |
Přidané 16-11-2009 16:47
|
Uživatel
|
WT_Schmouddle napsal:
Mr**t z****venej dedikáč RoF...to je asi tolik, co jsem chtěl k tématu WT_DED_ROF sdělit.
Jestli někdy najdu chuť se s tím ještě s*** tak bych ocenil, kdyby mi Leon napsal konkrétně jakej error mu to dává, protože telepat nejsem.
Jistě, milerád. Žádný error mi váš server nevypíše, jen mě to po ukončení načítání hodí zpět do základního menu hry. Pokud by byl tento dedikáč funkční, byl bych nesmírně rád a klidně ho i nějakou stovkou zasponzoruju, protože se mi RoF moc líbí, ale po hodině neustálého hledání funkčních serverů, vykopávání, a načítání začínám ztrácet zbytky vlasů na hlavě |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 16-11-2009 19:06
|
Fusioner
Příspěvek: 10264
Založený: 30.09.05
|
Lodička A dole je vidět rozhraní přahrávadla záznamu
[img]http://riseofflight.com/i/gallery/other/2009-11-11/6.jpg[/img] is not a valid Image.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
WT_Pedropan |
Přidané 16-11-2009 19:17
|
Uživatel
Příspěvek: 1006
|
Jak zaznam? Kde zaznam? Cim se to kurec pousti...?
Pro Velkeho servergurua:
Ten dedikac se mne chova taky tak. Nacita se nacita a najednou jsem na titulni strance... |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 16-11-2009 19:32
|
Fusioner
|
Jen klíd, to je obrázek z bety 1.009.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
LEON_CZ |
Přidané 16-11-2009 19:43
|
Uživatel
|
WT_Pedropan napsal:
Jak zaznam? Kde zaznam? Cim se to kurec pousti...?
Pro Velkeho servergurua:
Ten dedikac se mne chova taky tak. Nacita se nacita a najednou jsem na titulni strance...
Přehravač záznamů lze dokoupit za 8,75 Euro |
|
|
|
WT_Pedropan |
Přidané 16-11-2009 19:48
|
Uživatel
Příspěvek: 1006
|
Woule... |
|
|
|
Rufu |
Přidané 16-11-2009 20:04
|
Uživatel
Příspěvek: 1348
|
Tak už to běží díky za rady.Opravdu stačila instalace a znovu postahovat všechny záplaty.
WTded stejně jako ostatní,po výběru strany se začne načítat a pak blik zpět v menu. |
|
|
|
3BAP_Bugs |
Přidané 17-11-2009 13:23
|
Uživatel
Příspěvek: 700
Založený: 19.12.05
|
Prišiel som, videl som,akurát, že som skončil presne tak ako píše Rufu. |
|
|
|
LEON_CZ |
Přidané 17-11-2009 14:49
|
Uživatel
|
Horrido, máš naši plnou důvěru, zatni zuby a ještě jednou pls zkus rozchodit ten dedikáč, celá hráčská komunita Ti bude nesmírně zavázána a konečně tam bude jeden pořádný CZ server |
|
|
|
WT_Peci |
Přidané 17-11-2009 16:18
|
Uživatel
Příspěvek: 1355
|
No jo, jenže serverguru je Schmouddle |
|
|
|
Rufu |
Přidané 17-11-2009 17:56
|
Uživatel
|
Horrido je jen takovej tiskovej mluvčí |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 17-11-2009 18:00
|
Fusioner
|
Smazal jsem mise test 1 a test 2 začal uplně znovu test 3, kontroluji průběžně funkčnost a držím se striktně manuálu editoru aby byla mise 100% košer.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
LEON_CZ |
Přidané 17-11-2009 18:36
|
Uživatel
|
BP_Rufu napsal:
Horrido je jen takovej tiskovej mluvčí
Práce tiskového mluvky je možná lépe honorovaná, než správec serveru
Kdy ten Test3 Horrido naběhne? Díky moc za snahu! |
|
|
|
WT_Schmouddle |
Přidané 18-11-2009 09:09
|
Uživatel
Příspěvek: 1984
Založený: 02.10.05
|
Dam vědět až to bude... jako vypadá to, že problém je v dedikáči, ne v misích, nepřenáší se část mise ke klientům, ačkoliv všechny porty jsou otevřené a funkční.
