Když už se tady o tom bavíte - já o Beaufortu nic nevím, ale zdá se mi to jako trup z Blenheimu a křídlo z Beaufighteru...jak moc jsem blízko pravdě?
Ano trup byl odvozen od Blenheimu, trup měl ale delší a silnější pancíř aby odolal palbě z lodí. Palubovka a spoustu věcí z kokpitu byly použity tytéž ...
Když už se tady o tom bavíte - já o Beaufortu nic nevím, ale zdá se mi to jako trup z Blenheimu a křídlo z Beaufighteru...jak moc jsem blízko pravdě?
Jo to nevim, ale je docela pravděpodobny, že to budou dost příbuzny letadla.
Jinak z té Malty operovali Beuforty společně s Beufightery, ktary jim nejdřív dělaly stíhací krytí, pak aby jim to usnadnily, tak po Italskejch lodích házeli pivní lahve, ktery vydávaly stejnej zvuk jak bomby, no a to už byl jenom krůček k tomu, aby si tam podvěsili opravdovy bomby (několik 250tek?) a útočily společně. Beufighterům to tak šlo, že jim to Beuforty s torpédama asi záviděly, tak jich část začala nosit taky bomby.
Pivní lahve, tos četl v nebeskejch jezdcích, že?
Prdlajs,tenhle trik používali již za 1 sv. když házeli lahve na obsluhu navijáku u bálonů aby jim ty jitrnice nezačali stahovat k zemi.
Jo to nevim, ale je docela pravděpodobny, že to budou dost příbuzny letadla.
Jinak z té Malty operovali Beuforty společně s Beufightery, ktary jim nejdřív dělaly stíhací krytí, pak aby jim to usnadnily, tak po Italskejch lodích házeli pivní lahve, ktery vydávaly stejnej zvuk jak bomby, no a to už byl jenom krůček k tomu, aby si tam podvěsili opravdovy bomby (několik 250tek?) a útočily společně. Beufighterům to tak šlo, že jim to Beuforty s torpédama asi záviděly, tak jich část začala nosit taky bomby.
Pivní lahve, tos četl v nebeskejch jezdcích, že?
Prdlajs,tenhle trik používali již za 1 sv. když házeli lahve na obsluhu navijáku u bálonů aby jim ty jitrnice nezačali stahovat k zemi.
:\ hmm, měli bychom začít pátrat po stopách létajících flašek. Asi za tím bude klan gumových králíků, jednou naštvali farmáře, ten po nich hodil tu lahev a pak to slyšel...
v HSFX 5 a HSFX 6 byl a je následují problém:
letadla TBF a B2N ,jinak letadle se sklápěcím křidlem
- hráč který měl používal HSFX a nemusel zrovna sedět v oněch letadlech tak videl TBF nebo B2N jak letí se SKLOPENÝMI křídly nebo viděl "tancující" křídla .
Bude toto řešeno v HSFX 7?
v HSFX 5 a HSFX 6 byl a je následují problém:
letadla TBF a B2N ,jinak letadle se sklápěcím křidlem
- hráč který měl používal HSFX a nemusel zrovna sedět v oněch letadlech tak videl TBF nebo B2N jak letí se SKLOPENÝMI křídly nebo viděl "tancující" křídla .
Bude toto řešeno v HSFX 7?
Ano mám na mysli B5N2(Kate),B6N2(Jill) a TBF je TBF Avenger.
Obrázky nemám,protože ony vyjmenovaná letadla si není těžký představit se sklopenými křídly.Docela by mě zajímalo jak z natípaných statických obrázků lze zjistit kde je chyba .
Našel jsem video B5N2(Kate) s tancujícími křidly.Jinak ty tančící křídla platí pro výše vyjmenovaná letadla.
Ne,jsem v Kate křídla vidím normálně a nic s nimi nedělám, ale hráč který má pouze defaultní verzi hry vidí tento vizuální defekt - tančící křídla
Hráč s HSFX vidí křídla v pořádku.
Dělo se to v HSFX 5 a děje se to v HSFX 6.017 .
Kate se složenýma křídlama za letu (z pohledu jiného pilota) - to byl problém kdysi už na UP, ne ? Když se Kate "zprovoznila"....
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Ne,jsem v Kate křídla vidím normálně a nic s nimi nedělám, ale hráč který má pouze defaultní verzi hry vidí tento vizuální defekt - tančící křídla
Hráč s HSFX vidí křídla v pořádku.
Dělo se to v HSFX 5 a děje se to v HSFX 6.017 .
Jak defaultní verzi hry? Jakože člověk s čistou 4.11.1 se připojí na HSFX6 server?
Nikdy jsem nemluvil o HSFX6 servru,tam z logiky problému být nemůže.Mluvim výhradně o serverech běžící na defaultní verzi IL2 tzn 4.11.1 ,kde nejsou zákázány mody.A tam se běžne setkávají hráči s čistou 4.11.1 a hráči s HSFX 6.017 v NON EXPERT modu. Např. SOV,BF1,BF2.
Pro puntičkáře: výše uvedené servery nyní běží na 4.12.1 , takže s HSFX 6.017 se tam určitě nepřipojíte
Nikdy jsem nemluvil o HSFX6 servru,tam z logiky problému být nemůže.Mluvim výhradně o serverech běžící na defaultní verzi IL2 tzn 4.11.1 ,kde nejsou zákázány mody.A tam se běžne setkávají hráči s čistou 4.11.1 a hráči s HSFX 6.017 v NON EXPERT modu. Např. SOV,BF1,BF2.
Pro puntičkáře: výše uvedené servery nyní běží na 4.12.1 , takže s HSFX 6.017 se tam určitě nepřipojíte
porád nevím o co ti jde ...
Buď se lítá čistý HSFX nebo čistá DT verze, případně stará maddox verze
Do čisté verze (ať už DT nebo HSFX) se připojují jen lidé kteří mají taky čistou verzi a pokud je tomu jinak
a člověk snažící se připojit s vanilou 4.11 do HSFX a něco mu tam blbne tak to NIKOHO nezajímá. Není to podporované.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.