Squad Challenge
|
Serza |
Přidané 02-04-2012 11:27
|
Uživatel
Příspěvek: 1217
Založený: 24.09.10
|
Rad bych Hiene, bohuzel s mym joyem je lepsi vice psat a mene letat (8 let = klinicka smrt veskere preciznosti, nepomaha ani kalibrace, doprava tahne nejvys napul, "stred" je zhruba na souradnich [0.08,-0.08] v pripade ze predpokladame ze maximalni vychylka je 1 na jednotkove kruznici, atd...), a na novy momentalne neni. (Dobra, je, ale krome setreni na jine veci nejsem tak bohaty, abych kupoval levne veci) Az ale budu mit neco s cim lze letat, at me od Sturma neodlepite |
|
|
|
Pajda |
Přidané 02-04-2012 11:28
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 378
Založený: 11.09.10
|
Já bych si teď dovolil tuto diskuzi zhodnotit a vyvodit z ní nějaké závěry
Pro jednou vynechám žvásty na začátek a přejdu rovnou k věci... Jako největší problém co se týká bodování SCH vidím přítomnost Ai letadel. Rozhodně nemám nic proti Ai a jejich přítomnosti na mapě, ale prostě ve stavu v jakém jsou nasazovány teď mi přijde, že to hraje lehce do karet (resp. bodů) modrým. Nechci teď řešit jestli je složitější sundat B17 ve Fokáči, nebo He111 v Hurriku, v každém případě červení prostě možnost 400bodového sestřelu vůbec nemají (jsem se díval do stats a za celou SCH mají modří dohromady sundáno cca 25ks B17 a B25 Ai (tj. ne živých!) ) a to se v bodech sakra projeví. Pravda červení mají taky sestřeleno množství Ai He111 a štuk, ale za poloviční body.
Samozřejmě slyšel jsem rady, tak si je pořádně hlídejte, ale zkoušel jste to vůbec někdo? Na mapě BoB a Circus 43 vyráží na obou stranách jeden svaz za druhým hned po startu mapy a nikoho se na nic neptaj (bodejď, od toho to jsou Aička ). A i kdyby se o to člověk chtěl v dobré víře pokusit tak jsou tu dva zádrhele:
1) to znamená, že pokaždé kdy se letí tahle mapa musí obě strany vždy někoho poslat jako doprovod, což může být za chvíli lehce monotonní(= otravné)
2) ani červení(kterých bývá více) nemají dost pilotů aby pokryly jen všechny ty Ai formace a pokusili se ještě o něco jiného.
.. čili rozhodně nechci říct, dejte Ai pryč, spíše kdyby bylo možné "nějak"(předpokládám že automaticky to nejde, a člověk dělajíc ručně se z toho pos..) počítat sestřel Ai do SCH za méně bodů řekněme 1/4?
pozn1: Doufám, že se nám i nadále podaří tvořit početné svazy "živých" B17 s doprovodem, které budu nadále zápasit o každý metr k cíli s krvežíznivými řezníky od LW, kde měli a mají těch 400 bodů skutečně zasloužené
pozn2: Serzo, "má pravdu předsedo" fakt by ses mohl ukazovat častěji |
|
|
|
606_vencour |
Přidané 02-04-2012 11:33
|
Uživatel
Příspěvek: 937
Založený: 31.08.10
|
Sám za sebe mohu říct, že nevidím u sebe a nedělám takové hody, jako na Spitech. Tam se mi asi 3x povedlo dát přes 2.000 bodů na jeden let s Bleskem, tady jednou zatim max 650 ... vše jako bitevník.
Nevim, jestli je na AoE menší hustota cílů či je to něčim jinym (menší hustotou Blesků :-) ), zimní mapa mi taky extra nesedí, cíle vidim hůř.
Takže vidim i u sebe důvody, proč červení nevedou. A jen cvičením a praxí to můžeme změnit. |
|
|
|
606_Tclaw |
Přidané 02-04-2012 11:48
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 118
Založený: 23.11.10
|
Je sice pěkné, že tu modří tak fňukaj, že je tak strašně těžké sundat B-17 ve svazu, ale původní téma myslím bylo, že jsme ještě neviděli nějakej svaz vašich bombrů hoši. To že vás je míň přece neznamená, že nemůže 6 lidí vzít bombry a zbytek cover, ne? Přeci jen je lepší lítat stíhače a když už je máme špatné, tak si vyfňukat jiné, viz. Malta...
