to befko je tak krásný letadlo
když hoří
(díky Pájo za námět ;)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Já nevím,proč jim na ty Spity dělali překryt kabiny ,když je zcela evidentní ,že to na letové vlastnosti , pilota ani přesnost střelby nemá žádný vliv. Je to hodně real
Horri, ten zvuk není hnusný jak píšeš Z toho videa je zcela patrné že zvuk větroně je namodelován opravdu famózně
PS: Pepe, jsi opravdu jediný ,kdo létá se zavřenou kabinou?(myšleno za spojence).
Já nevím,proč jim na ty Spity dělali překryt kabiny ,když je zcela evidentní ,že to na letové vlastnosti , pilota ani přesnost střelby nemá žádný vliv. Je to hodně real
Horri, ten zvuk není hnusný jak píšeš Z toho videa je zcela patrné že zvuk větroně je namodelován opravdu famózně
PS: Pepe, jsi opravdu jediný ,kdo létá se zavřenou kabinou?(myšleno za spojence).
Vzhledem k tomu, že je to Hurikán, tak si dojdi k očnímu...
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!
Asi není jediný...když mám otevřenou kabinu,tak mi zvuk vzduchu rve uši.( ať je,nebo není reálný ) ....
Když budeš létat v kukle tak ti vzduch uši neutrhne Nic méně vím,že po nějakém patchi(kde byl zvuk upraven) si červení stěžovali,že už neslyší zvuk motoru letadla za sebou,když mají otevřenou kabinu.Asi další modrý patch.Nic méně je to od létání s otevřenou kabinou dostatečně neodradilo jak je vidět. Asi by to opravdu ty uši muselo trhat aby začali létat real. Vlčáku ty to budeš určitě vědět.Já to moc nelétám ale ještě jsem neviděl letět BF 109 bez kabiny.Modří to také dělají?
Pipe,dneska ne.Nemám na tebe náladu.Necháme to na příště jo?
Pipe,dneska ne.Nemám na tebe náladu.Necháme to na příště jo?
Klídek Bierglassi... prostě Hurrik má mizernej výhled a nefunkční zrcátko, tak si lidi občas pomůžou otevřením kabiny. Spit se lítá se zavřenou kabinou, z toho je vidět mnohem líp.
P.S. Dokud byl slyšet motor dalšího letadla, tak i modří otevírali boční okýnko u Befek.
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!
Kabina na BF109 se dá ( musí.když potřebuješ vyskočit ) odhodit.Ano,pak se dá " vykouknout " z kabiny ven.Ne,já to nedělám,nejsem číter . Párkrát se mi stalo,že jsem se umáčkl tlačítka a kabina mi uletěla do zapomění,ale pak jsem šel rychle dolů a přistál.Nedá se to vydržet s tím kraválem.
pokud máš otevřenou kabinu,letíš hafo mph,před tebou ti řve nadupanej motor,asi opravdu neuslyšíš nic za sebou....to nebude modrej patch.
Já nevím,proč jim na ty Spity dělali překryt kabiny ,když je zcela evidentní ,že to na letové vlastnosti , pilota ani přesnost střelby nemá žádný vliv. Je to hodně real ...
Já zas nevím proč by měl být problém lítat s otevřenou kabinou??? Je to otázka komfortu ve velkých výškách a vysokých rychlostech, jenže tohle je pár set metrů nad zemí a v létě? Rychlost na videu od Permona byla do 300 km/h (většinou míň). Vsadim se, že v RoFku taky lítáš s "otevřenou kabinou" rychlostma ke 300 km/h když dajvuješ a vliv to má na co???
I když vzhledem k většině tvých příspěvků zde jsi asi trochu "ofouknul" a omrznul ti mozek ... to ale jen hádám.
Já nevím,proč jim na ty Spity dělali překryt kabiny ,když je zcela evidentní ,že to na letové vlastnosti , pilota ani přesnost střelby nemá žádný vliv. Je to hodně real ...
Já zas nevím proč by měl být problém lítat s otevřenou kabinou??? Je to otázka komfortu ve velkých výškách a vysokých rychlostech, jenže tohle je pár set metrů nad zemí a v létě? Rychlost na videu od Permona byla do 300 km/h (většinou míň). Vsadim se, že v RoFku taky lítáš s "otevřenou kabinou" rychlostma ke 300 km/h když dajvuješ a vliv to má na co???
I když vzhledem k většině tvých příspěvků zde jsi asi trochu "ofouknul" a omrznul ti mozek ... to ale jen hádám.
No tak to mi řekni, s kterým letadlem létáš v Rofku v dajvu 300 km/h ?A i kdyby,létáš jak píšeš, pořád s otevřenou kabinou,tak,že otevřením nebo zavřením nemůže dojít ke změně aerodynamiky.Létej Cloda se zavřenou kabinou. Mozek tím spíše umrzl tobě..........ale to jen tak hádám.Tvoje příspěvky mi ani nestojí za koment.To Pip je jiná klasa! S tím se pohádám rád a je je to vždy zábava.Ale je to s ním těžké,už se nenechá hned vyprovokovat.Ale dnes jsem se s ním dohodl,že dneska ne!!!!!!!!!!!!
PS: tak to vídíš Pipe.Ty jsi v klídku a hned mně musí urazit někdo jiný z vaší"letky"
Nejde o to,jestli kabina otevřená...ikdyž....Jde o to,že v mašině jsi připoutanej k sedačce tak pevně,že vyklonit hlavu ven tímhle způsobem,jako je na videu,je vlastně nemožné.Navíc seš tam tak nějak utopenej,dalo by se říct...Měl jsem možnost sedět v realnym spitu a takhle se vyklonit fakt nešlo.
Upravil/a BP_Madvlk dne 25-03-2014 19:06
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.