October 22 2025 05:05:15
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 7

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Cliffs of Dover (letový bojový simulátor z období bitvy o Británii) » IL-2: CLOD diskuse
 Vytisknout diskuzi
Videa z poletů
Pepe
Rumcajs napsal:

Zas ale kluci, až to opravěj, koho budete sestřelovat? Teď to máte supr, páčto stodevítek na sundání máte kolem sebe vždy plno. Cool

Hele Rume, mě by stačilo, aby do toho chybného výpočtu nezahrnovali mě Šklebící seŠklebící seŠklebící se

Valec
uz nic
Upravil/a Valec dne 24-03-2014 08:24

Permon
YouTube Video

ODPOVÍDÁTE NA Videa z poletů
Jsem starý,blbý ale snaživý.

Baron
Pekne videjko Úsměv
Upravil/a Baron dne 24-03-2014 23:23
Hals - und Beinbruch!

Pepe
Pěknááááá trefa. Mrknutí Hoří ale málo Šklebící se

Hoper
to befko je tak krásný letadlo
když hoří
(díky Pájo za námět ;)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

beermajkl
Pěknej sestřel.

Pepe
Jási myslím, že ten pilot měl flašku šnapsu v kabině a Permon se do ní trefil.

WT_Horrido
Ten pilot se polil ředidlem a nechal zapálit dobrovolně, aby už nikdy neslyšel ty zvuky v téhle hře.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

magot
Já myslím že hořel zvědavostí prohlédnout si RAF letiště zblízka ...

Bierglass
Já nevím,proč jim na ty Spity dělali překryt kabiny ,když je zcela evidentní ,že to na letové vlastnosti , pilota ani přesnost střelby nemá žádný vliv.Šklebící se Je to hodně real Cool
Horri, ten zvuk není hnusný jak píšeš Z toho videa je zcela patrné že zvuk větroně je namodelován opravdu famózněMrknutí

PS: Pepe, jsi opravdu jediný ,kdo létá se zavřenou kabinou?(myšleno za spojence).

310_Pip
Bierglass napsal:

Já nevím,proč jim na ty Spity dělali překryt kabiny ,když je zcela evidentní ,že to na letové vlastnosti , pilota ani přesnost střelby nemá žádný vliv.Šklebící se Je to hodně real Cool
Horri, ten zvuk není hnusný jak píšeš Z toho videa je zcela patrné že zvuk větroně je namodelován opravdu famózněMrknutí

PS: Pepe, jsi opravdu jediný ,kdo létá se zavřenou kabinou?(myšleno za spojence).

Vzhledem k tomu, že je to Hurikán, tak si dojdi k očnímu...
www.311raf.com/images/signature/sig_Pip.jpg
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!

http://www.310raf.com/cs_wing_hangar.php
BP_Madvlk
Asi není jediný...když mám otevřenou kabinu,tak mi zvuk vzduchu rve uši.( ať je,nebo není reálný ) ....

Bierglass
BP_Madvlk napsal:

Asi není jediný...když mám otevřenou kabinu,tak mi zvuk vzduchu rve uši.( ať je,nebo není reálný ) ....

Když budeš létat v kukle tak ti vzduch uši neutrhneŠklebící se Nic méně vím,že po nějakém patchi(kde byl zvuk upraven) si červení stěžovali,že už neslyší zvuk motoru letadla za sebou,když mají otevřenou kabinu.Asi další modrý patch.Nic méně je to od létání s otevřenou kabinou dostatečně neodradilo jak je vidět.Šklebící se Asi by to opravdu ty uši muselo trhat aby začali létat real.Cool Vlčáku ty to budeš určitě vědět.Já to moc nelétám ale ještě jsem neviděl letět BF 109 bez kabiny.Modří to také dělají?

Bierglass
310_Pip napsal:

Bierglass napsal:

Pipe,dneska ne.Nemám na tebe náladu.Necháme to na příště jo?

310_Pip
Bierglass napsal:

310_Pip napsal:

Bierglass napsal:

Pipe,dneska ne.Nemám na tebe náladu.Necháme to na příště jo?