A teď do mě. |
|
|
|
1stCL_pbarry |
Přidané 02-04-2012 11:53
|
Uživatel
Příspěvek: 1688
Založený: 30.09.05
|
606_Tclaw napsal:
Je sice pěkné, že tu modří tak fňukaj, že je tak strašně těžké sundat B-17 ve svazu, ale původní téma myslím bylo, že jsme ještě neviděli nějakej svaz vašich bombrů hoši. To že vás je míň přece neznamená, že nemůže 6 lidí vzít bombry a zbytek cover, ne? Přeci jen je lepší lítat stíhače a když už je máme špatné, tak si vyfňukat jiné, viz. Malta...
A teď do mě.
To že náš "svaz" si neviděl ty, mě nepřekvapuje
http://www.vwings...wstart=880
http://www.vwings...wstart=720
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já!
|
|
|
|
606_Tclaw |
Přidané 02-04-2012 11:58
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 118
Založený: 23.11.10
|
Tak to pardón hoši... Jen mi ještě prosím vysvětli, cos tím myslel, že tě to u mě nepřekvapuje. |
|
|
|
Serza |
Přidané 02-04-2012 12:08
|
Uživatel
Příspěvek: 1217
Založený: 24.09.10
|
Cervena - kolikpak to bylo svazu co? Kazdy SCH kde bylo letely zive B17ky? Jednim svazem Talianu to neukecas. |
|
|
|
1stCL_pbarry |
Přidané 02-04-2012 12:12
|
Uživatel
|
Serza napsal:
Cervena - kolikpak to bylo svazu co? Kazdy SCH kde bylo letely zive B17ky? Jednim svazem Talianu to neukecas.
Co ti mám vykládat, ne vždy jsou piloti. Vaše základna bombarďáků je v tuto chvíli mnohem silnější a stabilnější. Když nebyly svazy, lítalo se JABO.
|
|
|
|
313_OTU_oblak |
Přidané 02-04-2012 13:07
|
Uživatel
Příspěvek: 1375
|
pbarry - jabo v heinkelu? to je docela sranda :-D
ono sundat heinkela v hurrim není taky zrovna "one shot", dle slov výše taky není jednoduché sundat B17 ve fokáči. Ok, dobře.
ale jestli ona nebyla myšlenka squad challenge právě v tomto.
Free jagd? nein!! Eskortovat bombardéry jdeme! Na londýn! a s málem paliva, když už chceme být realističtější (zkušení piloti befek budou určitě pro ! )
zákonitě, modří musí prohrát, když dají přednost stíhačům před bombardováním.
Ono v podstatě to takto ve válce bylo.
edit - ono taky záleží na mapě, na misi atp. Když se bude pořád točit mapa kde útočí červení, tak je to jasné, že nemůžou útočit modří.
Upravil/a 313_OTU_oblak dne 02-04-2012 13:09
|
|
|
|
1stCL_pbarry |
Přidané 02-04-2012 14:02
|
Uživatel
|
o co tady komu jde .)
velký nálet sežere spoustu pilotů, které nemáme. proto lítáme obranu a útočnou činnost zajišťuje JABO, které létá pod radarem a v menších skupinách. Proto ve většině případů nedostanete šanci útočit na náš svaz. Není dost pilotů. To je celé.
|
|
|
|
313_OTU_oblak |
Přidané 02-04-2012 14:11
|
Uživatel
Příspěvek: 1375
|
pbarry - no právě...... |
|
|
|
Muffel |
Přidané 02-04-2012 14:24
|
Nováček
Příspěvek: 27
Založený: 09.10.11
|
Snaží se ti říct, že když modří neměli dostatek, pilotů co by umělo lítat s více než jedním motorem. Tak se to řesilo tak, že si pod stíhačku zavěsili bombu, a nesedali zbytečně do toho. Když s tím neumí.
Tady někdo brečel?