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.
|
|
|
|
olda Olde maly |
Přidané 18-11-2009 09:24
|
Diskutující
Příspěvek: 2022
Založený: 22.01.07
|
olda maly napsal:
Alan Grey napsal:
olda maly napsal:
Neni zač. Sem si to objednal. Tak snad to nebude levárna, když to tam maj za pětikilo .
Tak jak dopadla objednávka? Už to máš ??? Vypadá to zajímavě. Asi bych do toho šel pokud to bude v pohodě.
V pondělí jsem poslal prachy (zvolil jsem platbu převodem). Tak čekám. Zatím ještě nic. Až to přijde (jestli), budu informovat.
Takže věc se má následovně:
Dnes mi přišel licenční klíč. Jelikož žádné CD, jen papír, tak jsem si říkal, kde je chyba. Znovu jsem se podíval na tu nabídku a pravda, píšou tam, že to pětikilo je opravdu jen za CD Key. To je tak, když člověk pozorně nečte. Asi mám jen dvě možnosti. Buď to sehnat kopii, nebo někomu, kdo už kopii vlastní, ten klíč přepustit. Kdyby někoho napadla třetí možnost, rád ji uvítám. Nebo vůbec, kdyby někdo nebohému starci z této šlamastiky, kterou si svou zbrklostí způsobil, pomohl dobrou radou či činem. Díky. |
|
|
|
Robo |
Přidané 18-11-2009 09:36
|
Uživatel
Příspěvek: 1836
Založený: 01.10.05
|
olda maly napsal:
Takže věc se má následovně:
Dnes mi přišel licenční klíč. Jelikož žádné CD, jen papír, tak jsem si říkal, kde je chyba. Znovu jsem se podíval na tu nabídku a pravda, píšou tam, že to pětikilo je opravdu jen za CD Key. To je tak, když člověk pozorně nečte. Asi mám jen dvě možnosti. Buď to sehnat kopii, nebo někomu, kdo už kopii vlastní, ten klíč přepustit. Kdyby někoho napadla třetí možnost, rád ji uvítám. Nebo vůbec, kdyby někdo nebohému starci z této šlamastiky, kterou si svou zbrklostí způsobil, pomohl dobrou radou či činem. Díky.
Olda, ziadny problem - ja som si taktiez kupil iba kluc, plnu hru je mozne stiahnut si z internetu a nasledne legalne odomknut pouzitim kluca.
http://riseofflight.com/en/profile/tryrof
Konkretne ja som si stiahol najskor demo na vyskusanie na 72 hodin a kedze sa mi to pacilo, upgradoval som na plnu verziu. Konto sa ti stane plnohodnotne ak tam natukas ten kluc, mas potom taku istu verziu ako ked si to kupis v obchode komplet aj so skatulou. |
|
|
|
Rufu |
Přidané 18-11-2009 09:41
|
Uživatel
|
Olde mělo by asi jít hru stáhnout do svého PC updatovat a pak ji zaregistrovat s došlým CD klíčem.
http://riseofflig...additional |
|
|
|
310_Stanlee |
Přidané 18-11-2009 10:17
|
Nováček
Příspěvek: 31
Založený: 23.04.08
|
[url]Olda, ziadny problem - ja som si taktiez kupil iba kluc, plnu hru je mozne stiahnut si z internetu a nasledne legalne odomknut pouzitim kluca.[/url]
to sa mi zdá ako fér prístup. Hoci nákup nových lietadiel, to mi zas dva krát nevonia. Ako to vlastne funguje na servery,ked nemám zakúpený nejaký typ lietadla,ale niekto iný ho má? uvidím ho?
A ešte,ako je to z patchmi? Sú spoplatnené?
Popripade platí sa ešte za nieco?
každopádne za 5 stovák mi to stojí a už aj stahujem demo. |
|
|