Klídek Bierglassi... prostě Hurrik má mizernej výhled a nefunkční zrcátko, tak si lidi občas pomůžou otevřením kabiny. Spit se lítá se zavřenou kabinou, z toho je vidět mnohem líp.

P.S. Dokud byl slyšet motor dalšího letadla, tak i modří otevírali boční okýnko u Befek.
www.311raf.com/images/signature/sig_Pip.jpg
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!

http://www.310raf.com/cs_wing_hangar.php
BP_Madvlk
Kabina na BF109 se dá ( musí.když potřebuješ vyskočit ) odhodit.Ano,pak se dá " vykouknout " z kabiny ven.Ne,já to nedělám,nejsem číter Šklebící se . Párkrát se mi stalo,že jsem se umáčkl tlačítka a kabina mi uletěla do zapomění,ale pak jsem šel rychle dolů a přistál.Nedá se to vydržet s tím kraválem.

pokud máš otevřenou kabinu,letíš hafo mph,před tebou ti řve nadupanej motor,asi opravdu neuslyšíš nic za sebou....to nebude modrej patch.

310_Snakes
Bierglass napsal:

Já nevím,proč jim na ty Spity dělali překryt kabiny ,když je zcela evidentní ,že to na letové vlastnosti , pilota ani přesnost střelby nemá žádný vliv.Šklebící se Je to hodně real Cool ...

Já zas nevím proč by měl být problém lítat s otevřenou kabinou??? Je to otázka komfortu ve velkých výškách a vysokých rychlostech, jenže tohle je pár set metrů nad zemí a v létě? Rychlost na videu od Permona byla do 300 km/h (většinou míň). Vsadim se, že v RoFku taky lítáš s "otevřenou kabinou" rychlostma ke 300 km/h když dajvuješ a vliv to má na co???

I když vzhledem k většině tvých příspěvků zde jsi asi trochu "ofouknul" a omrznul ti mozek ... to ale jen hádám.

Bierglass
310_Snakes napsal:

Bierglass napsal:

Já nevím,proč jim na ty Spity dělali překryt kabiny ,když je zcela evidentní ,že to na letové vlastnosti , pilota ani přesnost střelby nemá žádný vliv.Šklebící se Je to hodně real Cool ...

Já zas nevím proč by měl být problém lítat s otevřenou kabinou??? Je to otázka komfortu ve velkých výškách a vysokých rychlostech, jenže tohle je pár set metrů nad zemí a v létě? Rychlost na videu od Permona byla do 300 km/h (většinou míň). Vsadim se, že v RoFku taky lítáš s "otevřenou kabinou" rychlostma ke 300 km/h když dajvuješ a vliv to má na co???

I když vzhledem k většině tvých příspěvků zde jsi asi trochu "ofouknul" a omrznul ti mozek ... to ale jen hádám.

No tak to mi řekni, s kterým letadlem létáš v Rofku v dajvu 300 km/h ?A i kdyby,létáš jak píšeš, pořád s otevřenou kabinou,tak,že otevřením nebo zavřením nemůže dojít ke změně aerodynamiky.Létej Cloda se zavřenou kabinou. Mozek tím spíše umrzl tobě..........ale to jen tak hádám.Tvoje příspěvky mi ani nestojí za koment.To Pip je jiná klasa! S tím se pohádám rád a je je to vždy zábava.Ale je to s ním těžké,už se nenechá hned vyprovokovat.Ale dnes jsem se s ním dohodl,že dneska ne!!!!!!!!!!!!

PS: tak to vídíš Pipe.Ty jsi v klídku a hned mně musí urazit někdo jiný z vaší"letky"Mrknutí

BP_Madvlk
310_Snakes napsal:

Bierglass napsal:

Nejde o to,jestli kabina otevřená...ikdyž....Jde o to,že v mašině jsi připoutanej k sedačce tak pevně,že vyklonit hlavu ven tímhle způsobem,jako je na videu,je vlastně nemožné.Navíc seš tam tak nějak utopenej,dalo by se říct...Měl jsem možnost sedět v realnym spitu a takhle se vyklonit fakt nešlo.
Upravil/a BP_Madvlk dne 25-03-2014 19:06

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,329,490 návštěv