Akorát Serža, že sestřelit B-17 je 400 bodů zadarmo. Snažili jsme se mu plačky vysvětlit, že to zase takové jednoduché není, jak si myslí.
Brečet? Proč? Sen každého pilota Říše. Mi se bavíme, kluci se snad tež baví, že to nemaj jen jak rozvoz Pizzy. ( ikdyž ve vetších městech to asi nebude sranda )
Jinak proč sedat zrovna do Heinkela? Je tam možnost sednout do Bf-110 s bombama, nějaká ta Stuka. Když to jde splnit i s tímhle? Nesednu si do kamionu, když umím jezdit jen na mopedu.
Například já si rád zalítam s Ju-88. ( http://pavel70slama.blog.cz/1108/junkers-ju-88-operacni-nasazeni-bitva-o-britanii ) Bohužél, IL-2 obsahuje jen Ju-88 A4 , Ju-88 A4 torp. Ju-88 A17 ( Ju-88 C6 no ) . |
|
|
|
1stCL_pbarry |
Přidané 02-04-2012 14:25
|
Uživatel
|
tak nám pár bombarďáků pujčte a my je ochráníme
|
|
|
|
Muffel |
Přidané 02-04-2012 14:30
|
Nováček
|
1stCL_pbarry napsal:
Souhlas |
|
|
|
310_Pip |
Přidané 02-04-2012 14:31
|
Uživatel
Příspěvek: 1613
Založený: 14.09.09
|
1stCL_pbarry napsal:
nerikej dvakrat, s myslenkou navrhu na prohozeni stran (byt treba jen jednou) si hraju uz dlouho...
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!
|
|
|
|
1stCL_pbarry |
Přidané 02-04-2012 14:40
|
Uživatel
|
310_Pip napsal:
1stCL_pbarry napsal:
nerikej dvakrat, s myslenkou navrhu na prohozeni stran (byt treba jen jednou) si hraju uz dlouho...
To nevyřeší počet bombardovacích pilotů na naší straně, ať je jakákoliv
Ale upřímně od tohoto kroku bych se tě pokoušel spíš odradit. Tenhle nápad kdysi vymysleli už na AFW a celou hru to víc zabilo než udělalo zajímavější.
|
|
|
|
310_Pip |
Přidané 02-04-2012 14:49
|
Uživatel
|
Saburo napsal:
Netuším proč tu fňukáte, ale chtěli jste při SCH realitu... Tak jí máte, v roce 43 už néé mocná LW nad kanálem bombry při deních akcích nepoužívala. Jestli chcete LW bombry, holt musíte použít mapy z Ruska, kde ještě He-111 a Ju-88 operovaly. A nebo se vrátit o pár let nazpět.
Rok 43 nad Kanálem je hlavně o FW, Bf, Spit, P-47 a B-17 ať se Vám to líbí nebo ne....
mno nevim, ale SCH (potazmo Sturm) realitu nepripomina ani vzdalene a pocitanim bodu uz teprve ne...
P.S. Ty Serzovi vykas?
Hoka hey!
|
|
|
|
310_Pip |
Přidané 02-04-2012 14:50
|
Uživatel
|
1stCL_pbarry napsal:
310_Pip napsal:
1stCL_pbarry napsal:
To nevyřeší počet bombardovacích pilotů na naší straně, ať je jakákoliv
Ale upřímně od tohoto kroku bych se tě pokoušel spíš odradit. Tenhle nápad kdysi vymysleli už na AFW a celou hru to víc zabilo než udělalo zajímavější.
vsak rikam jednou, treba BOB40, tady si furt modri stezujou, jaky mame UFO stroje
Hoka hey!
|
|
|
|
1stCL_Weiss |
Přidané 02-04-2012 15:12
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 272
Založený: 05.07.08
|
310_Pip: Ale čo ak aj v BOB40 dostanete na prdel, potom sa už nebude na čo vyhovoriť Jedine mapa Iron Sky |
|
|
|
Muffel |
Přidané 02-04-2012 15:42
|
Nováček
|
1stCL_Weiss napsal:
310_Pip: Ale čo ak aj v BOB40 dostanete na prdel, potom sa už nebude na čo vyhovoriť Jedine mapa Iron Sky
Wir kommen in Frieden! |
|
|